totul este bine acum?

558 16 9
                                    

  Îi desfac cureaua de la pantaloni și încep să îi ating prin boxeri zona întărita care cred a doare foarte tare. Începe să gâfâie și asa mă face să-mi dau drumul imediat. Ii dau incet noxerii jos si masculinitatea lui este vizibila acum și pentru mine. Incep să o frec foarte incet, crezand ca as putea să-l ranesc desi dupa fata pe care o face imi dau seama ca ii creez doar placere. Imi apropii incet gura de penisul lui si incep sa il sug fac exact asa cum imi imaginez eu ca ar trebui sa arate un blowjob imi misc capul sus jos in timp ce jura mea este formata dupa marimea si grosimea penisului sau. Fac ast destul de mult timp pana il aud spunand:
  -Daca nu o sa incetezi, o sa-mi dau deumul in gura ta.
Incep sa sug mai tare si imi strag mai tare falcil pentru ca asa cum el mi-a simtit gusul asa vreau sa-l simt si eu pe al sau. Nici nu apuc sa percep bine ceea ce gandesc ca deja simt in gura un gost dulce sarat care sigur provine de la el.
Isi pune prezervativul si toat emotiile ma cuprind, imi dau seama ce urmeaza sa fac si ma bucur ca este cu el. Imediat ma penetreaza si desi ma doare foarte tare este in acelasi timp ceva dumnezeiesc. Continuam asa vreo doua ore care par 2 minute pana cand simt prezervativul umflandu-se in mine. Il arunca si adormim imbratisati fara sa ne gandim la ziua de maine

Iubindu-l pe Gami OsWhere stories live. Discover now