Prezentarea mafiei

201 10 1
                                    

Pov Rebeca:
Sunt atât de fericita astăzi Camereon ma duce la sediul mafiei o sa mi arate cum sta treaba pe acolo si o sa ma si invete iar seara mergem pe pista sa ma invete sa conduc ilegal e miorasu 

Mada: da ce fericita esti

Eu: aoleu se observa

Mada: da mult

Eu: aaaa lasa draga ca trebuie sa știe ca sunt bucuroasă

Mada: ok

Pov Camereon
Am ajuns in fata vilei Rebecăi si Madalainei, cobor din masina si pășesc pe alea ce duce către usa ajuns in fata usi sun la sonerie. Dupa vreo trei soneri usa se deschide si in pragul ei e cea mai frumoasa femeie iubita mea.

Eu: buna iubito
Rebe: buna iubitule
Eu: esti gata
Rebe: da, dar imi e frica
Eu: e periculos dar sunt aici sa te apar
Rebe: mergem
Eu: da
Pov Rebe
Dupa un drum lung foarte lung ajungem la capătul orasului si oprim masina in dreptul unui depozit părăsit care presupun ca asta e sediul mafiei am mai văzut sedi de mafie in exterior in filme care arată tot asa ca depozite părăsire de asta cred ca depozitul de aici e sediu.
Camereon: am ajuns
Eu: ok
Camereon: stai mereu langa mine
Eu: tin la viata mea
Camereon: hai sa mergem.

Pov Camereon
Aici e etajul 10 o s ati se para ciudat ca etajul 10 e la parter dar sa sti ca nu-i asa asta-i etajul 10 pentru ca dedesubtul lui se afla alte 9 etaje deacea acesta e 10 iar deaici daca nu sti ca sub el sunt inca nouă etaje al zecelea e parter.
Mergem pe holul întunecat cu multe usi pana ajungem la capătul lui ma aplec si dau cu mana prin mormanu de haine pana gasesc clapă trapei so trag
Imediat ce o gasesc trag de ea si ridic capacul o multmie de scări apar ei incepem sa le coboram pana la ultimul etaj .
Insfarsit am ajuns si la la ultimul etaj sau mai bine zis la parter
Deci aici se tin toate armele si bănuiesc ca ti ai dat seama ca sunt multe cand ai văzut cat de mare e locul si câte camer e sunt avem oameni care se ocupa cu cumparatul si vandutul alți se ocupa cu marcile de arme mai avem oameni care se ocupa calitatea armelor avem oameni care te pregatesc pentru a sti cum si cand sa folosește o arma si mai ales ce fel de arma sa folosesti avem veni care te invata cum sa te fersti sa nu fi atins de o arma sau de glontu unui pistol trebuie sa fi foarte rapid bine ai ocazia sa scapi o data si dupa sa fi rănit depinde.
Bun aici suntem la etajul doi si e etajul cu masini motociclete.
Avem omeni care se ocupa cu vânzare cumpărare cu repararea masinilor cu marcile cu marcile si preturile acestea.
Bun suntem la etajul 3 si aici etajul antrenamentelor Medea Alessio Calum si Axis sunt cei mai buni ei i antrenează pe toti pe tine te antrenez eu stiu mai multe ca ei sunt seful.
Suntem la etajul 4 etajul ei bine de aici si pana la noua sunt câteva birouri bun acum iesim afara si o sa mai venim
Rebe: a fost minunat urmează sa mergem sa conducem
Eu: da asta urmeaza tu sti sa conduc foarte bine eu o sa te invat cum sa conduc la viteza maxi ma si cum sa treci de obstacole si chestii de genu.
Pov Rebeca
Ajungem insfarsit pe pista care e uriașă se pare ca nu e nimeni decat noi doi.
Camereon: esti pregătită
Rebe: da
Camereon : hai sa incepem
Ne suim inasino si facem câteva ture cu viteza normală iar dupa mare am viteza si deja am adrenalina si viteza in sange am mai facut câteva guri printre care si cu obstacole si am plecat acasa masina conducando eu cu viteza ne find oprită de nici-un polițiști
Ajungem acasa urcam sus ne ducem amîndoi la baie sa ne facem rutina diseară in bai diferite bine insales
Am terminat de facut dus si ma duc in camera acolo il gasesc pe Camereon se pare ca e gata înaintea mea.
Camereon: gata
Eu: da
Camereon: cum esti
Eu: obosită
Camereon: hai in pat iubito trebuie sa dormi.
Eu: ok
Ma așez langa el in pat cu capul pe pieptul lui musculos si peste 10 minute pic in lumea viselor.

Mulțumesc celor care imi cititi cartea si care imi dați voturi chiar daca sunt putine fata de alte cărți pentru mine valoreaza foarte mult. Dar in special mulțumesc @ StefaniaPertea123 pentru încurajări si pentru ca e geamana si fanul meu nr1 care ma bate la cap sa pun next asta dovedindu-mi ca exista cineva care chiar i place ce fac si doar de dragul ei o continui.

Indragostite de monștri mafiei ( Finalizata)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum