2

1.6K 89 9
                                    

,,Fajn, já jsem se moc nenasmál, teď ta odpověď," Podíval se na mě náš přísný učitel a Scott otevřel znovu pusu. ,,Pane Hale, vy ale se nikdy nesmějete," Jen se na Scotta usmál. ,,Dát vám testy mi ale dělá radost, tak si jeden dáme,"  Otočil jsem se šokovaně na Scotta. Praštil jsem ho sešitem po hlavě. Nechápavě se na mě podíval. ,,Že by se Stiles neučil?" Usmál se Pan Hale a hodil mi papíry na stůl. ,,Tak je rozdejte," Povzdychl jsem si a se Scottem začal rozdávat papíry. 

Celý zklamaný jsem se díval na prázdný sešit a s povzdychem ho odevzdal. Sedl jsem si na místo a náhle Scott dal blíže ke mně nohu. Dupl jsem mu za to silně na nohu. ,,Au," Zasyčel a odtáhl se. ,,Notak ženo, nebuď na mě naštvaná," Řekl smutným tónem. Neodpověděl jsem mu. ,,Zažiješ nejlepší sex života, když mi odpustíš," Otočil jsem se na něj a jen se na něj díval. ,,Raději si banánka dej do kalhot," Na konci jsem se neudržel a uchechtl jsem se. Scott je pořádný kus debila. 

Balil jsem si učebnice a házel některé do skříňky. ,,Ten tělo-"  Skočil jsem Scottovi do řeči. ,,Ah! Scotte drž hubu s tím tělocvikem, nebo budu vážně agresivní," Začal se smát. ,,Přijde ti to vtipný? Dám ti kopačku a uvidíme!" Zasyčel jsem a on se začal smát ještě víc. 

Došli jsme do šaten, kde se začali všichni převlékat. ,,Dělej, poseroutko," Strčil do mě Scott, až jsem spadl a praštil se zády o skříňku. ,,Ty vole," Začal jsem se smát. 

Došel jsem už oblečený do řady a čekal, kdy se učitel rozhodne přijít a udělat nástup. ,,Ten nám dneska dá," Pošeptal mi z druhé řady Scott. Kopl jsem ho nohou a ani nevěděl kam. Slyšel jsem jen Scotta naříkat. 


ColdWhere stories live. Discover now