O ideie

283 16 0
                                    

Pov Rebeca: urăsc ca trebuie sa ma scol dimineata pentru a ma duce într-un loc frumos ce ti asigura vitorul dar uneori plictisitor.

Stau in fata dulapului si habar nu am cu ce sa ma îmbrac. Mai stau vreo zece minute si bingo. Iau din dulap o pereche de dresuri negre  si o rochita neagra mai sus de genunchi tot mulata plus ghetele mele negre cu snur aproape de genunchi. Ma uit in oglindă sa vad cum imi sta si efectiv artat wow. Ma indrept spre măsuță de macheaje pentru a ma maachia. Ma dau cu fond de ten apoi cu rimel la ochi si cu tus si cu creion de ochi pentru buze aleg un ruj mat nude. Ies din casa si pur si simplu ma simt naspa ca nu o sa ma vad cu fetele decat la scoala in pauze si in unele ore cand schimbam doua trei șoapte intre noi. Alma si Mia sunt surorile, mamele, prietenele, rudele mele sunt tot l a fel si Mada, Cara si Julia. Ma trezesc din gandirea mea cand imi dau seama ca am ajuns la liceu si stiti si voi cum e cu barfele uneori de bine alte ori de rau eee asa e si aici nici bine nu am facut primu pas ca deja sunt subiect de discuție pentru toți. Le zăresc pe fete si brusc imi vine o ideile geniala gen cum ar fi sa locuim toate sase in aceiasi casa. Ar fi o ideie minunata nui asa? Ma opresc din bandit atunci cand ajung langa fete.

Eu: hey cf?
Bn(raspund ele in cor)
Eu: fetele mi a venit o ideie in timp ce ma indreptam spre voi.
Mada: ce ideie?
Eu: sa locuim toate sase in aceiasi casa.
Cara: ar fi fain dar trebuie sa cautam o casa aici in apropiere dar cred ca nu gasim.
Julia: da ar fi fain dar Cara are dreptate.
Maia: gata stiu putem sa stam toate la noi la vilă nu Rebeca? E si foarte aproape de liceu si plus ca vor avea loc tot liceul la cat de mare e adica spațiul nu e o problema.
Alma: are dreptate Maia.
Eu:perfect asa facem veniti diseară cu bagajele ok.
Mada: da.

Intram si noi in clasa si ne asezam fiecare in banca lui. Asteptand sa vina profesorul nu mai duraza mult ca bojorogul matematici intra pe usa. Ne ridic am toți in piciore dupa care ne asezam inapoi pe scaune. Verific ceasu si vad ca mai e un minut si se suna debea astept. Sa sunat si toti iesim din clasa direct afara stam pana se suna dupa care intram inapoi dar cand sa intram in clasa se aude vocea directorului care spune ca azi nu mai facem ore bucurosi cu toți ne lumam gentile si plecam.
Este ora 19:00 si toate sase vizionam un film de comedie(the mark- masca)  fetele au venit acum 4 ore in urma le am ajutat sa se instaleze dupa care am pregătit niste pui la cuptor cu legume si salata de rosi. Dupa ce terminasem toate de mancat  am strans si am hotărât sa vedem toate un film de comedie si iată ne. E ora nouă jumatate seara si filmului sa terminat acum cinci minute urcam fiecare in camera ei si ne pregătim pentru rutina de seara dupa care ma bag in pat si adorm.

Indragostite de monștri mafiei ( Finalizata)Where stories live. Discover now