2x11 You Already Know My Name

66 4 6
                                    


Ο Oliver βρισκόταν σε ένα πανάκριβο εστιατόριο. Ήταν καλεσμένος του Morgan Edge, εκατομμυριούχου δημοσιογράφου που ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

"Τηλεόραση:

Δημοσιογράφος: Δύο μέρες έχουν περάσει από το τραγικό συμβάν των Glades. Πολλοί σημαντικοί άνδρες της Star City έχουν εκφέρει άποψη. Από το Control με ενημερώνουν ότι έχουμε και την άποψη και του κύριου Cyrus Bramlettand, του ενός από τους δύο υποψήφιους για τις επόμενες εκλογές της πόλης μας

Cyrus Bramlettand: Η γνώμη μου? Τα Glades είναι επικίνδυνα και πρέπει να κλείσουν. Σε προηγούμενο πολιτικό μου λόγο είχα προτείνει την ιδέα να κτίσουμε έναν τοίχο γύρω από τα Glades και στις εξόδους να υπάρχουν έλεγχοι ώστε να μπορούμε να ξέρουμε ποιοι μπαίνουν στην Star City. Δεν γίνετε μια όμορφη και ασφαλής πόλη σαν την Star City να δηλητηριάζεται από μια περιοχή της. Η ιδέα μου έχει πολλούς υποστηρικτές και αν κερδίσω τις εκλογές, σας υπόσχομαι ότι θα την πραγματοποιήσω διότι δεν είμαι μόνο λόγια"

 Η ιδέα μου έχει πολλούς υποστηρικτές και αν κερδίσω τις εκλογές, σας υπόσχομαι ότι θα την πραγματοποιήσω διότι δεν είμαι μόνο λόγια"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oliver Queen: Πολύ επιθετικός μου φαίνεται αυτός?

Morgan Edge: Έτσι είναι το στιλ του. Μα δεν έχει σημασία πως λέει τα πράγματα, σημασία έχει το περιεχόμενο ,που είναι σωστό

Oliver Queen: Σωστό? Θέλει να παγιδέψει δεν ξέρω κι εγώ πόσους ανθρώπους σε ένα κλουβί λες και είναι ζώα. Δεν πιστεύεις ότι έτσι δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα?

Morgan Edge: Είναι λίγο ακραίο μα είναι δίκαιο. Εκεί οι άνθρωποι σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα? Σκοτώνουν, κλέβουν, τραυματίζουν, τρομοκρατούν. Γιατί να σεβαστείς τα δικαιώματα του άλλου όταν εκείνος δεν σέβεται τα δικά σου?


Oliver Queen: Μην κατατάσσεις όλους τους ανθρώπους ως κακούς. Στα Glades υπάρχουν φτωχές οικογένειες που θέλουν να ζήσουν τίμια την ζωή τους. Δεν είναι άδικο να παγιδευτούν και εκείνοι?

Green Arrow: Emerald Archer #Wattys2019BcWhere stories live. Discover now