2

9.4K 277 5
                                    

Emma i ja smo se pogledale zbunjeno.
_______________________________________________________________________

-Kad cemo poci?

Pitala sam ih sa malo mrznje u ocima.

-Odmah.

-Ali... Nicole i ja nece stici da se spremimo.

-Draga vec vam je sve spakovano.

Prokomentarisali su Antonio i Emma.

Prve smo izasle Emma i ja.

Ugledale smo crni Mercedes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ugledale smo crni Mercedes. Pogledale smo se i nastavile.

-Vas dve cete se voziti ovim. A Antonio i ja cemo drugim autom. Slobodno udjite.

Otvorili su nam vrata. Usle smo na zadnje sediste. Vozac nas je vozio do aerodroma. Izasle smo i videle privatan avio. Bile smo dosta zbunjene ali smo usle unutra. Posle 5 minuta dosli su i Antonio i Nathan. Avion je poleteo.
Nakon dugog leta stigli smo. Italija je bila prelepa nocu. Po nas je dosla crna dugacka limuzina. Dovezla nas je do jedne prelepe vile. Pre nego sto da udjemo u vilu jedan covek je rekao "Benvenuti" a oni su odgovorili "Grazie"(Ne znam da li sam dobro napisala😂)

Ja nisam znala italijanski jer sam isla u skoli na spanski. Takodje i Emma. Cim smo stigli vecerali smo.

-I Antonio kolika je razlika u godina? Mislim kod tebe i Nathan-a.

-Pa 2 godine.

-On ima 26 a ja 28.

Posle vecere sam otisla u sobu. Gledala sam TV i razmisljala o svemu. Da li cinim dobru odluku,sto pocinjem da im verujem? Mislim,samo sto smo se upoznali. Nemoguce je naterati nekoga da vas voli. Posle svih tih pitanja u mojoj glavi legla sam da spavam.

Posle pola sata Nathan je usao u sobu. Pretvarala sam se da spavam.

-Ne moras se pretvarati da spavas. Necu ti nista ne plasi se.

Rekao je to dok je skidao majicu.

Ustala sam i pitala ga sto su nam to uradili. Zasto su nas kidnapovali. Zasto nam samo nisu rekli da nas vole,mozda bismo ih zavolele.

-Ja ne iskazujem ljubav na taj nacin. Tako da izvini me moram da legnem da spavam.

Legao je u krevet i zagrlio me. Mada mi je ovaj put prijao njegov zagrljaj,s obzirom da je bilo hladno.

Ujutru sam se probudila,naravno njega nije bilo. Otisla sam da se istusiram. Usla sma pod tus,ali osetila sa da je jos neko takodje usao. Okrenula sam se i naravno to je bio Nathan. Uplasila sam se kada sam ga videla. Ali on me je zagrlio i poljubio. Da dobro ste procitali poljubio me je! Bila sam sokirana,poljubac je trajao malo duze. Ali iskreno uzivala sam. Izasli smo iz kupatila i obukli smo se.

Bilo je malo cudno izaci sa njim iz kupatila.

-Izvini,ali ja moram na posao,sa mnom ide i Antonio tako da ste same kuci i ti i tvoja sestra.

Klimnula sam glavom,i on je izasao. Obukla sam se kako se i obicno oblacim i sisla sam u dnevni boravak. Tuj e bila Emma. Sela sma pored nje i pricale smo o prvim utiscima i stvarima koje su nam se desavale. Pricale smo o tome dok nije pao mrak. Kada je pao mrak dosli su Nathan i Antonio. Vecerali smo. Ja i Emma smo otisle u nase sobe i spremile se da spavamo. Legla sam u krevet. Nakon toga je dosao Nathan,nisam videla sta radi jer sam planirala da zaspim. Ali onda je skocio na mene. Uplasila sam se. Bio je kao po obicaju bez majice.

-Konacno da budemo sami.

Rekao mi je sa osmehom na licu i poljubio me.

Uzvratila sam mu poljubac

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Uzvratila sam mu poljubac. Polako mi je skidao majicu pa potom i pantalone. Bila sam nevina pa sam zato bila nervozna. Ujutru sam se probudila,naravno bez icega na sebi i na posteljini punoj krvi. Njega naravno nije bilo. Prvo sto sam ugledala na podu jeste njegova majica. Obukla sam njegovu majicu i jos malo se izlezavala u krevetu. Ali onda je on usao u sobu.

Donosio je dorucak za mene i njega

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Donosio je dorucak za mene i njega.

-Nisi...nisi trebao.

-Za tebe sam spreman i okean da preplivam.

Pocrvenela sam. Doruckovali smo,rekao mi je da se spremim jer dolaze njihovi roditelji. Ostavio mi je haljinu i izasao.

 Ostavio mi je haljinu i izasao

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Haljina je bila prelepa. Bele boje sa otvoreni  ledjima. Uz nju sam stavila zlatnu narukvicu i zlatnu ogrlicu. Bila sam odusevljena. Sisla sam u dnevni boravak i ugledala njihove roditelje i Emma-u.

-Zdravo,ti mora da si mladja snaja Nicole?

-Da.

-Zdravo ja sam Natalia.

Pruzila je ruku

-Mislim da vec znate.

Rekla sam kroz smeh.

-A ja sam Pablo. Ako nekog zanima.

On se sam nasmejao,a nakon njega i mi sa njim.

Prisla sam mu i pruzila ruku.

-Nicole,drago mi je.

__________________________________________

Zdravo svima nadam se da vam se svideo ovaj deo😘 Potrudila sam se. Takodje hvala vam na ukupno 52 pregleda na mojoj drugoj prici. Vama je mozda to malo,ali meni je mnogo. Hvala vam na podrsci. Ako vam se svideo ostavite Vote i Com.😘😘😘

-MAJA😘

Ljubav Na SiluWhere stories live. Discover now