❌κεφαλαιο 7❌

287 18 2
                                    

Λυδιας P.o.V

     Σημερα προσπαθησα να "ξεχασω" το ονειρο, να το βγαλω απο το μυαλο μου, Ομως, καθε φορα που χαλαρωνα και αφηνα τον εαυτο μου ελευθερο τσουπ να και ο Μαριος στο μυαλο μου.
     Δεν μπορω αλλο πρεπει να φυγω απο αυτο το σπιτι για λιγο, διοτι υπαρχουν παντου αναμνησεις απο αυτον και γενικα απο το παρελθον μου , το οποιο ηταν φυσιολογικο.
     Σηκωθηκα λοιπον χωρις δευτερη σκεψη και πηγα στην ντουλαπα μου εβαλα μια φορμα και το μπουφαν μου, πηρα τα κλειδια και εφυγα σχεδον τρεχοντας απο το σπιτι μου.
     Εβγαλα το κινητο απο την τσεπη μου για να δω τι ωρα ειναι, 2:30 το πρωι , μαλιστα και εγω ειμαι εξω χωρις καν να ξερω που πηγαινω , απλως περπαταω.
      Ακουω εναν θορυβο απο πισω μου κατι σαν σακουλα.και εχω πραγματικα μεινει ακινητη μην ξερωντας τι να κανω.Γυρναω σιγα-σιγα και ...ουφφφ δεν ειναι τιποτα ..μονο μια σκουλα που την παρασερνει ο ανεμος.
       Καλα ας συνεχισω και γυρναω μετα σπιτι.Πανω που παω ομως  να κανω ενα βημα χωρις καν να το καταλαβω η σακουλα ειναι στο προσωπο μου και καποιος την σφιγγει περισσοτερο πανω μου .
        Προσπαθω να φωναξω , να χτυπησω αυτον που εχει την σκουλα στο κεφαλι μου ομως σιγα -σιγα αρχιζω να νιωθω αδυναμη και τα ματια μου αρχιζουν να κλεινουν.
       Πριν πεσω κατω  ομως η σακουλα αρχιζει να φευγει απο πανω μου.
Υπαρχουν δυο ανθρωποι κοντα μου .Ο ενας βαραει αυτον που προσπαθησε να μου επιτεθει μα καλα τι γινεται?
       Με λιγη προσπαθεια καταφερα να σηκωθω πανω και να τους πλησιασω ενα χερι ομως με τραβαει πισω και μου λέει:

?: παμε να φυγουμε...  Μου λέει λαχανιασμενος

Εγω: ποι...ος ει..σαι? Ρωταω καπως δειλα.

?: Δεν με αναγνωρισες γλαστρακι?

Εγω: Παρη?

Παρης: Ο ενας και μοναδικος  .Παμε ομως πριν ξυπνησει αυτος.Για ποσο θα ειναι αναισθητος.?

Εγω: ναι , ναι..

    Αρχιζουμε να περπαταμε μαζι λοιπον, προς την πολυκατοικια .Κανεις μας δεν μιλαει.Εγω ειμαι ακομα ταραγμενη απο το γεγονος . Θελω   οσο τιποτα αλλο να του πω ευχαριστω  ομως φοβαμαι . Δεν ξερω , δεν μπορω να του μιλησω.
     Ο Παρης ομως εχει αλλα σχεδια και αποφασιζει να σπασει την σιωπη.

Heartbroken.Where stories live. Discover now