Μαζί

477 47 12
                                    

  Ώσπου ένιωσα χείλια να ακουμπάνε τα δικά μου. Ήταν τα δικά της. Το φιλί μας ήταν γλυκό. Δαγκώσε το κάτω χείλος μου ζητώντας πρόσβαση που της την έδωσα.

Τ: Και εμένα μου αρέσεις.

  Την έπιασε από τη μέση και την έφερα κοντά μου ξαφνιάζοντας την και είναι σαν τα χείλια μας. Αυτή τη φορά δάγκωσα εγώ το κάτω χείλος της ζητώντας πρόσβαση που μου την έδωσε.

                    Τέλος Kai's POV

Ε: Kai εγώ....
Κ: Καλά άστο κατάλαβα.

  Είπε και έφυγε. Άρχισα να φωνάζω το όνομά του αλλά αυτός δεν έκανε τίποτα. Μα καλά τι κάνω είμαι ηλίθια. Τίνα ποιον κοροϊδεύεις τον θέλεις. ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ. Πρέπει να κάνω κάτι αφού δεν απαντάει. Αμέσως άρχισα να τρέχω μπήκα μπροστά του έκανα μύτες, αφού είναι πιο ψηλός από εμένα,  έβαλα το χέρι μου πίσω στον σβέρκο του για να τον κάνω να σκύψει και τον φίλησα. Εκείνος έμεινε δεν το περίμενε γι'αυτό του ζήτησα πρόσβαση δαγκώνοντας του το κάτω χείλος του την οποία μου έδωσε. Τώρα μπήκαν και οι γλώσσες μας στο παιχνίδι αλλά σταμάτησα το φιλί μας και απομακρύνθηκα λίγο.

Ε: Και εμένα μ'αρέσεις.

   Έβαλε τα χέρια του στην μέση μου και με έφερε ξανά κοντά του και με φίλησε ξανά. Αυτή τη φορά ζήτησε αυτός πρόσβαση που φυσικά του την έδωσα. Αχ φιλάει υπέροχα. Δεν ξέρω αν το είπα γι'αυτό το λέω τώρα. Το φιλί του τόσο μαγευτικό τόσο μεθυστικό. Δεν το περίμενα ότι θα τον ερωτευόμουν. Βασικά δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ ένα playboy. Ελπίζω να μην είναι πια.

Κ: Δεν θέλω να φύγεις.
Ε: Από την μια ούτε εγώ θέλω αλλά από την άλλη θέλω να φύγω. Μου έλειψε η χώρα μου οι φίλοι μου οι συγγενείς μου.
Κ: Το ξέρω καταλαβαίνω γι'αυτό και εγώ σου έδειξα το πως αισθάνομαι από τώρα γιατί δεν θέλω να σε χάσω ή να βρεις κάποιον άλλον.
Ε: Ούτε εγώ.
Κ: Ωραία οπότε ήμαστε μαζί!!!
Ε: Ναι ήμαστε.
Κ: Τέλεια.

  Είπε και με έπιασε από τη μέση και με αγκάλιασε. Μας έκανε μια σβούρα και μετά με ξανά φίλησε. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι ήμαστε μαζί. Με άφησε κάτω και του είπα.

Ε: Πάμε μια βόλτα?
Κ: Ναι φυσικά.

  Καθώς προχωρούσαμε με έπιασε το χέρι και μπλέξαμε τα δάχτυλα μας.

  Καθώς προχωρούσαμε με έπιασε το χέρι και μπλέξαμε τα δάχτυλα μας

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
I fell in love with a playboy Donde viven las historias. Descúbrelo ahora