Augusztus 30. Kedd

762 16 15
                                    

Reggel hatkor(!!!)szólt a telefonomból az ébresztő,ami azt jelentette,hogy ideje felkelni. Csakhogy,mivel én ebben apára hasonlítok,nem szeretek korán kelni,egész egyszerűen visszaaludtam. Ebből következett,hogy a szüleim,mivel furcsállták,hogy már régóta "ébren vagyok",mégsem láttak lent,berontottak a szobámba,nekem meg egy órám volt elkészülni. Óriási. Gyorsan letusoltam,felöltöztem,kifésültem a hosszú szőke hajam és hagytam,hogy a vállamra omoljon. Ami kellhet bepakoltam egy táskába,majd lementem enni valamit. És sikerült. Időben odaértünk a sulihoz,beszéltünk pár szót,majd Haller mondta,hogy menjek nyugodtan oda az osztályomhoz és miközben elindultam,hallottam,hogy elkezdi faggatni☺ a szüleimet. 

- Sziasztok!-köszöntem a hangosabb társaságnak. Ők az én osztályom!😅

- Szia!-köszöntek vissza,aztán odajött hozzám az egyik lány.

- Deák Szófia-nyújtotta a kezét.

- Antai-Kelemen Izabella-rázom meg a kezét mosolyogva.

- Mizu?-kérdezi.

- Semmi. Veled?

- Semmi.

- Az sok-mondom nevetve. Beszélgettünk kicsit és mivel már mindenki megjött,az ofő szólt,hogy üljünk fel a buszra. Mi lányok egy ötös helyre ültünk,a fiúk meg hátul ökörködtek. Összességében jól telt az út,sokat nevettünk(az egyik fiú annyira röhögött,hogy kijött az orrán az innivaló(?!?))és nagyon örültem,hogy eljöttem.

 A szállás elképesztő! Hatalmas szobák és az ablakok egyenesen a partra néznek. Merthogy a Balatonon vagyunk. Elhelyezkedtünk,lepakoltunk(az egyik szobában vagyok én,Szofi,Emma,Luca és Mia. Vagyis az öt lány.Aztán egy másikban a hét fiú,az a-sokat meg nemtudom.)majd szóltak,hogy menjünk ki,mert kezdődik a bemutatkozós játék. Annyi a lényeg,hogy aki a névsorban következik mesél egy kicsit magáról. Mi b-sek kezdtük,úgyhogy azzal a lendülettel,ahogy leültem a fűbe,állthattam is fel.

Antai-Kelemen Izabella: Szeretek olvasni,filmet nézni és mint anya(Renii),egyáltalán nem tudok gördeszkázni és rajzolni sem. Magyaron kívül franciául tudok(nyilván)és angolul. Ja,és szeretem a kólát.(luv Cortez)😅

Deák Szófia: Szeretek rajzolni és zenét hallgatni,kedvenc filmem a Fák jú,tanár úr! és a Megjött Apuci. Van egy húgom Szonja  és egy öcsém Szabi,és egy kutyám,Süti. Jöhet a kövii.

Felmayer Emma: Magyarul,franciául és angolul tudok. Iphon 7+-om van és Nektek? Szeretek filmet nézni,zenét hallgatni és versenyezni. Kiskoromban lovagoltam,most meg kézilabdázok.

Horváth Benedek: I'm beszél angol,francia,magyar. 5 éves korom óta focizok és deszkázok. Szeretek zenét hallgatni,meg a horror fimeket. 

Kiss Ákos (Cody): 15 éves vagyok.Szeretek filmet nézni, deszkázni,focizni és gitározni.Magyarul,franciául,angolul,spanyolul és portugálul beszélek,az első háromból anyanyelvi szinten. Szeretem a kólát.

Magyar Szebasztián: I'm 15 years old too. Ja,tényleg ezt angolul mondtam. Sorry. I like film,deszka,foci. Cs.

Nagy Bence: Az apám,Szenyor-Máday Nagy Zsolt példáját követve az őrületbe fogom kergetni a mi drága igihelyettesünket. Amúgy tudok németül😁és a kedvenc szerzőm az apám. Egy idézet tőle: A csajokon feszül a ruhahaha,ezt jó látni muhahaha. Szeretem a filmeket,a focit és dobolok. Csoki.

Pósa Richárd: Ezeket szeretem:film,zene,deszka,foci,fesztiválok. Beszélek:magyar,francia nyelven. Ha mást meg akarsz tudni:kérdezz rá.

Szalay Mia: Szeretem a filmet és a zenét,táncot,rajzot. Van egy papagájom. Szerintem jó négy évünk lesz együtt.

Takács Luca: Film,zene,tánc,humor. Tetszik ez a köszönés,Bence,ezért ellopom. Csoki.

Vass Botond: Film,zene,foci,kockulás. Beszélek portugálul. Adios.

Vass Dávid: Lásd: Boti.

 (Akinél nem írtam kort,az 14 éves.)

    -------------------------

Sziasztok! Ennek a napnak lesz folytatása,csak egyenlőre ennyit írtam le. Azt szeretném,ha az a rész izgalmasabb lenne,csak sajnos most nem lesz sok időm,de azért valahogy majdcsak összejön. Remélem tetszett,ha van ötletek,hogy mi legyen a storyban,vagy bármi,azt írjátok le.

Byee❤

Szjg-Az új b-osztály |ÁTÍRÁS ALATT |Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang