9

3.6K 134 0
                                    

Bili smo srecni i radosni. I tako smo proveli celo vece.
_______________________________________________________________________

Sledeceg dana sam odlucila da se malo prosetam,kako bih udahnula malo svezeg vazduha. Krenula sam ka trgu,kada sam primetila da neku momak sa fantomkom ide ka meni u automobilu. Znala sam da to nije dobro,kao i uvek,pa sam krenula ka guzvi kako bih sprecila da me,da kazem kidnapuju.

I uspelo mi je. Odlucila sam da pozovem Emmu i kazem joj da posalje sofera po mene,da me ne bi ponovo kidnapovali. Sofer je dosao po mene.
Kada sam usla u automobil,posle 2-3 minuta primetila sam jedan auto iza nas kako zeli da nas pretekne. Rekla sam vozacu da pozuri. Odmah je pozvao Nathana i rekao mu za auto. Nisam cula sta mu je Nathan rekao ali mislim da je rekao da vozi najbrze sto moze ali da pazi da ga ne pretekne , a takodje i da se ja ne povredim. Dosta je ubrzao. Skoro smo stigli u vilu ali bio nam je jos blize zamalo da nas pretekne,ali brzo se otvorila kapija. Nathan je odmah izasao i pucao na taj auto.

Izasla sam,sva sam se tresla.

-Nicole! Nicole jesi li dobro!?

Pitao me je i zagrlio me cvrsto.

-Jesam,jesam samo treba da se malo odmorim.

Otisla sam u spavacu sobu i legla da spavam. Nocu dok sam spavala cula sam neko lupanje ali nisam obracala paznju na to. Nakon pet minuta osetila sam necije prisustvo. Ali i dalje nisam obracala paznju. Kada sam odjedanput osetila jak bol u stomaku. Kada sam otvorila oci videla sam noz u mom stomaku,dosta sam krvarila. Pocela sam da placem.
Okrenula sam se da bih probudila Nathana ali nije bio tu,ali onda...

-Hej Nicole,probudi se!

To su bile Emma i Serena. Kada sam ustala bila sam sva znojava.

-Sanjala si nocnu moru. Drala si se da smo te cule ja i Emma u kuhinji.

-Hvala vam sto ste me probudile.

~4 meseca kasnije~

Ja sam u devetom mesecu trudnoce, a Emma u osmom. Jos malo pa cu roditi moje drugo,a po broju trece dete. Tako sam uzbudjena.

-Nicole! Dodji da mi pomognes nesto!

Emma me je zvala da bih joj pomogla u necemu. Ustala sam, kada mi je pukao vodenjak.

-Emma! Emma! Dodji brzo!

Emma je uletela u dnevni boravak i videla da mi je pukao vodenjak. Uglavnom smo bile same kuci,zato sto Nathan i Antonio imaju neke poslove. Odmah smo izasle napolje i rekla soferu da brzo udje u auto. Usle smo u auto,Emma mu je rekla da sto brze vozi u bolnicu. Uz put je pozvala Nathana ali se nije javljao. Onda je pozvala Antonia i rekla mu da dodje brzo u bolnicu sa Nathanom.
Kada smo stigli u bolnicu,odmah su me primili. Odjedanput cula sam plac. Odmah su mi je dali u narucju. Imala je malo kose,u odnosu na Matea i Izabellu kada su se rodili. Kosica joj je bila svetlo plava,a imala je svetlo plave krupne okice. I to dosta svetlije od mene,Matea i Belle.
Nakon toga dosao je Nathan. Poljubio ju je u celo. Posmatrali smo je sa ljubavlju i zadovoljstvom. Ali morali smo da je predamo njima.

~4 meseca kasnije~

Alesandra ili kako ja volim da je zovem skraceno Sandra,je dosta porasla. Naravno i Emma se porodila. Imala je takodje cerku,bila je prelepa,sa braon malom kosicom i braon ocima.
Nazvala ju je Luna,sto je na italijanskom mesec. Dala joj je to ime zato sto se porodila usred noci na punom mesecu.

Sedeli smo svi u dnevnom boravku,kada sam ja primila poziv sa nepoznatog broja.

-Halo.

______________________________

Nadam se da vam se svideo ovaj part. Ako jeste ostavite Vote i Com. Uskoro izlazi i sledeci part. Do tada uzivajte😘😘😘

-MAJA😘

Ljubav Na SiluWhere stories live. Discover now