??

163 17 1
                                    

Merhaba 🤗 evet ilk bölüm başlıyoruzzzz

Multi CEYDA karakterimiz

Güne o güzel alarmın sesiyle başlamak ah çok güzel .

Sinirlendim yine bu saatle okulmu olurmuş Canım ya bide bu yaz tatilleri neden bukadar kısa sürüyorki anlayamıyorum .
Neyse yatağın üstündeki tatlımı tatlı unicornumu gördüm de hayatı sorgulama fastını bi kenera bıraktım.  unicornlar çok tatlı değillermi gittiğim heryere götürmek istiyorum .
aslında bi kere okula götürmüştüm ama gıcık emir bütün gün benimle dalga geçmişti 'neymiş efendim koskoca kız olmuşum hala beş yaşındaki kız oyuncaklarıyla oynuyormuşum.' Ayyy göçüm

konudan saptım yine bazen çok fazla konuşuyorum ve ne dediğimi unutuyorum .
Bu arada benim adım Ceyda size kendimden bahsetmek isterdim ama ilk günden okula geç kalıyorum galiba .
İlk günden Ahmetciğimi kızdırmak istemem .(ahmetcim dediğim insancık bizim okul müdürcüğümüz olur çok tatlış bi insandır benide sever kendisi. )

Hemen yataktan kalktım ve işemek için tuvalete koştum yoksa heran bi kaza olabilirdi . Tuvaletteki işim bitince giymekten nefret ettiğim siyah okul pantolonumu ve mavi okul lakosumu giyindim . Bu okul üniformalarından bi Benmi nefret ediyorum . Geç kaldığımı anlayınca kapıya doğru koşmaya başladım ama Leyloş yani namı değer annecim beni kahvaltı sofrasında bekliyodu.

Karnım aç olmasına rağmen kahvaltı edemiyeceğim galiba çünküme geç kaldım . Koşa koşa dışarı çıkmaya çalışırken leyloş " kız deli nereye önce bi kahvaltı etseydin" ayakkabılarımı giymeye çalışırken anneme laf yetiştiriyorum bide valla işim zor "ya anne çok geç kaldım çıkmam lazım hem hani bana bidaha deli demiyicektin ?  " Can'ım annem sürekli beni kızdırmanın yolunu buluyor . tam dışarı çıkıyordumki leyloş bağırdı "deli olmasan niye deli diyimki sana koşturma deli danalar gibi dikkatli git " bizim oturduğumuz semt pek fazla tekin değildir .
kadın haklıydı ama geç kalmasam laf yetiştirdim yine onu kızdırmaya bayılıyorum ama  mağlum geç kaldım .

🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄

Koşarak durağa gittim ve ilk geçen minibüse bindim .
Allahtan minibüsü beklemedim . Okulun önünde indim . Tam içeri giricektimki gerizekalının biri geri geri gelirken bana çarptı .
yere popo üstü güzel bi düşüş gerçekleştirdim ve ince olan sesimi incelterek tabiricaiz ise bi güzel cırladım. "NE YAPIYOSUN YA MAL KAFA POPOM GÖÇTÜ BURDA !"
"Asıl sen ne yapıyosun o ses tonuyla Adam öldürürsün sen" dedi . Allahım bu Nasıl bi varlıktır sana geliyorum boş zamanındamı yarattın sen bunu çocuğu ağzımdan salyalar akarak süzüyordum resmen .

Ama Bakışlarıyla Ada'm öldüre bilse kesinlikle bi seri katil olabilirmiş o potansiyeli onda gördüm . "Beni süzmeye devamı mı ediceksin? Salyalarını sil " dedi . Ne sanıyordu bu kendini tamam yakışıklı olabilir ama bikerem salyalarım akmıyordu . Ben böyle düşünürken çoktan okulun içine girmişti ."Ne süzücem be seni çirkin şey hem insan bi özür diler bi yardım eder dimi HÖDÜK" diye arkasından bağırdım.

Amele sümüğü gibi yapıştığım yerden kalktım ve üstümü sirkeledim Melis kapıda bana bakıyodu . Melis benim en yakın arkadaşlarımdan biri . Olanları görmüştü galiba çünkü koşarak yanıma geldi . "Kızım o Nasıl bi çocuktu ya vallahi ben bile korktum Adamı bakışları ile öldürür " " Pis hödük hem beni yere düşürüyo hemde bi özür bile dilemiyor özürü geçtim insan gelir bi yardım eder dimi ama nerdeeee hödük işte kas yığını . Hem sen niye gelip bana yardım etmedin hain arkadaş işte ne olucak insan bi gelir arkadaşına yardım eder dimi bukadar Zaman koynumda yılan beslemişim ben ama allahı var meteor gibi çocuktu ay konular karıştı bunu içimden şey edicektim ben . Onu varya bidaha görürsem parça pinçik edicem pis hödük . Uffff popişim çok acıdı ama ya ." ben böyle saydırırken sınıfın bulunduğu kata geldik Melis"kızım bi sus başladın yine motor takmış gibi ama haklısın çocuk taş gibiydi . İlk defa gördüm okulda onu yeni galiba " "melisğğğ kendine gelğğğ !! senin bi sevgilin var seni Emre'ye söylersem görürsün hıh" dedim ve gülüşerek sınıfa girdik . Tabi Melis direk sevgilisinin yanına oturdu ben buna hain diyorumda boşuna demiyorum kötü arkadaş ama pisler ya nasılda yakışıyolar . tek kaldım ama şimdi ben . En sevdiğim hocacım derse girdi ve ilk günki o sıkıcı konuşmayı yapmaya başladı hocacım sıkıcı konuşmasını yaparken kapı güm diye açıldı ve içeri sabahki çocuk girdi . Hoca " ahır kapısındanmı giriyorsun ne bu böyle" çocuk yine o korkutucu bakışını yaptı ya vallahi korkunç bu çocuk ya "sen devam et anlatmaya" dedi . Normalde hocanın ona kızması dersten atması gerekmezmiydi yani bunu ben yapsaydım kesinlikle müdürün yanına gitmiştim . Ama hoca sesini dahi çıkartmadı . Bu arada çocuk sınıfı süzdü galiba boş yer arıyordu . Şu çocuğunda bi adını öğrenemedim sürekli 'çocuk' diyorum . Gelip benim yanıma oturacak hali yok ama . Kısık gözlerle ne yapacağını izlerken
gözlerimiz birbirini buldu yüzünde bi sırıtış oldu ve bana doğru gelmeye başladı . Alllahım tövbe lütfen düşündüğüm şey olmasın
İnşallah yanıma oturmaz çok amin . Yemin ederim çok bahtsız bi insanım ama ben ya bi düşünün bakalım ne oldu evvvvvet düşündüğünüz gibi gelip cuk! Diye evet cuk! Diye yanıma oturdu . "Ya ben sana hödük demekle haklıyım bence insan bi izin ister yanına oturabilirmiyim diye dimi"

Bana doğru döndü yüzündeki o hiç sevemediğim sırıtmasıyla "bu sene seninle çok iyi anlaşacağız!!! "




Evvvvet ilk bölümümdü İnşallah beğenirsiniz
Biraz sıkıcı bulabilirsiniz yada heryerden okuduğunuz liseli aşık kitaplarınada benzetebilirsiniz . Ama kitabım öyle olmayacak ilerleyen bölümlerde çok değişik olaylarla karşılaşacaksınız okuyun ve neler olacağını görün derim ☺️☺️🦄

Bol unicornlu günler 🦄🦄😂

🦄UNICORNLANDIN🦄Where stories live. Discover now