#7

62 4 7
                                    

Tony die ziet me lopen . Ach jeetje ik houd het niet meer . Met een ruk trek ik de deur open . " geen woord tony ." Zeg ik zacht . Ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel . Hij verwachte dit niet . Niemand verwachte dit . Zelfs ik niet .

" Chloe we weten waar loki zit ." Ik laat tony los en kijk hem aan . " Hij gaat er aan . " zeg ik serieus . Ik loop weg om mijn spullen te pakken . " hey wacht ." Tony pakt me bij mijn arm . " is het goed tussen ons . " zegt hij . " wat denk je zelf pa ?" Ik begin te lachen en loop weg . Ik zie tony glimlachen.

Ik zit in mijn kamer en zie een brief liggen . Ik hoor zachte geklop aan de deur . De deur stond al op een kier . Tony doet de deur helemaal open . " vang." Zegt hij en gooid iets naar me . Een oortje . " maak het dit keer niet kapot . " hij lacht . " ey maar dit betekent niet dat ik terug ben he ." Zeg ik . Hij knikt . " ja dat snap ik ."

Na dat tony de deur dicht heeft gedaan doe ik mijn kleding aan . Nu in solo ben gegaan , zat ik aan een andere naar te denken . Als ik mijn laarsen aan trek zie ik die brief weer . Mijn naam staat erop geschreven .

Lieve Chloe ,
Ik dacht jij geeft mij een foto dan moet ik dat ook doen .

Ik kijk ik de envelop en zie een foto van steve . Hij ziet er heel anders uit maar dat maakt mij niks uit . Dit was hem voor dat hij Captain America werd . Voor dat hij ja hoe leg ik het uit .

Ik had al meteen het idee om het in een ketting te doen . Dat deed ik dus ook en liep meteen naar buiten. Ik floepte de ketting snel onder mijn kleding.

Lekker gezellig met zn alle in zo'n vliegend ding. Ik sta de hele tijd ongeduldig met mijn voet op de grond te tikken . " ey Chloe kan je ook stoppen met ongeduldig zijn?" Zegt clint. " kan je stoppen met leven ? Heyyy is ook moeilijk he ?" Zeg ik bijdehand . " ey Chloe chill out. " zegt tony . " dat het goed is tussen ons moet niet zeggen dat het goed zit net iedereen . " zeg ik en kijk naar buiten via een klein raampje. Tony loopt naar me toe. " we gaan je moeder vinden chloe , het komt wel goed ." Zegt hij en legt zijn hand op mijn schouder. " 1 : dit help niet en 2: ja dat weet ik ."

Ik loop naar de piloot en ga naast hem zitten op een lege stoel. " zijn we er al bijna ?" Vraag ik en hij reageerd niet . " uhhh ja bijna." Zegt hij . Hij maakte geen oogcontact.

" ja dit schiet dus niet op ." Zeg ik en loop terug naar de beste helden groep ooit . En alweer hebben tony en steve ruzie . " je moet is jezelf zijn bij haar ." Zegt tony . " hoe bedoel je ? Jij bent diegene die haar hebt verlaten . Niet alleen haar maar ook je vrouw." Zegt steve . Hij veranderde zijn toon toen hij zag dat ik mee luisterde. " jij moet je er niet mee bemoeien ." Tony is echt boos nu . " maarja ." Zegt tony . " het is toch waar ." Zeg ik zacht . " het was om een reden chloe , dat weet je ." Zegt tony . " nee , nee dat weet ik niet ."

" zijn we er ?" Vraagt tony aan die piloot zonder oogcontact. Hij knikte naar tony . O en nu praat hij niet meer . " owhkee dan mensen ik ga me mama maar eens redden." Zeg ik en pak een parachute. " nee we gaan haar samen redden . " zegt tony . " eh nee , ik ga solo ." Zeg ik . " o wacht ." Zeg ik en doe het oortje uit mijn oor en wil het geven aan tony . " doe in ." Zegt hij . " oke ." Met een zucht doe ik hem in en klik snel de achterkant van dit vliegende ding open . (Ik kom niet op de naam oke laat me . )

Toen ik dicht bij de grond was klapte ik mijn parachute uit . De eerste persoon die ik zag in het gebouw (het gebouw waar blijkbaar loki in zit met me ma ) geef ik een knal met mijn vuist. " Ko !" Zeg ik en hij knalt neer . Dat was leuk . " Chloe het kan een val zijn ." Zegt steve . Ik zucht . Ik ren door de gang en zie een deur . Al snel sluip ik naar de deur toe en doe langzaam de deur open . " Chloe ." Hoor ik in eens . Snel kijk ik om me heen . Niemand . " riep iemand me ?" Zeg ik door het oortje heen . " nee ." Zegt iemand die blijkbaar achter me staat .

Ik draai me om en wil al uithalen . Loki ! Hij houd mijn vuist vast . Hij duwt me naar achter tegen de muur aan. " wat doe je hier ?" Zegt hij boos en kijkt me dringent aan . Hij doet zijn hand op mijn keel . Hij knijpt er in alsog ik een kussen ben . En in een klap ben ik de controle over mijn lichaam kwijt. " loki ." Zeg ik met een dicht geknepen strot . Hij laat me los . " sorry ik liet me even gaan ." Zegt hij . Ik geef hem een knal in zijn gezicht ." Die verdiende ik." Zegt hij . " maar Chloe , dit vergat ik te vertellen , toen ik je die krachten gaf , zaten er consequenties aan ." Zegt hij . " wat is het ! Wat heb je met me gedaan !" Zeg ik. Ik pak hem bij zijn schouders vast en duw hem tegen een muur aan . Dat ging moeilijker dan ik dacht . " als je bij mij in de beurt bent dan ben je zwak ." Zegt hij snel . " wat bedoel je ?" Ik laat hem los . " wat ik zeg , hoe moet ik het anders zeggen of uitleggen . "

Loki doet een deur open . Die deur . "Ik wou daar net gaan kijken" zeg ik emotieloos.  " hehe ja kijk maar." Zegt loki . Ik ben ook zo dom . Langzaam ga ik naar de deur toe en kijk de kamer binnen . Niks   . Nou ja een lege kamer . " loki er is hier niks ." Zeg ik en draai me naar hem toe . " kijk goed , er komt zo wat in ." Zeg hij . " huh wat ?" Zeg ik . Loki duwt me in de kamer .

" loki !" Schreeuw ik . " loki laat me hier uit !" Zeg ik . Hij hoort me toch niet . " mensen ." Begin ik maar eindig er ook meteen mee want ik realiseer me dat ik mijn oortje niet meer in heb . Nee . Ik heb mezelf weer in de shit gewerkt . Hij gaat me hier niet uitlaten . Hij laat me niet gaan .

Er komen de komende tijd geen povs van chloe meer ...

-Dangerously- Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu