CAPITOLUL 1

96 2 0
                                    

-Domnule Grey, doamna King a venit si vrea sa va viziteze.

-Spunei sa intre.

-Buna ziua, domnule Grey!

-Buna ziua, doamna King. Ma bucur ca mi-ati acceptat invitatia.

-Sunt domnisoara King, deocamdata.spun zambind. Si eu ma bucur ca m-ati invitat. Si imi puteti spune Sophia

- Atunci si tu imi poti spune Christian. Ia loc, imi spune si imi face semn spre fotoliul din fata biroului.Dupa cum spuneam, ma bucur ca ai venit. Vreau sa iti fac o propunere.

-Una decenta sper, spun si incep sa rad iar dupa imi dau seama ca iar am spus ceva ce nu trebuia. Imi cer scuze, glumeam doar.

-Stai linistita, imi ridici moralul. (spune cu un zambet extrem de atragator, si are niste ochi superbi...) Doresti o cafea sau ceva de baut?

-Nu multumesc, mi-e bine asa.

-Voiam sa iti prezint o propunere de afaceri, decenta apropo (imi spune si imi face din ochi iar eu incep sa rad). Dupa cum stii, detin unul din cele mai mari lanturi hoteliere, hoteluri Grey si voiam sa iti propun sa fii asociata mea.

-Bine dar, uite cum stau lucrurile Christian. In primul rand eu nu am nicio legatura cu hotelurile sau nu stiu...chestii de genul. Eu sunt doar un designer, un mic designer sunt inca la inceput. Nu stiu cum te-as putea ajuta,sincer.

-Stiu cine esti. Vreau sa deschid o casa de moda dar nu ma pot ocupa si de ea. Sunt ocupat.

-Si atunci de ce deschizi o casa de moda?

-Uite, vreau sa deschid o casa de moda in memoria mamei mele. Ei ii placea asta si mereu si-a dorit una doar ca nu a putut niciodata sa aiba o casa de moda. La inceput pentru ca nu avea resurse financiare iar dupa cand asta s-a rezolvat, s-a imbolnavit si dupa...a murit.

Eram atenta ce imi povesteste, are ochii in lacrimi.Dar de ce imi povesteste mie toate astea, de ce are incredere in mine?

-De ce ai incredere in mine? De ce imi spui chestii de astea pe care nu le stie nimeni?

-Pentru ca m-am saturat sa ascund. Simteam nevoia sa ma descarc. Uite imi cer scuze, nu trebuie sa te simti obligata sa faci asta, sincer. Uite,daca te gandesti contacteaza-ma (spune dandumi cartea de  vizita)Multumesc pentru timpul acordat.

-Aaaa... Si eu multumesc. Ma ridic si dau sa ies dar simt cum o mana puetrnica ma prinde de brat...

-Te rog,nu spune nimanui ca ai vorbit cu mine despre asta. Te rog

-Stai linistit...(dau aprobator din cap incercand sa schitez un zambet si ies)

E atat de ....nu stiu atat de trist ceea ce tocmai mi-a spus. Cum e posibil? Este atat...atat de dur, atat de nedrept. Viata este nedreapta. L-am vazut pe ditamai Christian Grey in lacrimi... Nu stiu, nu stiu ce sa fac. Imi doresc sa fac asta, dar nu stiu...nu il cunosc. Nu pot face asta.

Fara sa imi dau seama, in cateva minute ajung acasa. A fost o zi grea. Imi iau un pahar de suc natural de portocale si merg in camera cu gandul sa intru in dus dar...imi suna telefonul.

******************

-Hey...

-Sophia...Ce faci?

-Acum am ajuns acasa vreau sa fac un dus si sa ma bag in pat. Tu?

-Nu se poate... Pregateste-te...In 30 de minute vin la tine, te iau si mergem in club...

-Nu se poate! In nici un caz! Nu pot....

-Gata am incheiat discutia, imracate cu ceva frumos pentru ca vine si Mark.

-Glumesti nu??? alo??Amira!!! Alo???

*******************

La naiba! Nu pot sa cred ce imi face Amira si stie foarte bine ca mie nu imi place sa merg in club,si mai ales cu Mark... Tipul ala e obsedat de mine, si eu nu il suport.Dupa aproape 30 de minute am facut un dus si m-am imracat cu o rochie alba pe corp, putin mai lunga peste genunchi si mi-am luat o pereche de stiletto negri din catifea iar parul l-am facut bucle lejer. Dupa inca zece minute de asteptat a ajuns si Amira in fata casei,m-a luat si am plecat. Dupa aproximativ 15 minute am ajuns in fata unui club.

A: -Haide Sophia. Arati suuper bine. O sa vezi ca o sa ne distram.

-Amira eu nu cred. Trebuia sa stau acasa.Nu trebuia sa vin. Stii ca nu e genul meu plus ca am avut o zi obositoare azi si tu m-ai tarat pana aici. aaaa si inca ceva,l-ai adus si pe Mark.

-Nu eu l-am adus ok? El m-a sunat si mi-a zis ca ne vedem in club. Atata tot. Hide pe bune acum...lasa mofturile si hai sa intram.

Merg dupa Amira fara sa mai zic nimic. Cand am intrat pe usa clubului, mirosul de tigara si alcool mi-a patruns in plamani. Era o galagie tootala...muzica data la maxim,zeci de adolescenti care dansau...Am fost scoasa din gandurile mele cand Mark s-a apropiat de mine:

M: - Buna! spune si imi afiseaza un zambet specific lui.

-Hey...

-Hai sa dansam.

-Nu multumesc. spun si dau sa plec dar simt cum ma prinde dur de brat...

-Doar din curiozitate,esti singura?

-Doar din curiozitate...de ce te intereseaza?

-Te comporti ca o fetita nu-i asa?

-Nu ma lasi in pace nu-i asa?

-Esti foarte fierbinte stii?

-Esti foarte enervant stii? nu mai astept o replica ci pur si simplu ma trag din stransoarea lui si merg spre bar,unde ii fac semn barmanului sa imi dea un shat in timp ce ma uit dupa Amira si o zaresc intr-un final dansand cu un tip. Beau shatul si brusc ma ia o ameteala, cred ca e din cauza faptului ca nu prea am mancat azi si mai e si fumul asta de tigara si bautura cu care nu sunt obisnuita deloc. Imi pun capul in maini dar tot nu imi trece,asa ca decid sa ies afara sa iau putin aer...Ma lipesc de un perete si incep sa tusesc...

-Doamne.... ce mi se intampla?

Am inceput sa merg in jurul cladirii pana cand o voce ma opreste.

-Ce faci aici singura papusa?

Am incremenit cand am vazut in spatele meu un baiat sau mai bine zis un barbat care venea spre mine. Mirosea a alcool si nu prevedeam ceva bun din asta.

-Ce e papusa? Nu mai stii sa vorbesti?

-Ce vrei? reusesc sa spun intr-un final.

-Pe tine papusa...raspunde baiatul blond.

Incerc sa fug dar m-a sagetat brusc capul incat am scos un tipat usor. Incep sa fac pasi in spate pana cand spatele meu face contact cu un perete rece si tare. Il vad pe unul dintre ei cum vine langa mine, ma prinde de maini si incerca sa ma sarute. Ma feresc cat de mult pot simtind cum lacrimile si frica pun stapanire pe mine. Imi pune mana la gura apoi incepe sa imi sarute gatul. Incerc sa tip si sa ma zbat dar baiatul e mult prea puternic pentru mine. Baiatul ma saruta incontinuu pe gat si ii simt mana cum urca pe piciorul meu. Incerc inca odata sa tip dar fara vreun folos. Mana lui statea deasupra gurii mele si cealalta mana a intrat sup rochie.

Lacrimile imi curg siroaie pe fata si nu imi vine sa cred ca o sa fiu violata de un betiv. Si ma simt rau, chiar mi-e rau.

Pe culmile iubiriiWhere stories live. Discover now