Μετακόμιση

1.6K 93 0
                                    

??: Τίνα έλα να φύγουμε επιτέλους θα χάσουμε το αεροπλάνο!
Ε(Εγω:): Μπαμπά ξέχνα το εγώ δεν έρχομαι το μετάνιωσα!
Μπ(μπαμπάς): Μην κάνεις σαν μωρό ρε κορίτσι μου είπες θα έρθεις!!!
Ε: Ναι το μετάνιωσα όμως φύγετε χωρίς εμένα!
Μπ: Δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς σε ένα μήνα θα είναι και τα αδερφια σου μαζί μας!
Ε: Ωραία εγώ τότε θα έρθω σε ένα μήνα μαζί με τα αδέρφια μου!
Μπ: Μη λες βλακείες και το σχολείο σου?
Ε: Δεν με νοιάζει!
Μπ: Τίνα ασε τις βλακείες! Ηρώ πάνε πες κάτι στην αδερφή σου εγώ πάω να φορτώσω τα πράγματα στο αμάξι να μας πάει η μαμά στο αεροδρόμιο να φύγουμε!
Η(Ηρώ): Εντάξει μπαμπά πάω!

* Χτυπάει η πόρτα*

Ε: Μπες - μπήκε μέσα- τι θέλεις?
Η: Τίνα αγάπη μου άσε τα πείσματα και πάμε να φύγουμε. Συμφώνησες και κάνε μία φορά και εσύ το χατίρι του μπαμπά, ξέρεις ότι αυτό πρέπει να γίνει το ήξερες εδώ και πόσο καιρό και συμφώνησες αν θυμάσαι. Μην τα αλλάζεις τώρα ξέρεις και τι γλώσσα δεν θα σου είναι δύσκολο και επειδή σε ξέρω θα κάνεις υπομονή ενα μηνα και θα έρθουν κι άλλοι!!!
Ε: Καλά εντάξει έχεις δίκιο αντε πάμε κάτω πριν το μετανιώσω!

Πήγαμε μπήκαμε στο αμάξι και μας πήγε μόνο μέχρι το αεροδρόμιο.

-Επειδή είμαι σίγουρη ότι μπερδευτήκατε να σας εξηγήσω εγώ, η δίδυμη αδερφή μου η Ηρώ και ο μπαμπάς μας θα μετακομίσουμε στην Κορέα. Ο πατέρας μας είναι ποδοσφαιριστής και πήρε μεταγραφή σε μία κορεατική ομάδα. Έχω άλλα δύο αδέρφια τα οποία μαζί με τη μαμά θα έρθουνε σε ένα μήνα μέχρι να πακετάρουν τα πράγματά τους και τα δικά μας και να μας τα στέλνουν σιγά σιγά.-

Μετά από λίγο φτάσαμε στο αεροδρόμιο και η πτήση μας θα έφευγε σε λίγο και έτσι επιβιβαστήκαμε!

Μετά από κάτι ώρες φτάσαμε στην Κορέα επιτέλους! Πήγαμε στο ξενοδοχείο για να κοιμηθούμε γιατί ήτανε αργά και την επόμενη μέρα έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Το πρωί αφού ξυπνήσαμε κατεβήκαμε κάτω στο ξενοδοχείο για να φάμε πρωινό, αφού φάγαμε σηκωθήκαμε μαζέψαμε τα πράγματα μας και πήγαμε να πάμε να δούμε το σπίτι το οποίο είχαμε αγοράσει.

Το σπίτι ήταν πολύ ωραίο. Ήτανε μεγάλο διώροφο στους δύο πάνω ορόφους είχε τρία δωμάτια και ένα μπάνιο σε κάθε όροφο. Είχε επίσης ένα υπόγειο και ένα γκαράζ, δτο ισόγειο είχε δύο δωμάτια και ένα μπάνιο, ένα μεγάλο σαλόνι και μία τραπεζαρία. Πήγαμε στον τελευταίο όροφο εγώ και η αδερφή μου για να διαλέξουμε από ένα δωμάτιο.

Μετά πήγαμε σε μαγαζί με έπιπλα για να διαλέξουμε για τα δωμάτιά μας, βάψαμε και τα δωμάτιά μας, οπότε έφυγε όλη μέρα έτσι και το βράδυ καθίσαμε κουρασμένοι να δούμε τηλεόραση και μετά πήγαμε για ύπνο. Το πρωί που ξυπνήσαμε κατεβήκαμε κάτω και είδαμε έτοιμο το τραπέζι και ότι ο μπαμπάς δεν ήταν εκεί έλειπε. Μόλις καθίσαμε να φάμε και αφού τελειώσαμε μπήκε ο μπαμπάς μέσα στο σπίτι.

Μπ: Κορίτσια σας έγραψα στο σχολείο εδώ κοντά!
Ε: Ωραία!
Μπ: Άντε ελάτε τώρα να πάμε για ψώνια!
Ε: Γιατί εντάξει το ξέρω δεν έχουμε πολλά ρούχα εδώ αλλά θα μας τα στείλει η μαμά σιγά σιγά.
Μπ: Λοιπόν ξέρω ότι δεν θέλεις αλλά έτσι είναι σε όλα τα σχολεία κάθισα και το έψαξα και το σχολείο το οποίο σας έγραψα είναι το καλύτερο εδώ στην περιοχή.
Ε: Τι εννοείς γιατί πολύ μου τα μασάς τώρα και δεν απαντάς!
Μπ: Είναι όπως είπα από τα καλύτερα σχόλια και ρώτησα και μπορείς να μη βάλεις στολή να βάλεις παρόμοια ρούχα αλλά φούστα!
Η: Τώρα αρχίζει το σόου!!!
Ε: Τι εννοείς φούστα ξέρεις ότι δεν μου αρέσει συμφώνησα να έρθω συμφώνησα να αλλάξω χώρα και να αφήσω τους κολλητούς μου την παρέα μου αλλά αυτό όχι μπαμπά όχι δεν το δέχομαι!!!
Μπ: Μα σου είπα είναι παντού έτσι!!!
Ε: Δεν με νοιάζει!

Μετά από πόση ώρα καυγά δυστυχώς δέχτηκα να το κάνω. Η υπόλοιπη εβδομάδα πέρασε έτσι. Η μαμά έστελνε πού και πού πράγματα και δυστυχώς ήρθε η μέρα που θα ξεκινήσουμε τα σχολεία.

Λοιπόν αυτό ήταν το πρώτο κεφάλαιο από την ιστορία μου. Ελπίζω να σας άρεσε θα ανεβάζω κάθε βδομάδα τουλάχιστον ένα κεφάλαιο απλά δεν θα έχω σταθερή μέρα. Αν μπορώ θα ανεβάζω και οι δύο με τρία κεφάλαια. Αν τύχει να να μην ανεβάσω κεφάλαιο μια εβδομάδα θα ανεβάζω δύο την επόμενη. Αυτά για τώρα το επόμενο κεφάλαιο την επόμενη εβδομάδα.

I fell in love with a playboy Where stories live. Discover now