20.

193 6 0
                                    

"Have fun." Ik zwaai naar de meiden die opgemaakt en in hun beste outfit de deur uit lopen. Ik had aangeboden de keuken op te ruimen, nadat ik ze geholpen had met hun haren krullen. Harry had gereageerd dat zijn vrienden het ook wel gezellig vonden om twee nieuwe meiden te ontmoeten, en dus gingen de meiden nu richting de ingang van mijn gebouw, waar een van de jongens hun op zou komen halen met de auto. Ik besloot de keuken gelijk op te ruimen en daarna op de bank te kruipen.

Vermoeid opende ik m'n ogen. Wat was dat geluid? Ik keek rond en zag dat ik nog op de bank lag. Ik was dus in slaap gevallen tijdens het kijken van de film. Ik hoorde opnieuw het geluid en besefte dat het het geluid was van iemand die aan klopte. "Ik kom er aan!" Ik had Fien en Noa echt mijn sleutel mee moeten geven. Dan lag ik nu tenminste nog lekker te slapen. Al hoewel, ze hadden me waarschijnlijk wakker gemaakt om te vertellen hoe het was. Ik opende deur. "Ik wil alles horen." Ik ging opzij zodat ze naar binnen konden lopen, maar toen zag ik dat het Harry was in plaats van mijn vriendinnen. "O hi." Ik keek hem aan. "What are you doing here?" Harry glimlachte naar me. "Can I come in?" "Actually, no. I was sleeping. Can you just tell what you're doing here? Then I can continue sleeping." Harry knikte. "I just wanted to see you. And your friends told me the actual reason that you stayed at home. I want to be there for you." Ik zuchtte. "I just want to be alone, please!" Het laatste klonk erg wanhopig, wat ik ook was. Ik begreep uit Harry's worden dat Noa en Fien tegen hem hadden gezegd dat ik thuis was gebleven omdat ik wilde rouwen om Benji. Vervolgens staat Harry hier, om me te troosten. Ik wil gewoon alleen zijn.
"I'm sorry Lynn. I'll go. Sleepwell." Ik glimlachte naar hem en deed de deur dicht. Waarom, waarom was hij hier. Ik besloot er geen aandacht aan te schenken, mijn spullen op te ruimen en lekker in bed te kruipen. In bed besloot ik Harry toch een berichtje te sturen met mijn excuses. Ik had hem uiteindelijk behoorlijk bot weggestuurd.

Lynn: Hi Harry, I'm sorry for what just happened. I am just not interested in being friends with you. You're a cool kid, but not my kind of person. Please don't be mad. Have a great night with the rest! Ps. I do think it is sweet that you came to me.

En na dat ik op verzonden had geklikt sloot ik mijn ogen. Op naar het volgende moment dat ik wakker zou worden door Fien en Noa die aan zouden gaan kloppen.

New York City | C.S.Where stories live. Discover now