9. Hadi itiraf et

217 12 0
                                    

Sabah yine alarmın sesiyle uyandım . Odam aydinlikti . Güneş tam benim odama yansiyordu . Bugünün güzel geçmesini dileyip yatağımdan kalktım . Bugün okul yoktu . Bugün yağmur ve ben alış verişe gidip gezecegiz . Biraz gezmek bizim de hakkimiz ha :)
Sonra ustüme kısa sarı şort ve üstüne de beyaz kısa kollu bir tişort giyindim . Altina beyaz spor ayakkabilarimi giyip saçlarımı da açik biraktim . Ve takılarimi taktiktan sonra yağmurun odasına yol aldım . Yağmur da uyanmiştı .
"Günaydın aşkoom " dedi .
"Günaydın yağmurumm cok güzelsin yine " dedim gülerek .
"Saol bitanem sende yine cok coolsun . Hadi çıkalım . Bugün cok eğlenicez " dedi heyecanla . Kapıyı kilitledik ve arkamızı döndüğümüz gibi Mert Ve Emirin arabasina yaslanmis bize gülerek baktiklarini gördük . Yağmurla birbirimize baktık .
"Sizin ne işin-" diyecektim ki emir sözümü kesti .
"Günaydın der insan . " dedi . Uyuz ya .
"Off günaydın öküz de ne işiniz var burda?" Diye sordum .
"Aynen biz ipeğimle beraber aliş veriş yapacaktık ne diye geldiniz siz ?" Dedi yağmur sinirle .
" bugününüzüde bize ayirsaniz nolucak sanki " dedi mert yağmura bakarak .
"Uzatma ipek bin arabaya " dedi . Bu adam emir vermeden duramiyormuydu ?
"Off emir off " dedim . Arabanin kapisini açti ve ön koltuğa oturdum. Yağmurda mertin arabasına biniyordu. Sonra emir arabayı surmeye başladı . Sürerken arada bir bana bakıp sırıtıyordu . Bende kafamı cama yaslamiş etrafi izliyordum .
"Uykun mu geldi ördek?" Dedi .
" hayır daha yeni uyanmistim" dedim. Aslında hala uykum vardı ama uyumak istemiyordum emirin karşisinda . Bir an kendimi tutamayip gözlerimi kapadim .sonrasi karanlık ..

Emir'in Ağzından

Kafamı tekrar çevirdiğimde ipek uyuyordu . Uyurken ne kadar tatlı oluyordu . Öpesim geldi ama kendimi tuttum . Sadece bir elim direksiyonda diğer elimi de onun sarı yumuşacık saçlarında gezdirdim . İTİRAF ET oğlum aşıksin bu kiza . Ilk defa ... Keşke sadece benim olsa . Benim kadınım olsa .. .

MERT'in Ağzından

Arabayı sürerken ece dalgın bir şekilde önündeki arabalari izliyordu. Bazen beni cok sinir ediyor , ama bazen gözüme okadar şirin gözüküyordu ki . Sonra bakışlarımı ondan ayirdim ve ,
" Çok suskunsun hayirdir " dedim .
"Bence buna alışmalısın " dedi . Bu sözüne muhteşem bir kahakaha attim .
"Sen mi ?" "Sen hep boyle susacak mısın ?" Dedim alayla .
"Evet . Tabiki hem ben suskun bir kızım . " dedi gözlerini kısarak.
"Sen ve suskun olmak . Alakasız canım . Çeneni tutamazsin sen " dedim kıkırdayarak . Oda buna tebessüm etmişti . Gülümsemek ona o kadar yakışıyor ki . Anlatamam .
"Peki oýle diyosan" dedi kabullenmis bir ses tonuyla. Çok güzelsin lan sen . Böyle güzel olma lan yerler seni diye geçirdim içimden ...

:)) yorumlarınizi bekliyorum ..

Başımın Tatlı Belası || Tamamlandı ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin