16.Bitti mi ?

135 11 2
                                    

O gece hep onu düşündüm. Seviyordum iste . Aşiktım ona . Her bakişinda o kahve gözleri eritiyor beni . Gülüşü , gözleri ,ordeğim deyisi bile beni ona daha çok bağliyor . Kéşke hep onunla olsam her anim her saniyem...

Emir'in Ağzindan

Onlari eve bıraktıktan sonra bir bara gittim . Orasi bana iyi geliyor. Tabiki birkaç bardak içip eve gideceğim . Ilk gittiğimde bir içki istedim ve ickim geldi . Nedense o içkiden ilk defa bu kadar etkilenmiştim . 2 sonra 3 sonra 4 bardak içtim . Artik kendimden geçmistim . Amacim sarhoş olmak değildi . Isteyerek olmamiştim . Şuan hersey gözüme o kadar komik geliyordu ki . Ne yaptiğimi bilmiyordum az sonra yanima sari saçlı mini etekli bir kadin oturdu .
"Voooov hahahh cok güzelsin "
"Öylemi " dedi pis pis gulerek .
"Evet lan "dedim kahkaha atiyordum .
"Peki bunu bir yatakta daha cok güzelleştirsek ? " dedi ve beni birden kolumdan tutup bir odaya getirdi . Sonrasini hiç hattirlamiyorum .
***
Sabah gözlerim ağriyarak uyandim . Birden belimde bir el gördüm ve kafami cevirdiğim anla ayağa firlayışim bir oldu .
" günaydin sevgilim " dedi . Ne diyor bu ya . Ayrica bu kim? . Hiç birsey anlamiyordum ve merakla ona bakiyordum .
"Sen kimsin lann!!!" Diye bağirdim .
"Dün geceyi hatırlamıyor musun" dedi . Of bu nasil olur ben yatmiş olamam . Ben benim ördeğimi aldatmiş olamam . Kendimi cimciklemeye başladım.Ama bu rüya değildi . Kendimi çok kötü hissediyordum . Ben EMIR SARRAF ilk defa bu kadar bir kadinla yattiğim için pişmandim . Neden mi ? Çünkü ben benim sarı ördeğime deliler gibi aşığım. Bu olamaz olamaz !!
Hemen üstümü giymeye başladım. O siralarda o sürtük yatakta birşeyler vızıldıyordu. Hemen telefonu mu alip koşa koşa o lanet evden çiktim . Ve arabaya binip direksiyona birkaç kez elimin tersiyle vurdum .
"Allah belani versin Emir!"

X kişinin Ağzından (Emirle yatan kadin)

O yakişikli benim olmaliydi . Benim olmaliydi . Bu gece eğlenecek biri bulmaliydim . Onun icin birşeyler yapmaliydim .Hemen bardaki içki veren çalişanin yanina gittim ve bir içki istedim . Sonra aklima gelen fikirle içine birkaç tane hap koydum . (Hani bu kendinden geçirtenlerden ;))
Ve karşımda oturan o çocuğu gorünce o çalışanla konustum ona bu içkiyi vermesini söyledim .
İçtikten sonra tabi sarhoş olmaya başlamıştı . Kendinden geçmişti . Planim guzel gidiyordu. Bu gecemde yalnız geçmeyecekti . Onun yanina gittim . Sonrasi malum . Sabah kalktiğinda şaşiracağini biliyordum ama bu kadarini değil. Bir sevgilisi olduğunu düşündüm . Ondan ayirmam lazim . Bunu yapacagim . Onu araştirmaya başladım .

İpek' in Ağzından

Emir sabah okula geldiğinde cok kotüydü . Gözleri şişmiş , üstu başı duzensiz saçlari darmadağin bir şekilde sinifa girmişti . Yanima oturdugunda
"Günaydın sevgilim " dedim . Bunu duyunca birden yüz hali değişik oldu . Cevap vermiyordu duraksamişti ve biryerlere dalmisti.
"Neyin var canım iyi gözükmüyorsun ?" Dedim merakla .
"Bışeyim yok biraz yorgunum canım " dedi .
" istersen eve git biraz dinlen ben idare ederim seni " dedim ve ellerini saclarimda gezdirip
"Benim anlayişli ördegim aslinda buna ihtiyacim var seni özleyeceģm"dedi . Gülümseyip
"Bende seni . Tamam sen git sorun yok "dedim
"Görüşürüz " dedikten sonra çikti . Ve ders başladı.

Okul çikişi yağmur ve mert ile beraber tam arabaya binecektik ki sarı saçlı bir kız yanıma geldi ve ,
" Selam canim . Sen Emirin sevgilisi olmalisin "dedi bana bakarak . Buda kimdi ?
"Evet de siz kimsiniz?" Dedim
"Ben dün gece benimle yattiği kizim canim . Gerçekten çok şanslisin çok zevkliydi. "dedi be gulerek yanimdan ayrildi . Bu lafi duyduktan sonra nefesim kesilmisti . Kan akişim durmuştu ve gözlerim dolmaya başladi . Oldugum yerde donakalmistim .Mert ve Yağmurda şaşkin şaşkin bakiyordu .
"Ipek iyi misin?" Dedi mert .
"Ipek cevap versene canim iyi misin?" Dedi yağmur . Cevap veremiyordum çunkü boğazim düğümlenmisti. Hemen oradan ayrildim . Ve koşmaya başladim . O kadar hizli koşuyordum ki . Koştum ,koştum koşa koşa bir sahile geldim . Nefesim kesik kesikti . Banka oturdum ve denize bakmaya başladım . Bu olamazdı ,Emir beni aldatamazdı . Bunu bana yapamazdi . Olamaz boyle birşey olmamali . O benimdi benim ilk aşkimdi . Yüreğime bıçak saplanmisti . Gözlerim doluydu ama bir damla bile akmamişti . Yoksa neydi . Emir benden sıkılmışmiydi? Yani bitmiş miydi herşey? Bizim aşkımız BITTİ MI?
Emir arkamda bana dogru koşuyordu . Hemen yerimden kalkip koşmaya başladim oda arkamdan bağırıyordu.
"Ipek dinle beni ipekkk . Dursana ipek. Inan bana ben hicbirsey hatirlamiyorum" diye bağırıyordu.
"Sus dinlemek istemiyorum. Pislik herif . Aldattin beni . O sürtukle hemde . Anladim zaten anlatmana gerek yok " diye bağirdim ona . Nihayet yerinde durdu . Yorulmuştu tabi . O kadinla birşeyler yaparken yorulmuyordu ama . Arabama bindim . Nefes nefeseydim ve ağliyordum . Belkide hataydı . Belkide aşkım hataydi .
AŞKIN BATSIN !!! Diye bağirip arabayi sürdüm .

Arkadaşlar bu bolüm biraz duygusal oldu evet :*
Yorumlarınizi bekliyorum ve hepsini dikkate alacağim . :))

Başımın Tatlı Belası || Tamamlandı ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin