#11

44 4 0
                                    

En weer uit het niets horen we een knal . Rechts van de straat is een plein . Een auto is ontploft.  " ik ben er al bij ." Zegt clint .

Pov Chloe (she bad tho)

Loki zei dat het goed was . Ik weet niet waar hij het over had . Ik weet niet over wie hij het had . Ik ben verandert in een maand . Getraind . Mijn gedachtes zijn ook anders . Ik kan loki daarom ook bedanken . Voor alles wat hij me heeft geleerd . Hij heeft me ook pijn gedaan . Maar dat is ons geheimpje . Omdat ik niet luisterde en het was ook niet anders . Het werd ook niet anders dan dat het was .

Ik heb geen bemanning . Heb ik ook niet nodig . Ik heb 2 pistolen , mijn krachten en mijn nieuwe beste vriend . Ja ik zei geen bemanning maar ik kan dit geen bemanning noemen . Hij , is een fret . Een witte . Zijn naam is Nathan .

( vraag me niet hoe ik aan dit idee kwam maar ik hou van fretten .)

Ik zie clint achter me staan . Door zijn reflectie in een raam van een winkel . " clint ." Ik draai me om . Hij richt een pijl op me . " oh hey chloe , ik dacht dat je iemand anders was ." Zegt hij en doet zijn boog weg . " ben ik ook ." Met mijn krachten duw ik hem zo door een raam heen .

Ik loop naar hem toe . Ik zie mezelf in de reflectie van het raam . Ik heb mijn haar los . Ik zie bij een plukje dat ik mijn pigment aan het verliezen bent .
Clint komt bij en brabbelt wat . Ik negeer het en loop naar het feest toe .

Ik zie twee auto's bij een plein staan die mij niet aanstaan . Dus ik loop er naar toe . Niemand zit er in maar hun lichten staan aan . Er stapt iemand uit de auto naast me . Ik bedoel iets . Het is een zwart raar kleine alien . Hij probeert me aan te vallen maar ik schiet hem al dood . Snel doe ik de deur dicht voordat er meer uit komen .

Ik plaats bij iedere auto die ik niet aan vond staan -nog steeds niet- 2 bommen . Ik loop er van weg en laat ze ontploffen .

Al snel zie ik de Avengers staan . Iedereen zit raar te doen . Ugh en Vision.  En bella ? Met een man . Wie is dat nou weer ?iedereen wilt hem vermoorden ofzo . Ik loop er naar toe . " Chloe ?" Zeggen ze . Elena zegt niks . Ze kijkt niet eens op of om . Het verbaast me niks . Bucky kijkt naar me alsof ik ben wakker geworden van de dood . Het voelt wel zo .

Mijn moeder trouwens . Waar zij is . Dat weet ik niet . Maar vision wel . Nathan (die fret) rent vanaf mijn schouder naar vision toe . Vision ziet hem en probeert hem weg te jagen . "Waar komt die vandaan ?" Zegt peter . " Nathan." Zeg ik . Hij stopt met vision te plagen . 

Pov elena (terug ff naar een ander moment van net)

Na dat wij de explosie horen begon de heisa.  Vision begon met zijn rare derde oog te schieten met een rare vage straal naar Butch . Iedereen begint in eens spastisch te doen. Wat willen we ? Vision helpen of niet ? Hij heeft de boel wel een beetje van te voren op stelten gezet .
In eens komt Chloe aan lopen . Huh . Ik dacht serieus dat ze dood was . Trouble maker *,*

Pov Chloe

Nathan loopt naar me toe en gaat via mijn been over mijn arm op mijn nek zitten . " oke raar ." Zegt elena . Tony is in gevecht met die man . Bella zit op de grond . Die is afgeleid . Ik ren naar vision toe en shiet uit mijn arm een lazer straal op hem . Op dat moment doet hij die rare lazer met zijn rare 3 oog . Onze lazer stralen komen tegen elkaar . Die van mij is licht blauw . Ik kan die van hem niet echt meer zien omdat mijne heel ver bij hem komt .

In eens voel ik iets strak om mijn middel heen . Ik kijk naar mijn middel en zie een groene hand . Banner . Waarom nou weer . Hij pakt me van de grond af . Vision vliegt weg . " banner kijk wat je doet !" Schreeuw ik . Ik hoor bella scheeuwen . Dat is het laatste geluid wat ik hoor en word zo de grond in gesmashed . Haat aan banner ...

-Dangerously- Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang