28

611 37 2
                                    

Vzal jsem si do ruky zvýrazňovač a snažil se, abych stíhal si vypisovat poznámky. Vážně nestíhám. Náhle mi přistál papírek na lavici.

Neseď tak narovnaný, vidim ti až do trávicí soustavy- 

Lekl jsem se a otočil se. Co to má znamenat? Zamračil jsem se a papírek znovu zmuchlal a hodil ho do blízkého koše. ,,Co ti je?" Usmál se Scott. ,,Nějaký blbeček si ze mě udělal fakt špatnou srandu," Zasyčel jsem a zaslechl jsem Dereka. ,,Nebavte se,"  Napomenul nás a já se na něj uraženě podíval. Vzal jsem si mobil.

Stiles: Pfff... Nás vyrušil z naší vážné debaty. 

Scott: Drzoun jeden! Jako to svět nikdy neviděl!  Aby někdo vyrušil teenagery v konverzaci uprostřed hodiny Historie!

Stiles: :D JAK JE TO MOŽNÝ.

Scott: Neasi. Jak ještě civí! ;D

Scott píše...

Scott: Hlavu nahoru, jde k tobě

,,Pane Stilinski, dejte mobil na stůl," Podíval jsem se na něj a dal mobil na stůl. Vzal mi ho a šel s ním ke stolu. ,,Všichni si opište další stranu, vypracovat si otázky, z kterých bude test," Všichni se dali do práce a já se stále na něj díval, co dělá. Ozvalo se cvaknutí mobilu, kdy jsem věděl, že mi odemkl mobil. Jestli se podívá do galerie, tak ať si mě nepřeje.

Naštvaně jsem se na něj díval a on se na mě podíval. Jen se usmál a zase se díval do mobilu. To ti nedaruji.


Hodina tělesné výchovy

,,Máš dost?" Zadýchaný Scott se u mě zastavil. ,,Mám víc než dost," Vydýchával jsem svůj běh. ,,Sakra, už fakt dvě kolečka nedám," Popadal jsem dech, až mě píchalo v boku. ,,Myslel jsem, že máš větší výdrž," Usmál se Scott. Zamračil jsem se. ,,Co tím myslíš? Vypadám, že běhám?" Neodpovídal a jen se usmíval. ,,Takže jsem zhubl?" Usmál jsem se. ,,Ne," Přestal jsem se usmívat. ,,Píchat s Der-" Zacpal jsem mu pusu a potom ho strčil na zem. ,,Uh! To neříkej!" Začal se smát. ,,A neříkej, že se ti to nelíbilo," Provokoval mě. ,,Líbilo!" Zakřičel a já se začal smát. Spadl jsem za ním na zem a chytl ho za ruce. ,,Asi tě uškrtím, ty blbečku," Smál jsem se. ,,Dívá se na nás Derek, tak raději pojď," Zasmál se a já se zvedl. 

ColdWhere stories live. Discover now