Capitolul 59

1.7K 107 5
                                    

        

           

      

                                                              Capitolul 59

    

And nothing we can both control

And if it don't feel right

You're not losing me by letting me know

                                                          ( Leona Lewis - ”I Got You ”)

-Din perspectiva lui Liam-

Un bătut în ușă puternic mă face să tresar și să mă duc rapid spre ușă.Sperând să fie cine sper eu să fie....sau cel puțin să fie cineva din lumea reală care  să îmi ”spună” că a răpit-o.Aș fi muul mai liniștit în legătură cu asta.

Deschid ușa să las la iveală o Allegra foarte furioasă,respirând ca un taur și atunci când mă vede privirea ei devine și mai neagră decât este.....super și ea crede că e vina mea....defapt este,dar doar puțin...adică ea a fugit din mașina lui Niall.

-Idiotule ce i-ai făcut lui Eve? Mâinile ei îmi prind trioul în pumni și îi pot simți respirația pe piept...o fi ea fată...dar cam puternică...și ce-i drept,mai scundă decât mine.

-La ce te referi?

-Liam,nu face pe prostul.Eve nu mai răspunde la telefon de zile....și când am fost la ea....bum...nu era.Deci...ce i-ai făcut?Știu că este vina ta,numai tu o puteai aduce în așa stare.Nici măcar când se certa cu maică-sa nu era așa.

”Numai tu o puteai adice în așa stare ”,cuvintele ei mă lovesc puternic.....adică Eve era totalmente așa din cauza mea?Din cauza mea nu mai venise la școală de o săptămână....și arăta precum o fantomă?Unde este Eve a mea,Eve cea puternică.

Înghit în sec și deschid gura,dar nimic nu iese,nu știu cum  să îi spun adevărul,nu vreau să par în fața ei un derbedeu și mai mare decât sunt.

-Deci? Întreabă și mă suctură puțin.

-Un prieten m-a chemat la o petrecere....am considerat că este o idee bună să mă duc,pentru că nu mai fusesem de ani-

-AI DUS-O PE EVE LA O PETRECERE? Țipă.

-FEMEIE LASĂ-MĂ SĂ TERMIN. Țip apoi redeschid gura revenind la tonul normal -Și nu nu am dus-o.Am lăsat pe cineva de încerdere să aibă grijă de ea,un prieten foarte vechi.La petrecere doar am fumat puțin și mai târziu,o fostă tipă cu care mi-o trăgeam a venit și mi-a dat ceva de băut....am respins-o în toate felurile poisibile....dar ea nu a renunțat,iar eu am cedat într-un fina,spunând că ceva de băut nu strică nimănui.

-Și acea băutură avea un drog în ea.

-Și dimineața următoare m-am trezit dezbrăcat lângă o tipă,care nu era Eve.Imeidiat ce am realizat am plecat după Eve  să îi spun,mi-a spus că dacă află de la mine e mult mai bine decât dacă alfă de la altul.

-Și acel cineva ți-a luat-o înainte. Pufnește.

-De unde știi Întreb iar ea îmi dă drumul la tricou.

-Liam,mai știi tu atunci când am petrecut mai mult timp decât era necesar când Eve a fost răpită pentru prima dată? Scutur din cap că da,cum pot  uita. -Ei bine...atunci te-am văzut cum bei...și bei frumos să zic așa.Adică chiar dacă orice idiot ar fi praf la 5 sticle ...tu erai super treaz și știai tot ce spuneai,când vorbeai vorbeai normal,ca acum....știai cât ai băut.

-Ce facem acum?

-N-Nu știu,L-Liam.

-Cred că am o idee.Să mergem. Spun și îmi iau jacheta și ies pe ușă,urmat de Allegra.

-Din perspectiva lui Eve-

Mâinile mele sunt legate în ultimul hal și pot simți cum se formează răni de la nenorocita de funie,dacă nu voi scăpa mai repede din asta am să ajung cu unele și mai mari,vindecarea nu poate începe dacă nu este pielea lăsată ”în pace”.

Încep să îmi mișc încheieturil,fără speranță,totul este mult prea bine strâns pe încheieturile mele micuțe ca să le pot scoate.Nervii mă cuprind atunci când nu pot să îmi mișc nimic....până și picioarele mi le-a legat idiotul acesta.

-Funie nenorocită,spun cât pentru mine și funia începe să ia foc,apoi un val de răceală mă cuprinde.

Puterea mea,aceea când parcă ”iau foc” atunci când mă enervez a reapărut...aparent..trebuia doar să mă enervez eu bine.

Acum că sunt liberă....să găsesc o ieșire.

-Din perspectiva lui Harry-

Niciodată nu a trecut timpul atât de greu atunci când am așteptat-o pe Selene...todeauna a fost ușor și poc...acum vine de parcă ar veni din cealaltă parte a planetei.Am lăsat-o pe Eve singură acasă.Din câte știu eu ,ea nu ar putea face nimic....dacă nu i s-au schimbat puterile.

Câteva minute mai târziu,pașii lui Selene se aud...și silueta ei apare în cameră....îmi zâmbește și se pune jos.

-Oh,cu ce te pot ajuta Domnule Styles? Îmi zâmbește știind probabil despre ce e vorba.

-Am ce vroiai,Selene...ce vrei să îi facem? Ultima parte o șoptesc.

-Foarte bine....face o pauză în care șoptește.De data aceasta șoptește -Seaco de energie....fă-o fără vlagă,scârbită de ea. Selene îmi zâmește iar eu scutur din cap că am înețeles.

**                          **                        **

Deschid ușa unde se află Eve,și atunci când aprind lumina sunt întâminat de frângiile arse.Cum dracului s-a întâmplatat asta?Selene o să mă omoare,iar eu am să o omor pe Eve.

Scumpa mea Eve...te-ai jucat de prea multe ori cu mine....vine rândul meu să mă joc,în modul în care MIE îmi place.

__________________________

De ce dracului l-oi contura pe Harry așa rău? o.O

P.S. La mulți ani pentru ieri:*

Forever 2 (Liam Payne//Vampire FanFic)Where stories live. Discover now