Cearta cu Roxi

239 17 1
                                    

Pov Rebecca
Sunt in ora de istorie si ma plictisesc de mor adica mna oi fi eu fata cu note de zece si comportament exemplar dar asta nu inseamna ca uneori nu vreau sa ma altur celor care nu suport scoala. Uneori nici nu am chef de ea mai ales daaca e dimeata dar nu am ce face asta i viata eu nu invat ca sa fiu laudata sau sa ma dau drept nu stiu eu ce desteapta cu note mari eu imvat pentru ca doar asa imi pot face un vitor in care sa am eu grija de mine sa mi cumpar ce vreau atat mie cat si copilor si sa le fac si lot un vitor sa nu le lipseasca nimic fara sa depind de alti.
Scot telefonul din buzunar si observ ca mai sunt doua minute pana se suna si mie astea doua minute mi se pare ca s o vesnicie la cat de plictisitoare e ora. In sfarsit se suna si iesim cu toti din clasa indreptandune spre cantina  este debea ora 11:00 si eu vreau acasa dar din pacate am ore pana la 15:00 in fine nu conteaza. Intru pe usa cantinei si o vad pe Mada la masa popularilor si imi face semn sa vin spre ea.
Mada: hey

Eu: hei si tie te las ma duc sa mananc.

Mada: cu cine?

Eu: singura cu cine ai vrea sti ca nu vorbeste nimeni inafara de tine cu mine si cum tu mananci cu ei eu mananc singura.

Mada: aaa pai asa ziia gandeam ca manaci cu cineva pai in cazul asta hai sa stai cu noi.

Eu: nu stiu ce sa zic adica e masa popularilor si nu cred ca ma vor la masa lor pai doar sunt o tocilara.

Mada: daca te incalzeste cu ceva sa sti ca si eu is  tocilara si m au primit la masa lor.

Eu: tu esti tu eu sunt eu plus ca tu esti iubita lui Mika unul din baieti populari

Mada: da ai dreptate sunt iubita unui bad boy dar asta nu inseamna ca nu mai sunt o tocilara ba mai sunt doar nu vrei sa fi tu singura si indiferet de nu as mai fi si as ajunge nu stiu eu ce diva tot prietena mea ramai si daca iti spun ca, cu noi stai la masa pai asa e si iti spun nimeni nu se va supara.

Eu: sper stind ca nu o scot la capat cu ea decid sa ma asez la masa imi i au  o pizza si un suc coca cola. Peste cimci minute vin si baieti cand Camereon ma vede la masa lor se uita urat la mine e clar nu ma vrea aici.

Mada: iubi sa sti ca va sta si Rebe cu noi sper sa nu va suparati.

Mika: nu iubire nu ma supar

Eu: ok dar daca va deranjeaza sa imi ziceci

Camereon: nu stai linistita

Eu: ok vreau sa ma apuc de mancat dar nu pot pentru ca, Cameron tot se uita la mine urat e clar ca nu ma vrea la masa lor si am sa plec daca nu sunt dorita astfel perindu mi chefu de mancare. Ma ridic de la masa si ies din cantina ma duc in spatele scoli si ma asez undeva jos langa un copac.
Peste cinci minute simt cum se aseaza cineva langa mine ma uit sa vad cine e si e chiar Cameron.

Camereon: de ce? ai plecat de la masa nici macar nu ai mancat

Eu : mi a pierit chefu

Cameron: okkk dar de ce nu ai mai stat cu noi si ai plecat asa de odata.

Eu: nu ti mai bate joc de mine sti bine ca am plecat din cauza ta findca mai aveai umpic si ma omorai dor din priviri e clar ca te deranjeaza ca o tocilara ca mine sta la masa cu voi si tu ai spus da pentru ca sa nu se supere Mika si Mada.

Mika: poftim eu chiar nu a am nimic cu tine chiar ma bucur ca stai cu noi

Eu: privirile tale ucigatoare spuneau alt ceva

Mika: off dar nu am vrut sa ma uit la tine cu privirea aia sa te fac sa crezi ca nu vreau sa stai aici cu noi  doar ca am si eu probleme si mna de asta ma uitam asa eram sunt suparat si deasta ma uitam asa dar stai calma ca nui vina ta

Eu : daca te deranjez poti sa mi spui oricand si daca pot sa te ajut cu ceva sa iti treaca supararea sau sa imi spui ca sa te descarci.

