Vita

90 9 0
                                    

-De mitől olyan undorító? Csak szeretik egymást, így nem hinném, hogy belekéne szólnod.- közölte velem, tettetett nyugodsággal.
- De kell, mivel látom, így elmondhatom róla a véleményem. Amúgy akkor minek csinálják nyilvánosan?
- Figyelj Mel, szerintem egyikük se kérte a véleményedet a kapcsolatukról. És ha egy nő és egy férfi csókolózhat nyilvánosan, akkor ők is ugyanúgy megtehetik. Miért baj az ha szeretik egymást? Minek bántod Őket? Szerintem van elég bajuk nélküled is nem kell még a sértegetésed. Most ez olyan, mintha valaki téged kibeszélne, csak mert az egyik dolgod vagy szokásod ütközik az Ő alapelvével. Te se vennéd fel, külső szemmel nézve a rossz szavakat, pedig akarva-akaratlanul is rosszul esnek.
-DE ŐK MELEGEK!!-keltem ki magamból
-És?-kérdezte értetlen arcal.
-Ez most olyan, mintha te meg én összejönnénk. Fúj! Soha többet nem akarok erre gondolni...

Mint mindig, most se mondott semmit, s úgy csinált mintha misem történt volna. Annyira idegesít amikor ezt csinálja.Sose mond semmit, így fogalmam sincs, hogy mit gondol a témáról. Bár a nézéséből arra következtetnék, hogy nem ítéli el. Annyira belelendültünk a beszélgetésbe , hogy észre se vettük mennyien itt vannak már.

Viszont amikor felnéztem megláttam azt, akit én csak ,,Apucinak" nevezek Davina előtt. A neve Ryan. Csodaszép kék szeme, puhának tűnő oldalra fésült világos barna haja és káprázatos mosolya van. Focizik is és természetesen a csatár pozíciót tölti be. Tipikusan az a ,,tudom, hogy irtó helyes vagyok" típus, ami nem lep meg, mivep modellkedik is. Ő az iskola elsőszámú álomhajója. És az én osztályomba jár.

Már a puszta látványára is kicsordul az ember nyála

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Már a puszta látványára is kicsordul az ember nyála. Helyesebben a lányoké. De tudom, hogy úgyse jöhetnék vele össze, hiszen borzasztóan csúnya vagyok és lúzer. Persze Davina nem ért velem ebben se egyet, de... én tudom. Ráadásul Ryannak több barátnője volt, mint égen a csillag. Mindenki tudja milyen, mégis szinte mindenki megakarja szerezni.

-Ne bámuld már ennyire, mert a végén még kijön a szemed a helyéről. -jegyezte meg D én meg rögtön rákaptam  fejem és kicsit ingerültebben, a kelleténél szóltam vissza.
-Már megint mi bajod?! Elegem van már, hogy akármit csinálok te rögtön beszólsz miatta!!
Meglepődötten és kissé csalódott íriszekkel nézett a szemeimbe.
-Nem szólok bele mindenbe.
- De. Beleszólsz.A véleménybe, meg ebbe. Mi bajod van Ryannal?
- Nem akarom, hogy összetörje a szíved, mert szerintem jobbat is érdemelhetnél valami parasztnál. De ha neked ez kell akkor menjél csak! Nem érdekel! De ne sírjál ha majd elhagy kérlek ne rögtön az első nap feküdj le vele! Mert azt már nem fogod tudni megváltoztatni.

Akkor még nem tudtam, miért érintenek meg ezek a dolgok... Mert nem figyeltem Rád eléggé. Sajnálom.

Hopelessly hopeful Where stories live. Discover now