Augusztus 30.(2.rész)

614 18 5
                                    

..... Az a-sok következtek utánunk,de mivel az annyira nem érdekel,az ő beszédük közben gondolkodtam. Öt(!!!) nyelven beszél és deszkázik és focizik és  és.... Barna haja és kék szeme van és nagyon helyes. Egyszerűen szereteeeem❤ Na,no comment.

Nos,mire végiggondoltam,hogy tetszik Cody ,vége is lett a játéknak és mehettünk be. A szobába érve azonnal faggatni kezdtük egymást. Így kiderült,hogy Szofinak bejön Szeba,Miának Ricsi,Lucának Bence és nagy nehezen kihúztuk Emmából,hogy végig Benit leste. 😊 Öt szerelmes lány és egy laptop egy helyen. Naná,hogy rögtön romantikus filmeket keresve,néztük meg,hogy kinél milyen rágcsa van és helyezkedtünk el a szobában. Kezdetét vette a mozi.Csak egyszer szakítottuk félbe,amikor az ofő bejött,hogy jó éjszakát kívánjon(este 8-kor!!!). Tíz óra körül aztán végleg abbahagytuk a filmnézést,ugyanis a fiúk kopogtattak az ajtón. -Jöttök?-kérdezte Bence. Mentünk.😃

Óvatosan lépkedtünk lefelé,nehogy meghalljon minket valaki és sikerrel jártunk. Egy hang nélkül kiértünk a szabadba. Nagyon hangulatos volt az utcai lámpák fényében a fűben ülve beszélgetni,hülyéskedni. De a nyártól függetlenül kicsit hűvös volt én pedig kezdtem fázni. Talán kicsit feltűnően,mert hirtelen Cody a hátamra terített egy pokrócot és lehuppant mellém a földre.-Fáradt vagy?-suttogott a fülembe.-Nem,dehogy-mondtam ásítva. Felnevetett,aztán olyan dolog történt,amit soha nem fogok elfelejteni.

   ---------------------------

Sziasztok!Gonosz vagyok,mi,hogy itt hagyom abba??😃Remélem tetszett!

Byee❤



Szjg-Az új b-osztály |ÁTÍRÁS ALATT |Where stories live. Discover now