laatste dagen

92 4 0
                                    

       

3e P.O.V

"Perfecte timing hyung." Zei Yoongi lichtelijk geïrriteerd dat Gemma nu weg was. " Sorry mister grumpy." Zei Jin met een grootte gaap erna. Hij was de hele dag in de dans studio geweest om de chorografie (dans) onder de knie te krijgen. "Had je het leuk samen?" Vroeg hij half inslaap. "Hyung ga eerst douchen voor je gaat slapen want ik wil jou gezeur over de geur in de ochtend niet horen." "Watch it." Ze Jin toen hij Yoongi een tik op zijn achter hoofd gaf. Terwijl Jin naar de douch ging pakte Yoongi zijn schrift en begon te schrijven Gemma was zijn nieuwe bron van inspiratie geworden.

De laatste weken gingen snel voor bij. Jimin at steeds meer en werd beetje bij beetje beter. De koppels namen elk kleinen moment die ze hadden samen want ze zouden elkaar voor een lange tijd niet mee face to face zien.

Hun laatste trainingen zaten erop en ze liepen van het podium waar ze zouden performen naar de backstage. Ze lieten zich zelf moe op banken vallen. Toen Amber naar hun toe liep besloot Namjoon om haar een knuffel te geven. Al snel hoorde je :"Joonie-ah laat me los je zit onder de zweet en ik heb werk te doen." " Ah ik wil je gewoon nog even bij me houden." Zei Namjoon terwijl hij haar neerzetten. " Morgen na jullie concert hebben we nog de hele nacht om films te kijken en te knuffelen voor ik ga." "Belooft." Zei Namjoon met semi puppy ogen. Amber gaf hem een peck. "Belooft maar nu moet ik werken en jij douchen."

Gemma zat op de bank met Yoongi's arm om haar heen en haar hoofd leunde op zijn schouder. De kamer was gevuld met complimenten en gezeur over wat goed en slecht ging. "He Dani wat vond jij van Jimin's 'ongelukje' met zijn kleiding." vroeg Tea die op de grond zag. Ze tilde haar hoofd op en zei ;"Je kan er veel gegil op verwachten. Ik denk dat hij de aandacht leuk vind." Ze legde haar hoofd terug neer terwijl de jongens veder gingen met hun discussie.

"Yah, Dani." Riep een stem. Dani tilde haar hoofd weer op en hand de neiging op te schreeuwen naar de gene die haar rust verstoorde. "Wat Amber?" "Ben je vergeten dat we nog een pressconferentie hebben over jou debut." "Oh shit." Zei Dani terwijl ze als een speer opstond om zich klaar te maken. "Taal gebruik!" riep Jin haar achterna om een sarcastisch antwoord terug te krijgen. "Ja hoor eomma." Alle jongens barsten uit in een hevige lachbui. 

Toen de meiden thuis aan kwamen juichte Dani: "Nog  een ding dan ben ik klaar." "Wat is dat laatste ding dan?" vroeg  Jungkook nieuwsgierig. "Doe eerst een shirt aan pabo." Zei Amber die  achter Dani aan kwam. Voor hij nog iets kon doen werd er een trui naar  zijn gezicht gegooid door Jin. "Bedankt eomma." Grapte Jungkook. " Aish  this kid." Mopelde Jin over dramatisch dat iedereen het hoorde en in een  ander lach bui uitbasten. "Ik moet alleen nog heet concert met jullie  doen morgen en dan beginnen ik officieel mijn carrière en heb ik de  lijst af." Niemand had enig idee over welke lijst ze het had maar konden  niets vragen omdat Namjoon riep: "Jongens kom we zijn zo live."

Iedereen ging op de bank zitten in comfortabele kleding en met pizza. "hey army ....."

