Capitolul 70

1.6K 103 7
                                    

        

           

      

                                                              Capitolul 70

    

Right now I wish you were here with me
Cause right now everything is new to me.
                                                                        (One Direction-”Right Now”)

    

-Din perspectiva lui Eve -                                                     -1 iunie 2014

    

              Sunt din nou singură în apartamentul lui Liam,el iar a plecat cu ”treabă”,în ultimul timp el are cam multă treabă și nu sunt sigură dacă să îl mai cred....se poartă foarte ciudat de câteva săptămâni,este distant de mine și se rățioește la mine,nu mai este la fel de calm și cald.Mai pe scurt nu mai este el însuși și asta nu îmi place...dar mă și cam sperie.

Poate că unul dintre lucrurile de care sunt cea mai mândră că s-a întâmplat în ultimul timp este faptul că s-a declarat faptul că Liam este sufletul meu pereche și că poate începe demersurile pentru legătura noastră.Doar că nu s-a apucat...amândoi am ajuns la concluzia că suntem prea ”tineri” ca să putem face asta....vom avea de acum încolo o eternitate.De câteva săptămâni sunt școlarizată acasă (chestiile vampirilor) pentru că m-am plâns de Selene și Zayn s-a convins singur...așa că mi-am luat jucăriile și am plecat și tot de atunci am și ordin pentru ca să îi pot lua puterile lui Selene...doar în caz că ea mă atacă.Poate că o să fie interesant...cu toate că îmi este cam teamă.

Îmi arunc caietul în geantă și iau jacheta pe mine.Încui ușa și plec.Astăzi este rândul buncii să îmi explice nu știu ce tâmpenii de care sincer nu îmi pasă...dar le prefer decât să stau în apartamentul lui Liam și să mă simt inconfortabil când el se poartă urât cu mine.

    

                                                             ***

      

-Ai înțeles Eve? Bunica îmi explică ceva despre invizibilitatea corpurilor...dar sincer nu știu de ce m-am pierdut pe undeva...pentru că m-am dus cu gândul cum ar fi să mă fac invizibilă și să alerg goală pe stradă. -Eve asta este foarte serios. Spune și flutură o mână în fața ochilor mei.

-Da bunica.Da.Am înțeles.Atunci când sunt invizibilă trebuie să mă concentrez pe asta.Pentru că alfel vampirii mă pot vedea.Ugh.

-Eve,ce se întâmplă cu tine.În ultimul timp ești diferită. Spune și se așază cu scaunul mai aproape de mine și îmi zâmbește cald.

-Nu știu....doar că Liam este ciudat în ultima vreme.Și nu ciudat în varianta aia plăcută.Și nici să nu pomenești de discuție despre asta cu el,pentru că am încercat deja.Încep să îmi strâng lucrurile. -Știi ce,mă duc să fac o plimbare apoi mă duc la mama ca să mă plictisească cu legile ei.Okay? Spun și îmi pun haina pe mine.

   

                                                             ***

Forever 2 (Liam Payne//Vampire FanFic)Where stories live. Discover now