CAPITOLUL 3

45 2 1
                                    

-Cred ca glumesti.

- Sa stii ca daca eu nu te am niciun barbat nu o sa te poata avea.

-Mark esti nebun? Ce naiba zici? Date, vreau sa plec.

-Fii atenta ca eu vorbesc foarte serios.

-Ce naiba? Ai baut ceva? Tu realizezi ce spui? Parca am fi intr-o telenovela , pe bune acum...

-Mai ramane de vazut iubire.

-Dute naibi! spun in timp ce ies pe usa si ma grabesc sa ajung la masina

Ce naiba spune? Doamne fereste.... parca am juca intr-un film. Intru in masina si in cateva minute ajung acasa. Intru in dus ca sa ma relaxez dupa care ies si imi fac ceva de mancare si ma bag in pat. Sunt fooarte obosita. Imi pun ceasul sa sune maine dimineata la ora 7:00 pentru ca trebuie sa ma intalnesc cu Christian si inchid ochii vrand sa dorm dar nu reusesc pentru ca ma gandesc la idiotul de Mark. E nebun, serios acum.

A doua zi ma trezesc cu greu, ma intind incercand sa ma desmeticesc putin si ma uit la ceas....nu cred e ora 10:00. Nu creed... trebuia sa ma intalnesc cu Christian acum o ora. Mai am si niste apeluri de la el. Il sun dar nu imi raspunde. Doamne....cum am reusit sa dorm atat? Doar m-am trezit la 7:30 si am spus ca mai stau 10 minute si... m-am trezit abia acum. Cred ca Christian e nervos, pentru ca era urgent, trebuia sa ma intalnesc urgent cu el. Ma ridic cat de repede pot din pat si ma imbrac la fel de repede. Imi iau o salopeta neagra si o pereche de sandale si ma urc in masina.

 Imi iau o salopeta neagra si o pereche de sandale si ma urc in masina

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Imediat ce ajung in fata cladirii urc repede in birou la Christian fara sa mai astept confirmarea secretarei intru.

-Christian imi pare rau, sincer! Stiu ca trebuia sa ne vedem dar..... ma opresc si inghit in sec imediat ce imi dau seama ca nu e singur in birou.

-Sophia?

-Imi cer scuze ca v-am intrerupt. spun si ies...Doamne nu pot sa cred, am gafat rau de tot din nou. Offf... inainte de a mai face ceva ca sa stric totul din nou, decid sa merg la mine imi birou. Dupa ce ma adun putin vine si Amira.

-Neata... Ce faci?

-Neata... Stau. tu ce faci?

-Bine am venit sa terminam rochia. Nu imi zi ca ai uitat?

-Nu am uitat dar nici nu m-am gandit la asta. Hai sa o terminam.

-Hai...dar nu cu dispozitia asta. Asa ca stai jos si spune ce ai.

-Nimic...doar ca s-ar putea sa nu mai am nevoie de rochie.

-De ce? Ce ai facut?

-Trebuia sa ma intalnesc la 9:00 cu Christian, si nu am venit pt ca am adormit si m-am trezit deabia la or 10:00 si cand am venit aici am intrat direct in biroul lui si l-am intrerupt de la o intalnire fooarte importanta cu partenerii lui americani. Deci...am gafat de doua ori in aceeasi zi.

Pe culmile iubiriiWhere stories live. Discover now