sumru 6

2.4K 215 152
                                    


medya berkay

Kısık bir sesle Pars'ın üzerinden sarkarak Kristal'e seslendim "kristal olun derken kim kim gidiyoruz.!"

"bizim ekip ve benim büyük ısrarlarım üzerine Pars sadece"dedi.Pars sinsi bir şekilde gülümseyerek telefonuna bakıyordu. "Emin misiniz yani sizi kulüpte hayal edemiyorum" dedi. bizi küçükmü görüyordu hhah...

"nasık yani biz bara gidemez miyiz?" dedim belki başka birşeyi ima etmiş olabileceğini düşünerek kibar ve sakin bir şekilde. "hayır...yani demek istediğim seni daha çok geceleri elinde kitap varken ya da sadece test çözerken hayal edebiliyorum." dedi. muhtemelen okul birincisi olduğum için beni inek zannediyor olmalı bu belli belirsizde olsa gülümsetti." Cümlelerinde sanki kendimden biliyorum tavrı var galibaa sen geceleri genelde böyle yapıyorsun ha" dedim. sonuçta onun da benden farkı yoktu. bir süre tepki vermedi sonraysa sırıtarak bana baktı ve "geceleri ne yaptığımı mı merak ediyorsun" dedi. gerçekten buna cevap veremiyeceğimi mi sandi soğuk bir sırıtışla "sende az önce geceleri beni hayal ettiğini söyledin" dedim. cevap vermek için ağzını açtı ama kristalden gelen mesajla geri kapatıp, telefonunun ekran kilidini açtı. saati ve mekanın yerini atmış...bana neden atmadı diye düşünürken kristalden mesaj geldi ''beraber gelin'' Neden??? pars mesajı okumuş bana sırıtarak ''aksam hazır ol, beklemekten nefret ederim.'' dedi.

aksam...

seçtiğim ılık bir duş ardından seçtiğim ve yavaş yavaş giyinmeye ve hazırlanmaya başladım saate baktığımda 10 dakikaya pars evin önüne gelirdi. muhtemelen beklicekti ama bunu pek umursadığım söylenemez aslında dakik bir insanım ama beni küçümsememesi gerektiğini bilmeliydi. giyinip makyajımı yaptım. zilin çalmasıyla teyzem kapıyı açtı. parsı içeri aldı. evet onların konuşmalarına izin veremezdim ve hemen son bir kez aynada kendime bakıp merdivenlerden inmeye başladım.

 evet onların konuşmalarına izin veremezdim ve hemen son bir kez aynada kendime bakıp merdivenlerden inmeye başladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

parsın ifadesinde milimlik bir değişim oldu ama belli etmeme konusunda çok iyiydi yinede. ama sonuç olarak ben o ifadeyi yakalamıştım. sırıtarak ''gidelim''dedim ve teyzeme sarılarak vedalaştım. parta gitmeden önce teyzeme tekrar saygılarını sunarak belimden iterek dışarı çıkarttı. aslında bu yaptığına tepkisiz kalmazdım ama çıkana kadar teyzem bizi izliyordu.parsın arabasına geldiğimizde kapımı açtı ve şöför koltuğuna geçti. yolculuğumuz çok sessiz geçiyordu bu yüzden bende müzik aramaya baladım radyoda bulduğum güzel bir yabancı şarkıyla sesi açtım, elimi birazda olsa sarkıtmak istiyordum pencereyi açıp elimi tamamen olmasada biraz sarkıttım. küçükken babam araba kullanırken annemle beraber yapardık. bu düşünce içimi aniden ısıtsada ardından kendimden iğrenmeme neden oldu. yüzümdeki gülümsemeyi kazımak ister gibi aniden ciddi bir ifadeye bürünerek elimi pencereden çekip sadece dışarı seyretmeye başladım ardından parsın arabasında olduğumu hatırlayarak parsa döndüm. önüne bakıyordu ve araba kullanırken itiraf etmeliydim ki gerçekten havalı gözüküyordu. üzerinde siyah bir gömlek ve onunla hiç bağdaştıramadığım benimkine benziyen bir kot ceket vardı. aklıma gelen şeyle konuşmaya başladım'' rosalie ye ne oldu? niye onunla gelmedin?'' dedim. gözleri kısık bir şekılde yola bakmaya devam ederek'' sarhoş olabileceğin için rosalie min üzerine kusmandan korktuğum için gelmesine izin vermedim.'' dedi. sonun kısımlara doğru sırıtarak bana döndü. yok artık beni bu kadar çok mu küçümsüyordu.söylediklerini umrsamayıp dışarıyı seyretmeye devam ettim.bir süre sonra tanıdık gelen daha önce defalarca kez ekiple beraber geldiğimiz temiz ve güzel mekanımıza geldik. arabadan indik ve içeri girdik. bu mekana gerçekten hayrandım, bizim ekipten cenkin ailesinin mekanıydı. gözümle içeriyi süzerek egemen ve kristalin olduğu masayı taradım. en arkadakı ama herkesin dikkatini çeken masaya yönlendi gözlerim... bizim ekibi görmemle hızla parsı kolundan çekiştirmem bir oldu.herkes gelmişti. emir berkay cenk sule egemen kristal beyza hepsiii uzun zamandır görüşemediğimiz için herkese uzun uzun sarıldım. sarılma olayları bitince kristal büyük bir heycanla ''evet gençler duygusal anlar bittiyse ekibimizin yeni üyesini size takdim ediyim... pars savcı'' dedi. uzun bir sessizlik oldu. kızlar hemen tanışmak için olüp bitsede egemen ve berkayın pek hoşuna gitmemiş gibi duruyordu durum ama gerginlik yaratmıyacak kadar düzgün insanlar olduğunu biliyordum. hepsi birazda olsa yazdan sonra değişmişti sırasıyla şöyle görünüyorlardı...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 14, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KOLEJİMİN SUMRUSUWhere stories live. Discover now