Ohnivá whisky způsobila víc škody než užitku..

5K 172 22
                                    

Probudila jsem se. S bolestí hlavy. V jiné posteli. Zašeptala jsem si sama pro sebe "hlavně ať to není Ron, prosím.."

Otočila jsem se a když jsem ho spatřila, v klidu oddychujícího, tak se mi zobrazili střípky ze včerejšího večera. Flaška - hodně ohnivé whisky - Ginn brečela - Harry se s někým líbal - Ron se popral s Malfoyem - já a líbání s Malfoyem.

"Nad čím přemyšlíš Grangerová?" Ušklíbl se a já se na něj nenávistně podívala.

"Moc dobře víš nad čím, tak mluv!" Přísně jsem se na něj podívala a hned na to jsem zvědavě pokrčila obočí.

"Myslíš to, jak jsi mi vzdychala do ucha v noci nebo co se včera stalo?" Uchechtl se a já už ztrácela nervy.

"Hráli jsme flašku, kde jsi byla hodně sprostá a sápala ses po všech.." hodila jsem po něm první věc, co jsem našla. Ať mě neštve! Takovou ostudu jsem nemohla dělat..nebo snad ano?

"Chceš to říct nebo po mě budeš házet věci?" Zamyšleně se podíval a já naštvaně kývla hlavou.

"Pak jsme viděli jak Harry líbá nějakou holku, Ginny to viděla a brečela, chtěla si jít za ni, ale nezvládla si to díky nadměrnému alkoholu v krvi, tak si na ni jen zařvala, že to bude dobrý a že ho zabiješ až budeš střízlivá. No a pak jsem Te chtěl vzít do ložnice, ale ty ses na mě vrhla a jelikož jsem byl taky opilý, nebránil jsem se tomu" se smíchem koukajíc na můj zděšený výraz mi podal moj hůlku.

"A Ron se s Tebou popral proč?" Nečekal to. Na chvilku měl v očích nejistotu, ale ihned nasadil svůj Malfoyovský výraz.

"Nevím, začal na mě nesmyslně něco řvát a začal si." Že by byl Ron naštvaný, že jsem s ním nestrávila večer? Asi jo.

-

Ten večer jsem pokazila hodně věcí, hodně se jich pokazilo i okolo mě a já se nechala unášet alkoholem. Proč jsem jen tak hloupá? Ginn potřebovala podporu a já nedokázala ani jít za ni. Ronovi jsem "slíbila" večer a nebyla jsem s ním. Harry si všechno podělal. A vyspala jsem se s Malfoyem. Nevím, co je horší.

-

Útržky z minulé noci..
"Malfoyi, líbej mě.." byla jsem vzrušená, chtěla jsem ho. Opravdu moc.
"Jak si přeješ má ohnivá whisky.." byl už tak na mol, že nedokázal pomalu ani stát,natpž mluvit.

Ze schodů jsme se dostali do nějaké ložnice a začala jsem ho ihned svlékat. Jeho tělo pokrývali vypracované svaly a na ruce mu šlo vidět znamení Pána zla. Na chvilku jsem znejistila, ale ihned jsem pokračovala dál. V opilém stavu mi bylo vše jedno.

Roztrhl mi mé šaty a já s vhodnou poznámkou poznamenala, že mi koupí nový,natož se zasmál, ale pokračoval dál.

Pak následovala celá noc vzdychů. Nevím jak dlouho ani kolikrát, ale bylo to úžasné.

-

Zašla jsem za Ginn se ji zeptat, jak ji je, ačkoliv její odpověď bude mě dost známá. Našla jsem ji na astronomické věži, kde se právě dívala na krajinu okolo Bradavic.

"Ginn.. jak se cítíš?" Zeptala jsem se trošku nervózně a pokukovala jsem na své špičky bot, jakoby mě teď zajímali ze všeho nejvíce.

"Chci mu to odpustit, ale mám strach. Byl pod velkým vlivem alkoholu, ale tohle je.. něco, co se nedá odpustit a nebo dá, ale udělá to pěknej blázen" pousmála se a dál mlčky pozorovala krajinu.

"Jako jsi přesně Ty." Snažila jsem se ji rozesmát, ale marně, tak zkusím ji aspoň dát naději? Neumím moc pomoct.

"Třeba to bude jiný, omluví se a vše vysvětlí, usměj se zlato. Bude to dobré, slibuju" důvěrně jsem se na ni usmála a nechala, ať se vyzpovídá.

"Promiň Ginny, omylem jsem se líbal s Cho a asi i vyspal, ale jinak dobrý ne? Zase jsme v cajku? - opravdu Herm? Tohle nejde vysvětlit, tohle se prostě stalo..bohužel" neposlušná slza ji stekla po tváři a automaticky jsem ji ihned setřela. Podívala jsem se na ni s přátelským úsměvem a pevně ji objala. A jinak. Dnes zabiju Harryho Pottera.

-

Po dlouhém objetí se šla Ginny trošku vyspat a já šla za Harrym. Nehledala jsem ho dlouho, cpal se s Ronem v jídelně.

"Ty malej švábe! Co si ji to udělal?!" Zařvala jsem s plných plic poté, co jsem k němu doběhla. Nestihl ani noc říct a vrazila jsem mu pěstí.

"Zkus ještě jednou se k ni přiblížit a poprvé v Historii někdo zabije Harryho Pottera!" Koukal na mě, jakobych se právě zbláznila a zároveň měl i v očích slzy.

"Tohle jsem od Tebe nečekala.." zašeptala jsem a otočila se k odchodu. Po cestě jsem periférním viděním viděla, že se spousty lidí na mě otáčelo i on, ale bylo mi to jedno. Tohlr se nedělá a hlavně, kolik už toho společně zvládli, dosáhli i toho, že se Ron pomalu s tím začal smiřovat..

Tak a je tu dalšì díl. Už něco málo začalo a v dalších dílech to bude už o dost zajímavější:)

Dramione | CZKde žijí příběhy. Začni objevovat