Bölüm 12 : Hogwarts'ta Sakinlik

2.7K 173 24
                                    

Uzun zamandır bana bu konuda mesaj geliyordu ve benim de yazmak istediğim türde bir kurgu vardı. Bu hikayenin 15 ve 16. bölümlerine de yansıttım bunu. Konu 'Ya Kılkuyruk ihanet etmeseydi ?' Şimdi iki ihtimal var. Ya Neville seçilmiş kişi olacaktı ya da yine Harry olacaktı. Voldemort kehanetin Neville'i işaret etmediğini düşünüyordu. Yani bir şekilde yine Harry üzerinden gideceğim. Çok uzun olacağını sanmıyorum. Okur musunuz ?

Ölümlere hazır olun. ^^

Keyifli Okumalar..

James ağrılı bir sabah kahvaltısı geçiriyordu.

"Bunu Ginny Hala duysa sana ne yapar bilmiyorum." diyerek yakındı Roxanne.

"Hayır. Sakın. Quidditch oynamama izin vermez. Hem iyiyim ben." James itiraz etti.

"Emin misin?" Albus James' in yüzüne baktı.
"Evet. Madam Pomfrey'e gitmeliyim. Yoksa bir sorunum olduğunu düşünür."dedi James ve diğerlerinden ayrıldı. Roxanne onu takip etti.

"Görünür de bir şeyin yok. Elbette sen saklamıyorsan." Madam Pomfrey iksir şişelerine yönelirken söyledi.

"Hayır yok. Kendimi oldukça iyi hissediyorum." James yalan söyledi.

"Peki, gidebilirsin. Bir sorun olursa ; ben buradayım." dedi Madam Pomfrey. James teşekkür ederek hastane kanadından ayrıldı.

"Yeni giren bakanlarla sihir bakanı olmam tehlikede!" dedi Kingsley.

"Kingsley, canına dikkat et. Bakanlık çok yakında düşecek gibi görünüyor." dedi Hermione.

"Önemli olan iz konusu. Yoldaşlıkta olan her çocuğun kaydını sildim. Bir daha bulamayacaklarından emin oldum." dedi Kingsley.

"Bu iyi işte." Hermione güçlükle güldü.

"Voldemort neden bu kadar acele ediyor ? Önceden her şeyi ağır ağır yapardı." Lily sordu.

"İşte bu üzerinde tartışmamız gereken bir konu. Amacı Harry. Onu istiyor. Belki de bu kadar acele etmesinin sebebi güçsüzlüğüdür. Çünkü Harry onu bulduğunda olası bir düellodan çıkması pek mümkün değil. " dedi Draco.

"Neden beni Voldemort öldürmeli ? Ya da neden ben onu öldürmeliyim ? İkimizi neden başkaları öldüremiyor?" Harry sordu.

"Bunu açıklamak çok zor. Ama Voldemort seni kendi dengi olarak işaretledi. Bu seni ona bağlar. Bu bağ ile ondan başka kimse seni öldüremez ve senden başka kimse onu öldüremez." Hermione açıkladı. "Voldemort'la arandaki bağ bir yara izinden ibaret değil. Ya da içindeki bir ruhtan, onun zihnini görebilmenden ibaret değil. Voldemort'la arandaki bağ çok ama çok farklı. Eğer seni öldürmeyi başarırsa Harry; bu dünya bundan sonra Voldemort'la yaşayacak demektir. Anlıyor musun ? Bu yüzden değerlisin. Kendini uzun zaman suçladın ölümlerden dolayı belki. Ama gerçek şu ki gerekirse tüm dünya ölse sen hayatta kalmalısın." Hermione sözlerini Harry'nin gözlerinin içine bakarak bitirdi. Harry bir an durdu.

"Mürver Asa onu öldürmede yeterli olmayacak. Ve ben onun kadar güçlü değilim. Bunu biliyorsunuz. Yok edebileceğimiz Hortkuluklar yok." dedi Harry.

"Eğer bir insan normal olmayan şekilde ölüp -buna ölüm denilebilir mi bilmiyorum ?- diriliyorsa mutlaka farklı bir yolu vardır." dedi Ron.

"Ron haklı. Bu yolu bulacağız." dedi James.

"Baban yine delirdi değil mi Potter ? Babam senin babanın eskiden deli olduğunu söylerdi." James gelen sese kulak vermemeye çalıştı. Sihirli Yaratıkların Bakımı dersine gidiyordu. Görünüşe göre ondan bir yaş büyük olan Malvin Thompson'dı. James onun Bitkibilim'e gittiğini düşündü Çünkü Roxanne bugün Slyhterinlerle Bitkibilim dersi olduğunu söylemişti ve Roxanne şu anda onun yanındaydı. Yeşil Slyhterin cübbesine baktı ve yoluna devam etti.

Harry Potter ve Ölümün Efendisi (Harry Potter Devamı #3)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin