1

2.6K 100 5
                                    

Oblékl jsem se do své oblíbené košile, nazul si boty a vyběhl k autu. Hodil jsem si batoh na zadní sedačky a nastartoval. Zas, po klidném víkendu do školy.

Vystoupil jsem z auta a hledal Scotta. To pako na mě nečeká? Zamračil jsem se a šel do školy. Ani ve skřínkách nebyl. To si dělá srandu, že chybí a nenapsal mi to! 

Stilles: KDE JSI?!  -Now

Hrabal jsem se ve skříňce a hledal učebnice, na dnešní den. 

Scott: Ve třídě, lásenko :* -Now

Uchechtl jsem se. Dal jsem si do kapsy mobil a zabouchl se skříňkou. ,,Mladý hochu, nemlaťte tolik s tou skříňkou," Napomenul mě školník. Raději jsem nic neřekl a šel do třídy. Proč je vůbec Scott ve třídě... Co tam dělá? Co má v plánu? 

Došel jsem do třídy a díval se na Scotta, který má v ruce učebnici. Náhle jsem se lekl a šel rychle za ním. ,,My máme test a já o něm nevím?" Praštil jsem s taškou na stůl. Scott se usmál. ,,Je to opakovací test, jestli víš," Zamyslel jsem se. ,,Ah, z něho jsem měl jedničku," Usmál jsem se a sedl jsem si. ,,Fajn, tohle mi ale nedělej," Zamračil jsem se na něj a strčil do něj ramenem. 

Rýpal jsem se propiskou v papíru, který byl celý popsaný od různých znaků a čekal, kdy všichni odevzdají. ,,Stilesi," Pošeptal Scott a strčil do mě. Podíval jsem se na jeho papír a četl otázku, co tam měl. ,,Afrodita," Uchechtl jsem se. Nyní máme češtinu, probíráme literaturu. To by měl Scott vědět, Afrodita bohyně lásky, sexuality, plodnosti a krásy. 

Scott se chytl za hlavu a jen si povzdychl. ,,Nyní vám testy opravím," Usmála se škodolibě učitelka a vzala si červenou propisku. ,,Měl jsi toho víc dobře, než špatně. Neblázni," Usmál jsem se. ,,Moc se neusmívej, máme tělocvik," Vyplázl Scott jazyk. Zamračil jsem se a povzdychl si. ,,To snad né,"  Zasyčel jsem a jen začal být naštvaný. ,,Nečerti se, je to jen tělocvik," Pořád se smál. ,,Víš jak ho nesnáším," 

,,Scotte, dávej pozor," Napomenul ho učitel, když mi něco z domova vyprávěl. Uchechtl jsem se a učitel se na mě naštvaně podíval. Celkem se našeho učitele zeměpisu a tělocviku bojím. Je tu nový a dost přísný. ,,Mladíku, moc se nesměj. Raději mi odpověz, kde se teda pěstují nejvíce banány," Začal se smát Scott, až nemohl dýchat. ,,Tu otázku by jsi měl znát dobře, ty máš banána v ruce pořád," Smál se a já ho praštil. ,,Debile," Zavrčel jsem na něj a uvědomil si, že Pan Hale stále čeká na odpověď. 

ColdWhere stories live. Discover now