Ziek deel 2

100 6 0
                                    

3e P.O.V.

Dani liep naar de keuken waar ze Jin tegen kwam die aan het schoon maken was. "Jin hyung. Ik kook vandaag als je het niet erg vind." Zei Dani terwijl ze naar ingrediënten zocht. "Ehm, oké. Maar wat ga je maken?" "Kippen soep." "Is dat niet wat mensen eten als ze ziek zijn in die westerse films?" Vroeg Jin verward. "Yup, Ik maakt het ook omdat Namjoon ziek is. Maar het is gewoon iets dat je normaal ook kan eten." "We hebben grote kans niks om het te maken in huis." "Je hebt gelijk. Ik moet naar de winkel." "Ik ga mee dan kun je me het leren. Ik hoorden dat het best lekker is maar ik heb nooit de kans gehad om het te proeven. En daar bij als de jongens het lekker vinden en jij er niet bent om het te maken zal ik nooit het einden er van horen." "Oké. Kunnen we over 10 minuten gaan?" vroeg Dani half lachend. "Oké. Ik maak in de tussen tijd een boorschapenlijst zodat we niks vergeten."

*time skip*

Jin hielp Dani met het bereiden van de soep toen Jungkook de keuken in kwam. "Wat ruikt er zo lekker?" "Kippensoep." Zei Dani zonder weg te kijken van de pan met soep. "Kippen.... Wat?"

Yoongi liep achter Jungkook aan. "He hyung, Dani-ah is Kippen nog iets aan het maken. weet jij wat het is?" Vroeg Jungkook verward terwijl hij aan de eet tafel ging zitten. Yoongi Ging naast hem zitten. "Kippensoep." Herhaalde Dani nog steeds met haar gezicht naar de hete pan. "Kippensoep? Is dat niet wat zieken mensen eten in die westerse films?" "Yup, dejavu." Zei Jin die nu samen met Dani aan het lachen waren. Yoongi wist niet wat hij had gezegd dat grappig was dus negeerde hij het maar.

Na een tijdje begon hij te staren naar Dani die nog bezig was in de keuken. Jungkook tikte hem aan en fluisterde met een grijns. "Niet staren hyung. Staren is onbeleefd." Yoongi werd uit zijn gedachten gehaald er werd lichtelijk roze. Maar dat ging niet onopgemerkt. "Hyung? Waarom bloos je nu?" fluisterde Jungkook. "Wacht vind je haar leuk?" Zei hij luider dan verwacht. Yoongi verstopten zich in zijn armen op tafel hopend om door de grond te kunnen zakken. Hij voelden zich alleen maar roder worden.

Jin en Dani hadden Jungkook ook gehoord aangezien ze niet ver van hun vandaan stonden. "Wie vind Yoongi leuk?" "Niet, nu Jin." Dani stond nog naar de pan te staren blij dat ze bijna niet kon blozen. "Ik heb hier geen tijd voor!" riep Yoongi geïrriteerd na het eindeloze geplaag van Jungkook en de vragen van Jin. Hij liep boos weg.

Hij liep naar de 3e studio en begon piano te spelen om zich zelf te kalmeren en te verkomen dat hij iets zou bereken. Hij werd wel rustig maar er bleef een raar gevoel in zijn maag. Het waren geen vlinders. Hij werd misselijk. Voor hij het wist rende hij naar de wc om zijn maag te legen. Toen hij weg wilden gaan voelden hij zich steeds warmer worden. Hij greep naar de was bak omdat alles begon te draaien. Toen hij de deur knop vast pakte begaf zijn lichaam. "Fuck." kreunde hij en verloor bewust zijn.

Jungkook voelde zich schuldig en ging opzoek naar zijn Hyung. " Yoongi hyung! Yoongi hyung?" Hij liep naar de 3e studio waar hij eerder de piano had gehoord. Maar vond alleen een lege kamer. "Hyung waar ben je." fluisterde hij tegen zichzelf. Hij besloot naar Jin en Yoongi's kamer te gaan. Hij klopte op de deur. "Hyung ben je daar?"Hyung?" Net toen hij wilde opgeven hoorde hij iemand hijgen en op de grond vallen.

Hij opende de deur en vond Yoongi die zich naar zijn bed probeerde te krijgen. "Hyung!" Jungkook hielp hem op en legde hem op zijn bed. "Hyung, Jij ook al? Heerst er griep ofzo?" Hij zuchtte en schudden zijn hoofd. "Je heb je zeker weer overwerkt. Slaap Hyung je heb koorts."

Jungkook liep terug naar de keuken. "Heb je hem gevonden?" Vroeg Jin toen hij Jungkook toen hij zijn bezorgde blik zag. Jungkook knikte. "Waarom kijk je dan zo bezorgt? Hij was toch niet van plan om weer weg te rennen?" Jungkook schudden zijn hoofd. "Hij is ziek. Hij heeft zich weer overwerkt denk ik." "Ik ga bij hem kijken. We hebben geluk dat Dani kippensoep maakt." Jin liep de keuken uit richting zijn kamer. "Ik wist dat er iets mis was." zei hij zacht tussen zijn tanden.


Werken met BTSWhere stories live. Discover now