De  meiden liepen naar hun kamer en kleden zich om. Dani was in grijze  sweat pants en een zwarte kumamon trui die ze van Yoongi had gekregen.  Amber was in zwarte sweat pants en in een gele Ryan trui die ze van  Namjoon had gekregen. Voor de de kamer uit liepen greep Dani nog de zak  met 9 kleine doosje er in en liep achter Amber aan.

Zodra  de meiden binnen kwamen werden ze op de bank getrokken. "Jullie  herrineren Jullie Gemma en Amber nog." Zei Namjoon. "We hebben 2 maanden  met ze doorgebracht en wat heeft Gemma veel sass." Grapte Jin. "Oke  voor we veder gaan ik heb nog iets voor jullie." Zei Dani een tikje  verlegen. Ze pakte de zak en gaf iedereen een doosje en had er nog een  over voor haar zelf. De jongens opende het en vonden een arm bandje met  een paar kleine hangers er aan. Op een hanger stond BTS op een ander  stond Army en op een ander stond hun eigen naam en op de laatste was het  logo van Gemma. ( Het is een glitter space achtergrond met gemma er op  en dit om haar naam heen{.💫   }) ".   Je hoeft hem niet per see te dragen het is  gewoon een herinnering. En je kunt er nog meer hangertjes aan doen." Zei  Dani nog steeds een beetje verlegen. De jongens gaven haar een groeps  knuffel en bedankte haar. "Jongens ik krijg geen lucht." De jongens  lieten los en deden hun armenband om terwijl Tea door de comments heen  ging. "Gemma ik heb hier een leuken reactie. 'He Gemma kun je met de  jongens armpje drukken? Ik vraag me af hoe sterk je bent. Btw wat het  itresant zou maken is dat je er een punisment game van maakt.'" "Oke  waarom niet. Zijn jullie het er mee eens?" de jongnes knikte. "Oke, wie  begint ik weet al dat ga verliezen." Zei Amber "Ik" Riep Jimin opgewekt.  "Ga niet makkelijk op me om wat voor reden dan ook." Jimin verloor die  ronden. " Nu ik." Riep Teahyung even opgewekt als Jimin was. "Het zelfde  geld voor jou Hyung." Teahyung verloor ook. "Nu ik." riep J-Hope  opgewekt als de zonneschijn dat hij is. Hij verloor op een haartje na.  Dit ging zo door en de enige die wonen waren Jungkook, Jin ( op een  haartje na) en Namjoon ( Ook al duurde de kracht meeting wel even)  "Zullen we Amry laten besluiten wat voor pusiment er komt?" Vroeg Amber  maar Jin was haar al voor. "Ik heb er een gevonden." Riep hij. "Yah   iedereen die heeft verloren krijgt een elastiek punisment per keer dat  je verloren hebt."

Na de Vlive waren De koppels  nog op de bank aan het knuffelen. Namjoon liet zijn Armband zien waar aannnn een amber kleurig steentje zat en  vroeg. "Dani whos idea was it to put the extra stone on mine?" ( Dani  wie z'n idee was het om die extra steen op de meine te zetten?) "Mine.  Why, did you hope she knew about it?" ( Mijn. Waarom, Had je gehoopt dat  zij en van wist?") "perhaps a little. Just don't tell her." ( Mischeien  een beetje maar zeg dat niet tegen haar.) "I won't." ( Zal ik niet  doen.) Zei Dani voor de dichter tegen Yoongi aan schoof en de geur van  zijn cologene in nam.

"Waar ging dat over?"  Vroeg Amber. "Daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken." Zei Dani  tegen Amber en Yoongi die niks van hun gesprek konden volgen. "Dat is  genoeg voor vandaag als je zo in slaap valt heb je morgen last van je  nek."  Zei Yoongi terwijl hij een half wakkere Dani van de bank af  hielp. "Morgen is jou grote dag." Fluisterde hij in haar oor.

       

[A/N]

Het einde is nabij.

Werken met BTSDove le storie prendono vita. Scoprilo ora