33.Bölüm: ŞİFRE

63.7K 2.2K 84
                                    

Helloooo ben geldiiiim💃😆

Umarım severek okursunuz😊

Bütün güzellikler sizinle olması dileği ile 💗

*İyi okumalar*

Sanki zaman durmuş gibi kimse hareket etmezken bunu bozan Özgür olmuştu.
Nefes denen kızın yanından geçip giderken ben anlamsızca kıza bakmaya devam ediyordum.

Demirde Özgür'ün arkasından çıkınca
Derin "S-sen buraya ne yüzle geliyorsun?!" sesinde şaşkınlık geçse de öfke daha fazlaydı. Nefes göz yaşları içinde konuşamazken duruma el tamam gerektiğini anladım. Yoksa Derin kızı bir kaşık suda boğacak gibi bakıyordu.
"Tamam Derin ilk önce neden geldiğini öğrenelim" gözlerimle sakin olması gerektiğini anlatmaya çalışırken Nefes denen kız ellerini saçlarına götürüp
"Ben onun burada olduğunu bilmiyordum.
Yoksa gelmezdim" ağladığı için boğuk çıkan sesi zor duyulsa da bu kızın kim olduğunu anlamıştım.

Nefes o kızdı. Özgür'ü terk eden kız...

Ne olursa olsun şuan da savunmasız duruyordu. Kolundan tutup ona destek olduğum da Derin hayretle bana bakıyordu. "Elif! O kıza bir de yardım mı ediyorsun?" Derini dinlemeden kızı koltuğa oturttum. "Aslı rica etsem bir bardak su getirir misin?" Aslı başını sallayıp mutfağa geçtiğin de bende kızın yanına oturdum. "İyi misin?" Nefes kızarmış gözlerini bana çevirdiğin de gözlerinde ki çaresizliği görmüştüm.
Aslı suyu kıza uzattıp anlayışla gülümsediğin de Nefes iki yudum içip suyu masaya koymuştu. "İ-iyiyim" sesi bunun tam tersini göstersede ses etmemiştim. "Elif bir gelir misin?" Derin sinirli çıkan sesini açıkça yansıtırken benim de kaşlarım çatılmıştı.
Derin'nin arkasından küçük misafir odasına girdiğim de küçük oda da tur atıyordu. "Elif sana arabada anlattığım şeyi hatırlıyorsun değil mi? Bence hatırlıyorsun! Hiç bir şey demeden Özgürü terk eden kız içerde ve sen ona yardım ediyorsun!" bu kadar kör olamazdı. Kızın hali ortadaydı.
"Derin kız kötü görünüyor buraya geldiğine göre yardıma ihtiyacı var"
Hareket etmeyi bırakıp "peki Özgür? Zaten zor atlattı bir kere daha yaşarsa kaldıramaz!" ne diyeceğimi bu sefer bilmiyordum. "Derin anlıyorum ama kızı böyle dışarı mı atacağız?" bu sefer o susup ofladı. "Tamam ilk bir derdini anlayalım neden gelmiş onu öğrenelim"
Başımla onu onayladığım da içeri geçtik.

İçeri geçtiğimiz de Demir'in gelmiş ve Nefes'in tepesinde dikildiğini görmüştüm. O Derine göre daha sakin dursada küçük birşey de patlayacak gibi duruyordu. "Neden burada olduğunu söylemeyi düşünüyor musun Nefes hanım?" Demir sakin tutmaya çalıştığı sesini kıza ulaştırmaya çalıştırırken Nefes tepki vermeden halıya bakmaya devam ediyordu. Bu böyle olmayacaktı
"Demir kızın tepesinde durmasan zaten iyi görünmüyor" uyarı dolu sesim bana
dönmesini sağlarken bana yaklaşıp
"Şu kızı konuştur yoksa elimden bir kaza çıkacak!" tehtidini savurup yukarı çıktığın da Görkem de arkasından çıkmıştı.
Aslı da yanlız konuşmamızın daha doğru olduğunu anladığın da Derini de alıp mutfağa geçmişti.

Nefes yanlız kaldığımız anladığın da başını kaldırıp bana baktı.
"Nefesdi değil mi?" başını olumlu anlamda salladığın da yanına oturdum.
"Ben de Elif, bak ne olduğunu neden geldiğini söylemen gerekiyor" başta emin olmasa da sonun da nefesini dışarı salıp
"Sanırım geçmişi biliyorsun ama ben geçmişi deşmeye gelmedim.
Olanlar geçmişte kaldı. Ben çok zor durumda kaldınca... Buradan başka bildiğim bir yer yoktu." sesinde endişe yükselince elini tutup "sakin ol! Ben sadece neden geldiğini merak ettim"
Bakışları tekrar yere indi. "Babam yüzünden beni buraya gelmeye zorladı.
İki gün önceye kadar Amerika da yaşıyordum bu ülkeye gelmeye cesaret edemezken zorunda kaldım" sesi tekrar titrediğin de yutkundu. Babası ile bir sorun olduğu kesindi. "Babanla bir sorun mu var? Ondan mı kaçıyorsun?"
Göz yaşları tekrardan akmaya başlayıp
"Beni evleneceğim(!) adamla tanışmam için getirmiş. Bende ondan kaçmak için tek bildiğim yere geldim ama onun burada olduğunu bilseydim-" hıçkırığı sözünü keserken önümüzde iki ayak belirmişti.
Kafamı kaldırdığım da Demir sessizce kıza bakıyordu. Konuştuğumuz şeyleri duyduğunu fark etmiştim. Sanırım tek o değildi. Derin de artık kızgın bakmıyordu.
Demir "baban senin kaçtığını öğrendiğin de itlerine haber salacaktır. Burada kalacaksın bu gece" otoriter sesi havaya karışırken Demire gülümsedim.
Geçmişte ne olursa olsun yardım ihtiyacı olan bire sırt çevirmek olmazdı.
Nefes kafasını kaldırıp "olmaz o beni burada görmek isteme-" Demir arkasını dönüp "Elif Nefese yandaki odayı hazırla ve sonra yanıma gel" seni itiraz kabul etmezken Nefes çaresizce sustu.

Aşka Tutkun Adam | Tutkun Serisi IWhere stories live. Discover now