dramione 5.

6K 191 26
                                    

Další den jsem šla k Ginny do postele a povídali jsme si. Řekla jsem ji o včerejším večeru a ona se na mě pobaveně podívala.

"Herm.. já ti to říkala,  že někdo na to jednou prijde" a začala se smát.

Rukou jsem ji praštila do ramene a pobídla ať jde semnou na snídani.

-

U snídaně už byl Ron,  ale Harry stále ne.

"Dobré rano" usmála jsem se a nabrala si porci ovesných vloček. 

"I tobě!" Odpověděl mi Ron s plnou pusou. Musela jsem se uchechnout.

Po snídani jsem se vyrazila projít okolo hradu, chtěla jsem přijít na jiné myšlenky a tak jsem se toulala v okolí hradu.

"Baf!"

"Bože,  draco!" Odskočila jsem a nemohla se pořádně nadechnout.

"No, copak? Snad si nedostala infarkt?" A začal se mi smát.

"Haha..též se směju" a začala jsem se falešné smát.

"Chtěl jsem Ti jen říct úkol, který uděláš a nebo to rovnou všem říct,  to, co jsi včera dělala" vítězně se usmál a čekal na mou odpověď.

"Co chceš? " odpověděla jsem jednoduše,  ale uvnitř jsem se bála,  co vymyslel.

Tiše mi zašeptal to, co mám udělat. Tak tiše,  jakoby mel byt někdo u nás a nikdo to nemel slyšet.

Po tom, co mi to do řekl tak odešel. Cítila jsem se bezmocně,  jelikož jsem opravdu nechtěla,  aby to někdo zjistil. Kromě Ginny to nikdo neměl vědět,  tak proč já mám takové štěstí? Proč.

Vydala jsem se nazpět splnit svůj úkol.  Budou 3 a pokud je zvladnu, tak mi dá pokoj. I když od takového člověka jako je Malfoy,  se nedá čekat nic dobrého. Na to má svoje ego a výchovu rodičů. Vždy byl povrchní a musel mít za každou cenu to, co chtěl. Vytáčel mě celé roky a teď jsem si to potvrdila. Porad stejný.

-

Poté co jsem došla na kolej jsem si vyčarovala černé,  úzké šaty nad kolena. K tomu jsem měla vysoké podpatky, doplnila jsem je červenou rtěnkou a vlasy dala do neposedného drdolu a zamířila na oběd. Všichni se na mě otáčeli, hvízdali a někteří se i na mě zlostně koukali.

Zasedla jsem k nebelvírskému stolu a Ginny se začala šílené smát. Jediná ona věděla o tom úkolu. Harry se na mě překvapeně koukal a Ronovi tekla po bradě slina.

"Co to mas na sobě?" Zeptal se tiše Harry.

"Řekla jsem si.. no.. ze dnes se ukážu tak, jak chodím v mudlovském světě, vždyť to znas" a zasmála jsem se. Doufala jsem, že mi na tohle skočí,  tak snad.

"No.. teď bych si dal i říct, herm" a mrkl na mě Ron. Musela jsem se zasmát,  já a on? Asi se zbláznil.

Dala jsem si oběd a odešla z velké síně.

Draco

Byl jsem zvědavý,  jestli úkol zvládne. Je až moc slušná. Sice jen přes den, ale i tak.

Když jsme šly na oběd koukal jsem po nebelvírském stolu jestli už tam není a ne nebyla. V hlavě jsem se radoval, že to brzy někomu řeknu,  ale v tom jsem ji zahlédl v uplých šatech a mel jsem co dělat,  abych se udržel. Musím uznat, že je opravdu krásná a dokáže člověka. .jak to říct? Uspokojit. Všichni na ni nějak pokřikovali a šlo vidět,  ze si to užívá.

Je najednou v mých očích úplně jiná. Hezky oblečená, její nezkrotné vlasy jsou v drdolu, má zvýrazněny makeup a chová se jako já.  Chodí s Egem. To se mi na ní líbí,  ale uvidíme jestli zvládne i další úkol.

Dramione | CZKde žijí příběhy. Začni objevovat