Bölüm.3 - Kısım.5 - "En güvenilir ekip"

37 2 0
                                    

22 Aralık 2016

İngiltere – Londra

Koruma Polisleri Genel Merkezi

"Arkadaşlar günaydın." Herkes günaydın dedikten sonra konuşmasını sürdürdü Elyol.

"Bu sabahki haberleri mutlaka duymuşsunuzdur. Bay Luke Barrington'ın ölüm haberleri." Hepsi "Duyduk" diye cevaplandırdı ve Elyol haber ajanslarının sitelerinde ilgili haberi farklı kanalları zaplayarak konuşmasına devam etti.

"Luke Barrington'ın ölümünü şaşırtıcı bulduğumu bilmenizi isterim. Kendisini gayet iyi tanırım ve durup dururken ölmeyecek kadar oldukça sağlıklı bir adamdı. Ölümü hakkında kesin konuşabilmek için otopsi sonuçlarını beklemek durumundayız." Bilgisayardan farklı kanalların haberlerini zaplamaya devam ediyordu.

"Luke Barrington'da birçok iş adamı gibi milletvekilleri, bakanlar ve hatta başbakanla bile doğrudan irtibatı olan saygın iş adamıydı. Dahası birçok vakfa yaptığı yardımlardan dolayı halkın da sevdiği bir iş adamıydı." Herkes pür dikkat kendisini izliyordu ve konunun önemini kavradıklarından emin olduğu için konuşmasını sürdürdü Elyol.

"Otopsi sonucuna göre bu ölümün cinayet olarak açıklanması demek bizim de olaya eğilmemiz anlamına geliyor çünkü bu olay eğer bir cinayetse mutlaka kendisi gibi önemli konumdaki başka birisine zarar verdiği için veya verme ihtimali olduğu için öldürülmüş olmalı."


ELYOL ROCKWhere stories live. Discover now