5

6.7K 178 7
                                    

Otvorio mi je vrata auta i gurnuo me unutra. Vozio je najbrze sto je mogao. Iza nas su se nalazili Antonio i Emma u drugom autu.
_______________________________________________________________________

Stigli smo ispred vile. Nathan mi je otvorio vrata. Izasla sam i ubrzala korak. Trcao je za mnom i dozivao me nisam obracala paznju na njega. Kada sam usla u vilu,stigao me je. Uhvatio me je za ruku.

-Ne dodiruj me!

-Sto? Sta sam ti uradio nazao?

-Sta!? Zanima te sta?! Evo sta! Posvetila sam ti ceo svoj zivot. Oduzeo si mi nevinost i to bas ti! Uzeo si mi mladost! Sto sam se ja uopste udala za tebe prokletog poznatog mafijasa sirom sveta!? Pa naravno nisam mogla da te odbijem jer si me kidnapovao,i prisilio da se udam za tebe!!! Takav je taj vas porodicni obicaj!!! Sada bih samo spakovala kofere i otisla iz ove kuce! Ali znas zasto necu? Zato sto zelim da mi dete odraste uz oca! Da oseti ocevu ljubav!

Pocela sam da placem i otrcala u nasu sobu. Izbacila sve njegove stvari napolje. Dosao je i kucao na vrata da mu otvorim. Nisam mu otvarala,plakala sam. Pokusavala sam da ne placem ali nisam mogla. Ruke su mi drhtale,ali morala sam da se smirim zbog bebe u mom stomaku.
Otisla sam da se istusiram i priberem. Obukla sam pidzamu i legla da spavam. Probudila sam se u bolovima u stomaku,bilo mi je muka. Povracala sam.

Neko mi je pokucao na vrata.

-Ko je?

-Hej,Serena i Emma su.

Otvorila sam im vrata. Obadve su me zagrlile. Rekle su mi da znaju o cemu se radi,i da treba da se smirim. Pricale smo o svemu nakon sat vremena otisle su iz sobe.
Naisao je Nathan samo sam mu okrenula ledja i otisla da se obucem.

 Naisao je Nathan samo sam mu okrenula ledja i otisla da se obucem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Pa da vidimo sta ovde imamo.

Razgledala sam haljine i razne kombinacije ali nije mi se svidelo. Samo mi je jedna crvena haljina zapala za oko. Odlucila sam da nju obucem kako bih Nathan-a napravila ljubomornim.

 Odlucila sam da nju obucem kako bih Nathan-a napravila ljubomornim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Obukla sam nju.

Sisla sam u dnevni boravak i videla Nathan-a kako sedi u fotelji i gleda u mene. Neko je pozvonio na vrata,kada sam se okrenula videla sam mama Nataliu. Odmah je pitala gde smo Emma i ja. Odmah sam dotrcala do nje i zagrlila je. Rekla sam joj sta nam se sve desilo i da ne pricam sa Nathan-om. Rekla mi je da je on ponekad tvrdoglav,ali to sto je izabrao mene nije slucajnost,nego me stvarno voli. Ustala je i pripremila se da podje.

Ljubav Na SiluWhere stories live. Discover now