❌κεφαλαιο 8❌

254 20 9
                                    

Παρης P.o.V

Flashback:

Tελικα του βλακα του Χρηστου του περασε , πηγαμε στο κλαμπ που παμε παντα.Γαμωτο αυτο το παιδι ξερει να με πειθει ..
Μετα απο πολυ ωρα ομως αποφασισαμε να φυγουμε.
  Καθομασταν λοιπον στο αμαξι μου ακουγα μουσικη , καπνιζα οτι κανουμε παντα.Η μονη διαφορα ομως ειναι οτι  ειμαστε μονοι μας στο δρομο ομως σημερα βλεπουμε καποιον .Η' μαλλον καποια και μαλιστα πολυ γνωστη.
Η αληθεια ειναι οτι απο την αρχη καταλαβα ποια ειναι. Ομως δεν ξερω, μπορεις να πεις οτι ηθελα να την προστατευσω απο τις πιθανες ιδέες που θα ειχε ο Χρηστος.Καλα ρε πουστη μου να θα το πω ...οριστε: νιωθω ασχημα που της κανω κατι τετοιο..Δεν το αξιζει...και δεν ηθελα απο την αρχη να την βαλω στοιχημα ομως αν δεν το εκανα εγω θα το εκανε ο Χρηστος και αυτο θα ηταν χειροτερο.

Χρηστος P.o.V

Αχχ ! Ελπιζω να μην ειναι τοσο χαζος και να μην καταλαβε ποια ειναι στο δρομο μας ...μα σωστα τι λεω? Αν δεν ημουν εγω δεν θα καταλαβαινε τιποτα....Αυτο το παιδι.. σκετη απογοητευση.
Τελος παντων αφου επιτελους καταλαβε για ποια μιλαω , προσπαθησα να του φερω με τροπο το σχεδιο που ειχα στο μυαλο μου.
Το οποιο ηταν με απλα λογια : εγω να την τρομαξω και εκει που εκεινη ειναι αδυναμη και τρομαγμενη στα χερια μου να ερθει ο Παρης και να την σωσει.Αμαν! Ακομα και ηρωα τον εκανα τι αλλο θελει?.
Τελος παντων του εξηγω του σχεδιο και εκεινος στην αρχη δεν συμφωνει...ομως παλι με τα κολπα μου τον πειθω ...
Αρχικα ,τρεχω εγω αθορυβα , κοντα της .Τωρα ομως πρεπει να βρω εναν τροπο να την πιασω χωρις να με καταλαβει...Τι να κανω! Α, θα παρω μια σακουλα,που ειναι κοντα,τι αλλο να κανω?..Ο πως παω να την παρω ομως εκεινη γυρναει ετσι και εγω πεφτω μεσα σε κατι θαμνους για να μην με δει .Αχ θεε μου τι κανω ?
Με τα πολλα ομως εχω την σακουλα στα χερια μου και τωρα μου εμεινε η Λυδια...παω με λιγα βηματα κοντα της και την εχω ..την κραταω .κανω νοημα στον Παρη να ερθει κοντα μου οσο εκεινη προσπαθει να με χτυπησει και να μου ξεφυγει..

Παρης P.o.V

Την βλεπω που προσπαθει να ξεφυγει απο τον Χρηστο ...γαμωτο ..γιατι νιωθω τοσο ασχημα..?
Οσο τα σκεφτομαι ολα αυτα ομως βλεπω τον Χρηστο που μου κανει νοημα να πλησιασω, και αυτο κανω.
Τωρα το σχεδιο λεει να "παλεψω" μαζι του.Ε! Και εγω αυτο κανω , ομως πανω στον καυγα μου φευγουν 2-3 αληθινες μπουνιες σιγα μωρε...θα ζησει ...
Με την ακρη του ματιου μου εντοπιζω την Λυδ-.εννοω γλαστρα ,να προσπαθει να πλησιασει ομως δεν την αφηνω την τραβαω με δυναμη απο το χερι λεγοντας της.

Heartbroken.Where stories live. Discover now