🦄🦄

70 9 9
                                    



Multi Emir karakterimiz

YENİ BÖLÜMMMMMM
İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ
Emeğe saygı rica etsem en alttaki o yıldızcığa basarmısımız. Şimdiden teşekkür ederim ☺️🦄






Emirin burda ne işi vardı ?
Bana iyice yaklaşınca "eee Unicornlu orda dikilmeye devam mı ediceksin? Gelsene " haaa bu çocuğun burda ne işi vardı yaw
"Kızım hadisene!" Diyince kendime geldim ve arabaya bindim . Sırıtarak "Niye geldin?" Diye pat diye sorunca bi an afalladı sonra kendine gelerek
"Kızım sana iyilikte yaramıyor ya okula kadar bırakıyım dedim " diye sitem etti .
" valla senden beklenmedik hareketler şaşırdım ."
"E ozaman bundan sonra seni hep şaşırtıyım ben şaşırınca çok tatlı oluyosunda "
"Ben hep tatlıyım" diyip ablan star bebeğğğim bakışı attım .
Bana tiksinircesine bakınca
" bizde böyle koçum beğenmiyorsan başka kapıya  " biraz önce Arı boku gibi çocuğa koçum dedim.
Yüzünü buruşturdu ve "koçum ne kızım ya ben senin askerlik arkadaşınmıyım " "tammam be uzatma " dedim ve arabanın radyosundan kopmalık şarkılardan birini açtım ve " UÇUR BENİĞĞĞĞ SPAYDİĞĞĞĞ" diye bağırdım. O bana gülerken ben arabanın üst camını açtım ve bi keko edasıyla apaçi dansıma başladım . Benim bu halime kahkahalarla gülüyodu.
Yoldan geçenler ufo görmüş masum köylü bakışışlarıyla bana bakıyorlardı . Okulun önüne kadar böyle geldik okulun bahçesindekiler benim bu halime alışık oldukları için fazla yadırgamadılar ama banklardan birinde Melis ve emreyle oturan Bora bana tuhaf bi şekilde bakıyordu . sinirli bi biçimde hem bana hemde Emir'e bakıyordu bu bakışlarına anlam veremedim . Arabadan inince  yanlarına doğru ilerledik

BORA'DAN DEVAM

Bu kız beni her seferinde deli etmenin yolunu bi türlü buluyordu. Hem Emir midir nedir ne olduğunu bilmediğimiz bi şerfsizin arabasından çıkıyor. Hemde o arabada o kısacık etekle dans ediyor . Galiba o eteğin yarısını dikmeyi unutmuşlar çünkü bunun başka bi açıklaması olamaz . Emir piçi ile yanımıza gelmeye başladılar . Ceyda " selam gencolar " diyip yanımıza oturdu . Hepimiz selamlaşınca Ceyda " Bora emirle tanışıyomusunuz?" Diye sorunca hayır anlamlımda başımı salladım ve " gerek yok " diye tersledim .
Emir " seninle tanışmak isteyende yok " diyince
iyice sinirlendim . Birden ayağa kalkınca emir biraz tırstı . Üstüne doğru yürüyünce oda bana doğru gelmeye başladı artık bu cesaret ona nerden geliyorsa tam yakasından tutup kafayı gömecekken Emre aramıza girdi. Olay olduğunu gören Bahçedekiler başımıza toplandı . Zaten bok var nerde kavga var çekirdekleri alın toplanın . bikaç kişi beni tutmaya çalışınca iyice sinirlendim .
Emir " sen kimsin lan üstüme yürüyosun "
Diyince beni tutanları savurup hızla üstüne koştum ve en sertinden bi yumruğu gözünün üstüne indirdim .  yere amele sümüğü gibi yapışınca
"Gördünmü lan kim olduğumu" dedim lafa gelince artislenmek kolaydı tabi sıkıyosa ayağa kalksın. Sonra yere eğilip yakasından tutup bi yumruk daha çaktım .
Bir tane daha vurucaktımki biri elimi tuttu elimi tutan kişiye baktığımda  tutan kişinin Ceyda olduğunu gördüm .
Bana sinirli bi şekilde bakıyodu " sen ne yaptığını sanıyosun " diye bağırınca olduğum yerden kalktım Emir pici Ceyda bana bağırınca sırıtmaya başladı ulan varya Ceyda olmasa ağzıyla götünün yerlerini değiştirirdim ama dua etsin Ceyda var .
Onu boşverip Ceydaya sinirli bi şekilde baktım . Müdürün ve öğretmenlerin buraya doğru geldiğini görünce bide onların dırdırını çekmemek için okulun çıkışına doğru gittim . Arkamdan bağırıyorlardı ama umursamadım . Zaten barışın hatrı olmasa bu liseli bebelerin arasında bi dakika durmazdım . Biraz kafamı dağıtmak için barışın mekanına gittim . Mahallenin bütün ipi kopuğu genelde burda takılırdı .
Mahallenin böyle sakin olduğuna bakmayın barış olmadan önce hırsızlığından uyuşturucuya kadar bütün boklar vardı .
Mekandakiler içeri girdiğimi görünce hepsi ayağa kalktı "hoşgeldin abi" dediler bana böyle saygı göstermeleri hoşuma gidiyordu aslında.
"Hoşbulduk gençler oturun" diyerek barışın yanına geçtim .
" ne oldu lan senin bu saatte okulda Ceydanın yanında olman gerekmiyomu ?"
"Senin şu deli beni sinir etti" yüzüme anlamadım der gibi baktı .
"Abi giymiş kısacık bi etek belki bana düşmez ama bütün it kopuk kızı dikizliyodu bide Emir midir kimin bokuysa onun arabasından çıktı iyice sinirlendim . Çocuğa bi kaç yumruk attım . Ceydada buna sinirlendi bağırdı . Bende bastım geldim ." Barışın yüzü kasılınca sinirlendiğini anladım. "İyi yapmışsın koçum . Bu Emir'i bana bulup getiriyosun kim kimi neye bindiriyomuş ozaman görüşürüz."
"Tamam reis " diyip güldüm .

🦄UNICORNLANDIN🦄Where stories live. Discover now