Camereon: niciodata nu o sa ma deramjezi si nu ai cum sa ma ajuti decat cu o imbrstisare

Eu: si imediat ma imbratiseaza eu facand la fel

Mika: hai sa mancam ca ne asteapta Mada si Mika

Eu: ok
Ajungem inapoi in cantina si ma asez pe scaun incepand sa mananc sub privirile curioase ale Madalinei si a lui, Mika.

Mada: unde ai fost

Eu: sa i au umpic de aer

Mika: esti ok

Eu: da nu va faceti griji

Camereon: haideti sa mancam.

Mancam linistita pana cand simt ca ceva rece pe spatele meu. Ma intorc rapid si o vad pe Roxi cu un pahar de suc de fructe rajind la mine pentru reusita ei.
Eu: ce? te a apucat sa vi sa ma uzi asa dintr-o data.

Roxi: da pe tine ce te a apucat sa stai in locul meu si mai ales la masa noastra.

Eu: pai insistentele uneori nu pot sa fie refuzate astfel eu de acum voi sta  aici adica mna eu as pleca cu cel mai mare drag dar nu imi dau voie ei (aratand spre Mika Mada, Camereon)

Roxi: Ce scuze eftine nimeni nu te vrea aici toti te urasc iar pe mine toti ma adora.

Eu: bine daca zici tu eu plec

Camereon: Rebe stai! singura care nu e bine venita aici e Roxi nu tu.

Roxi: ubituleee cum poti sa spui asa ceva sunt iubita ta ce faci ma gonesti pentru o tocilara.

Camereon: tu iubita mea nu ai fost niciodata tu ai fost curva mea pardon fosta mea curva.

Roxi: ubituleee glumesti nu-i asa?

Camereon: chiar de loc

Roxi: toate astea se intampla din cauza ta Rebeca ce crezi ca daca ti au luat apărarea o sa fi tu preferata lor. Îți zic eu nu pentru ca nu ai cum eu voi fi preferata lor mereu Camereon ti a luat apararea ca sa si bată joc de tine o sa se poarte frumos o sa ti iei apărarea o so facă pe gelosul o sa te intrebe daca vrei sa fi iubita lui si find indragostita de el tu o sa spui da. Dupa va începe cosmarul o sa devi curva lui in loc de iubita o sa te însele cu toate o sa te raneasca atât psihic cat si fizic plus ca vei fi obligata sa te culci cu alți si sa vi aproape goala la scoala si sa fi umilită si batuta de toti. Nu ti spun asta sa te speri îți spun asta pentru ca nu vreau sa treci prin ce am trecut si trec eu ce crezi ca eram o curva nu nu eram am picat in plasa lui Camereon astfel indragostindu ma de el dupa care a urmat cosmarul. Nu ti cer sa ma crezi pentru ca stiu ca nu o vei face dar îți cer sa nu ai incredere in el daca vrei sa ti fie bine. Poate te intrebi de ce ti zic toate astea stind ca te urăsc pai eu nu te urăsc el ma obliga sa o fac ar fi pacat sa ajungi ca mine.
Eu am plecata.

Eu: astea find zise Roxi paraseste cantina gandu imi sta la ce a zis Roxi daca are dreptate daca ma îndrăgostesc de el si apoi se intampla ce a zis ea pun stop acestui gând si ies rapid din cantina acompaniata de strigarele lor sa vin inapoi nui bag inseama si continui sa fug cu Camereon pe urmele mele ajung in parcarea liceului ma urc rapid in masina si bag viteza Camereon nu mai e in spatele meu fapt ce ma face sa cred ca a renuntat astfel lasamduma in pace Intru rapid in casa urc sus imi scot o salopeta stil trenic de culoare gri din dulap si ma duc sa imi fac un dus imi dau hainele jos bagandu le in cosu de rufe dupa care intru in cada dau drumul la apa udandu mi corpul cu ea si apoi masandul cu gelul meu de dus cu miros de ciocolata si cocos ma clatesc ies din cada imi infasor corpul într-un prosop moale de culoare crem incep sa ma sterg dupa care ma îmbrac cu salopeta i trimit mesaj Madalinei ca sunt bine sa nu si facă grij si ca nu mai vin la celelante ore. Oricum e vineri imi inchid teledonul si ma bag in pat acoperindu ma cu plapuma astfel peste cinci minute adorm.

Indragostite de monștri mafiei ( Finalizata)Where stories live. Discover now