❌κεφαλαιο 9❌

232 16 11
                                    

Λυδιας P.o.V

Δευτερα πρωι...

   Πωωωω Δευτερα σημερα, αυτο σημαινει 7 ωρες μαρτυριο...Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να παω  μετα απο τα χθεσινα  .Φοβαμαι και νιωθω πολυ κουρασμενη..
   Το συμβαν ομως για να ειμαι ειλικρινης  δεν ηταν το μονο που με τρομαξε.Ο Παρης μπορω να πω ηταν εξισου τρομακτικος.. Μα να χαμογελασει σε εμενα? Και να με ρωτησει αν ειμαι καλα?
    Τελος παντων αφου τελειωσα να μιλαω με τον εαυτο μου προσπαθησα να σηκωθω ομως ενα πονος στο κατω μερος της κοιλιας μου με σταματησε..
    Οχιιι πες μου οτι δεν ειναι αυτο που νομιζω..Πηγα τρεχοντας στην τουαλετα (κατι που εκανε τα πραγματα χειροτερα)και ναιπ!Η μητερα φυση ξαναχτυπα!!
    Δεν ειναι δικαιο αυτο .... και να μου επιτιθενται και να μου ερχεται περιοδος την επομενη μερα? Ε ! Οχι ρε φιλε αυτο δεν το δεχομαι..
    Μετα εφαγα κατι γρηγορα , μιλησα στο τηλεφωνο με την μαμα μου , (φυσικα δεν της ειπα τι εγινε γιατι θε τρελαθει) ντυθηκα και εφυγα για το σχολειο.
     Με το που εφτασα χτυπησε το κουδουνι ετσι πηγα κατευθειαν στην ταξη.Εβγαλα τετραδια και βιβλια καθως εβλεπα τους παντες να μπαινουν στην ταξη..
  

35 λεπτα μετα..

Κοιτα για πρωτη ωρα φυσικη , και με χαλια καθηγητη η ωρα περασε σχετικα  γρηγορα.

Καθηγητης: <<μιας που τελειωνει η ωρα μας παιδια θα ηθελα να σας πω για την ομαδικη εργασια που θα εχετε ..η οποια περεπει να παραδοθει την επομενη δευτερα>>

Οπα τι? Ομαδικη εργασια?

Καθηγητης :<< Η εργασια θα εχει ως θεμα το σημερινο μας μαθημα το οποιο ειναι πολυυ σημαντικο και για τις εξετασεις..οποτε να το διαβασετε καλα>>

Καθηγητης:<<λοιπον, η πρωτη ομαδα ειναι.Παρης Χρστοπουλος με.......για να δω...>>

Καθηγητης :<< με τηνΛυδια Στεφανου...>>

Οοο hell nooooo! Δεν μπορει..

Παρης:<<heyyy γειτονακι...>>
Λέει καθως καθεται διπλα μου.

προσπαθεια να το ανεβασω...
Εσεις τι κανετε ολα καλα?
Τα λεμε στο επομενο...
💋💋
 

Heartbroken.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