Handbal?

564 23 2
                                    

Dupa ce am terminat 'interviul' cu directorul, m-am dus pana la un magazin sa imi fac cumparaturile si o vad la coada pe....Mirabela. Ma fac ca nu o vad si o vad langa un baiat un pic mai inalt, gras si cu haine inchise la culoare. Nu l-am putut recunoaste. Cand am ajuns la casa si eram mai aproape de ei, abia atunci l-am recunoscut pe baitul gras. Era Alex. Era sa vomit, ce e drept. Nu imi venea sa cred. Ce a devenit de cand sta cu Mirabela. Dar stiti cum se zice, cine se seamana, se aduna. Noroc ca nu m-au vazut. Daca ma vedeau, sigur incepea o alta drama. Adica, oricum va fi o alta drama. In ultimul an, fanii lui Gami s-au inmultit, ceea ce m-a bucurat.
Am ajuns la motel si tocmai am vazut pe Facebook un anunt dat de DINAMO BC HANDBAL: 'Cautam fata cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani care sa o inlocuiasca pe accidentata noastra colega, Ngeka Orikari. Va asteptam la sala sportiva Liceului de Arte din sectorul 6 intre orele 16:00-20:00, cuprins intre 1 Martie si 30 Martie. Va asteptam cat mai multe!' (azi era data de 14 martie) Cand am vazut anuntul, am si pornit in spre sala desi era doar ora 17:00, dar chiar voiam sa fiu cat mai repede acolo si abia asteptam sa tin din nou o minge in mana. Eram tare pasionata de handbal. Oricum, cred ca si asta va fi un mod mai rapid de a face prieteni, deci de ce nu? Aveam sa imi incep viata de la zero.
Am facut un dus rapid si mi-am scos din dulap o genunchiera si perechea mea de Asics negri cu albastru, am luat un tricou larg si niste pantaloni trei-sferturi pe mine si am tulit-o. Ajung acolo pe la cca 17:45. Noroc ca sala era aproape de parc la care faceam 5 minute pe jos. Am mai auzit de sala, si este una dintre cele mai bune sali din sectorul 6.
Am intrat in sala, timida si anxietatea a inceput sa puna stapanire pe mine. Am vazut ca stateau alte 6 fete pe banca si echipa fetelor in picioare si vorbeau cu ele. Cand m-au vazut, a venit o fata destul de inalta, cu parul blond si ochii caprui la mine. 'Ai venit pentru..?' eu am raspuns incet: 'da, da. aici e, nu?' 'DA, DA BINE AI AJUNS IN ECHIPA! Eram destul de confuza dar cand s-au ridicat fetele de pe banca, toate erau sub 1,60. Eram extrem de bucuroasa si am inceput sa le cunosc pe fete si sa vorbim. Bineinteles ca desi am ajuns foarte apropiate, nu le-am dezvaluit nimic din secret. Dupa ce s-a terminat antrenamentul de 2 ore, m-am simtit fparte bine. Dar fetele au zis ca..un meci se va apropia in aprox 2 saptamani. Ce voi face? Tot trebuie sa ma grabesc in legatura cu Gami. Trebuie sa iau legatura iar cu parintii 'nostri'.

Iubindu-l pe Gami OsWhere stories live. Discover now