#16

34 4 4
                                    

Ik loop naar hem toe en duw hem op de grond .ik duw hem zo op de grond dat hij op zijn buik ligt . Ik pak de racket en buig hem om zijn handen heen als hand boeien . Boos loop ik de gym zaal uit. Ik hoor dat joch zachtjes huilen . " krijg je er van als je mij probeert te kleineren !" Schreeuw ik nog even als ik de hoek omloop

Ik ren in de gang van het appartementencomplex naar steve zijn appartement.  Tranen stromen weer over mijn wangen heen . Ik ga niet meer naar school . Het boeit me niks . Dan doe ik maar als een puber maar ik heb er een betere reden voor dan die stink pubers die in mijn klas zitten .

Ik klop hevtig op de deur van steve . De deur gaat niet open zoals verwacht . Is hij bij shield ? Ugh ik moet er niet aan denken om daar nu heen te moeten gaan . Waarschijnlijk is steve daar nu . Ik kan nergens heen .

Ik kijk naar mijn linker hand . Wat voor functies zaten er op dit ding ? Een mes ofzo . Ik heb nooit een handleiding gehad voor dit ding . Haha handleiding snap je hem , ik ben zo droog .
Hoe werkt dit ! Ik wil naar binnen .
Tijdens dat ik naar mijn hand zat te staren had ik niet door dat steve de deur open had gedaan . Oh hij was er dus wel .

" Chloe ? Hoor jij niet op school te zijn ?" Zegt hij . " is dat alles waar je nu aan kan denken ?" Zeg ik . " o god waarom ben ik zo !?!? Ik begin echt een hekel aan mijn eigen opmerkingen te krijgen ." Zeg ik boos .
" hey ." Zegt steve en geeft me een kus . " waarom zijn je wangen zo rood ?" Snel veeg ik mijn tranen weg . " niks gewoon uh." Zeg ik .

Steve kijkt me raar aan en doet de voordeur dicht . " mag ik hier even douchen ?" Vraag ik . " ja tuurlijk  ." Zegt steve .

Gedouched en al droog ik me snel af en trek mijn kleding aan. " Chloe?" Zegt steve . Ik loop naar hem toe . " zegt de naam kai iets ?" Zegt hij . " wat bedoel je?" O god . " nou , hij is opgepakt door shield ." Zegt steve .

Langzaam voel ik mijn bloed uit mijn gezicht gaan . " is hij die ene vriend waar je het laatst over had ? " zegt steve . Ik knik . Ik houd mijn hand voor mijn mond . Snel trek ik mijn vest aan . Waneer ik weg wil rennen uit het appartement houd steve me tegen .

" Chloe je kan er niet naar toe gaan ." Zegt hij en kijkt me streng aan . " hoezo !?" Zeg ik . Ik probeer steve aan de kant te duwen . Hij pakt me bij mijn polsen . " steve ! Laat me gaan je doet me pijn !" Zeg ik . Hij laat me snel los . " ik doe wat ik wil ." Zeg ik en loop de deur uit .

Als ik binnen shield loop bedenk ik me dat ik hierdoor waarschijnlijk shield nog meer ga haten . Wanneer ik de kamer waar kai in heb gevonden ga ik meteen naar binnen .

Hij zit als een gek in een inrichting vast gebonden . " kai." Zeg ik zacht . Hij ziet me en kijkt meteen blij . Mijn hart breekt om hem hier in te zien . " hey wat doe jij hier !?" Zegt een man  .
" en wat ben ik blij dat ik de nieuwe functie van mijn arm hebt ondekt , jij hebt een grote eer ." Zeg ik . De man kijkt me geschrokken aan .

Ik schud met mijn arm waardoor drie messen tussen mijn knokkels komen . " ik noem dit de wolverine ." Zeg ik en snij zo zijn keel open . Ik draai me om naar kai en doe snel de deur open . Met mijn messen snij ik het soort van touw wat om hem heen zit kapot .

Ik geef hem een knuffel en een kus op zijn wang . " je bent te laat ." Zegt kai . Ik laat hem los en kijk hem bang aan. " wat bedoel je ? " er komt weer een man binnen . Kai geeft hem een knal .

" we moeten gaan . " zeg ik . Hij knikt . We rennen naar de gang . Er komen meer mensen aan van shield op ons af rennen dus we rennen de andere kant op . Maar daar komen ook mensen . Kai en ik kijken elkaar aan .

We zien allebij een trap die naar boven gaat . We rennen naar boven zonder dat we er over na denken dat we naar het dak gaan . Wat willen we daar bereiken .

-Dangerously- Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang