🌹my dream🌹

1.5K 112 0
                                    

Stále tomu nemůžu uvěřit. Ukončili celý konkurz kvůli mě. Nechápu to. Byli tak moc hodní. Myslel jsem si, že budou namyšlení a já mezi ně nezapadnu, ale tenhle strach už mě opustil. Jsou to normální kluci, kteří se nepotřebují předvádět. Umí zpívat a tancovat a mají to štěstí, že se díky tomuto proslavili. Na živo je znám chvilku a už jsem si je oblíbil. Samozřejmě, že jsem je měl rád už předtím, ale znát je na živo je něco úžasného. Jen mi je líto, že tam nebyl Tae. Kde asi tak byl? Bojím se, že mě nebude mít rád. Tak toho se neboj. A taky se bojím že se k němu nedokážu chovat jako kamarád, že se někdy neudržím a budu na něj zírat. Budu se k němu chovat jako kamarád. Už teď vím, že to nedokážu.

Druhý den ráno.

Crrrrrrr!!! Ne! Ne! A ještě jednou ne! Já dneska nikam nejdu. Dneska je mi zima a v posteli je až příliš velké teplo na to, abych se odvážil vylézt. Tentokrát jsem budík radši neignoroval. Nemá to cenu. Natáhl jsem se pro telefon a přejel prstem po displeji a budík utichl. Ještě jsem se mrkl na hodiny a ulevil si. Je teprve 8:15 a do Big hit(u) se mám dostavit něco okolo 11:30. Prý si zkusíme nějaké choreografie, které nám připravil Hobi. Hobi tancuje dokonale a teď tam budu za nešiku. Vstal jsem z postele a hned si ustlal. Nejsem nějak pořádný, ale zrovna pokoj si snažím udržet aspoň trochu čistý. Došel jsem k oknu a opět jako včera jsem ho otevřel na větračku. Hned je tu lepší vzduch a lépe se tu usíná. Jako každé ráno jsem se přesunul do koupelny a začal ze sebe sundavat veškeré oblečení. Tričko, hned potom tepláky a potom i boxerky. Vlezl jsem si do sprchového koutu a pustil na sebe vodu. "Aaachh" vydechl jsem spokojený nad tou hřejivou tekutinou. Vlasy si myji dvakrát do týdne, takže to dnes vynechávám, ale přemýšlím o barvě. Teď mám hnědou a přemýšlím o šedé, a nebo také o černé. Umyl jsem si celé tělo a potom vyšel ven ze sprchy. Natáhl jsem se pro menší ručník a usušil se s nim. Potom jsem si ho dal okolo pasu. Už čistý, dejme tomu že voňavý, jsem vyšel z koupelny do mého pokoje. Došel jsem ke své skříni a vytáhl zní bílé džíny a bílé tričko a černou mikinu. ( doufám, že nemusím psát boxerky) a jako pán jsem si vzal červené ponojdy. (ponožky). Všechno jsem to na sebe navlékl a šel si sednout na postel. Vzal jsem telefon do ruky a zapl si internet. Okamžitě mi začali přicházet zprávy a upozornění.

Park Jimin vám odeslal/a žádost o přátelství

Kim Namjoon vám odeslal/a žádost o přátelství

Min Yoongi vám odeslal/a žádost o přátelství

Jung Hoseok vám odeslal/a žádost o přátelství

Kim Seokjin vám odeslal/a žádost o přátelství

Automaticky jsem všechny žádosti přijal, taky aby ne. Bohužel žádný Tae, ale je pravda, že jsme se zatím neviděli. Nakonec jsem telefon vypl a dal si ho do zadní kapsy u kalhot. Prošel jsem dlouhou chodbou a sešel schody dolů do obývacího pokoje. Popadl jsem klíče a vyšel ven a zamkl za sebou.
Podíval jsem se ještě rychle na telefon a kolik je hodin: 10:45. To mám akorát. Nemusím ani pospíchat. Už jsem chtěl telefon zandat zpátky do zadní kapsy, ale někdo mi napsal.

Kim Seokjin: Ahoj Kookie, dneska prosím přijd dřív, budeme muset vyřešit pár věciček.

Já: Ahoj Jinnie, dobře, už jsem na cestě. Tak tam budu tak za čtvrt hodiny

Kim Seokjin: tak šup šup,
Jin je vážně moc milý. Je to taková mamka. Jediný umí dobře vařit, tak se těším, až mi dá něco ochutnat. Cestou jsem si zapl písničky. Od koho jiného než od kluků. Šel jsem parkem a nikdo nikde. Na chvilku jsem zavřel oči a myslel jen na to hezké a na to co se může stát. ,,Lásko, podívej se na mě." ,,Úsměěěěv. Jsi dokonalý Kookie." ,,Já ne, ty jsi dokonalý." Řekl jsem a políbil ho na ty jeho dokonalé rty.
Otevřel jsem oči a zamračil se nad tím, že to není realita. Vydechl jsem a opět se dal do kroku. Už mi zbývalo asi posledních pět set metrů a budu u budovy, která mi změní život. ( jako no ty lidi v ní, ale i tak ) trochu jsem přidal do kroku,vypl písničky a uklidil telefon. Opět jsem stál čelem té budově. Vzal jsem za kliku a vešel dovnitř.

Anooo. Dneska se mi ta kapoška moc nelíbí ale příště se budu snažit víc. Zatím u další kapitolky a omlouvám se za chyby 🖤🥀

♡KISSING♡   VKOOK    [Pozastaveno]Where stories live. Discover now