^1.bölüm-İlk karşılaşma^

1.1K 40 23
                                    

~Kim Jisoo' nun ağzından~
          Yeni bir okul gününe başlıyoduk. 2. Dönem olmasına rağmen okulumu müdürün yardımıyla değiştirdim. Eski okulumda arkadaşlarım tarafından pek sevilmezdim. Nedeni ailemin beni ortaokulda tek başıma bırakıp gitmeleri. Bana hep 'Sahipsiz' diye seslenirlerdi. Eski okulumda her kötülüğü gördüğüm için bu okulda herşeye hazırlıklıyım.

          Sabah evden çıktım. Okul kıyafetimin dizlerimin üzerinde bir eteği ve beyaz bir gömleği vardı.

 Okul kıyafetimin dizlerimin üzerinde bir eteği ve beyaz bir gömleği vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

           Okula vardığımda direk öğretmenler odasına gittim. Sınıfa girdiğimde farklı farklı tepkilerle karşılaşmamak için kaydımın yapıldığı gün böyle bir şeye karar  vermiştik. Dersimize giren öğretmeni bulup durumu anlattım. Bir süre taburede oturup etrafı izledim. Sonra öğretmenin ayaklanmasıyla bende peşinden gittim.

~Kim Taehyung' un ağzından~
          Sınıfa girecek öğretmeni bekliyodum. Bir süre sonra öğretmen içeri girdi. Biz öğretmeni selamladıktan sonra içeri bir kız girdi ve kendini tanıtmaya başladı.

?
"Merhaba ben Kim Jisoo. Transfer öğrenciyim. İyi geçinelim."

Öğretmen
"Boş bir yerde oturabilirsin." dediğinde boş yerleri süzdüm. Orta sıranın en arkası boştu. O sıranın önünde Jimin oturuyodu. Ama şuanda çantası var kendisi yoktu. Çantasını bırakıp okuldan kaçtı herhalde salak kankam. Unutmadan bide benim yanım boş. Ama yeni kız Jimin' in yerine oturdu. Üzüldüm. Ama neden üzüldüğümü bilmiyom. Garip bi his kendimi kıza bakmaktan alamıyodum.

~Park Jimin' in ağzından~
          İlk iki ders sınıfa girmedim. Biraz halsizdim. O yüzden revire gittim. Hemşire bana iğne yaptı ve dinlenmemi söyledi. Bende biraz uyudum. İkinci dersin sonunda uyandığımda için teneffüste sınıfa gitmeye karar verdim. Sınıfa girdiğimde sıramda bi kız yatıyodu. Yanına gittim ve yüzüne düşen saçları kaldırdım. Kız kalemkutusunu yastık gibi kullanmış. Akıllıca. Kızın çok masum bi ifadesi vardı. Dayanamayıp bende kafamı kafasının karşısına koyup onu izlemeye başladım.

~Kim Taehyung' un ağzından~
          Sınıfa gelen transfer öğrenciyle hala konuşamadım. Neden teneffüslerde uyuyo ki. Bende kantine inip kendime ve ona lolipop aldım.

Ya ne hissettiğimi nası anlıcam.
*Ben sana söylerim.*
Sen kimsin be.
*İç sesin. MAL!*
Bana mal deme.
*Uğraşamam seninle gidiyom ben.*
Gitmeğ. Söyle ne oluyor. Hey! Hey! Ya! İç ses bozuntusuğ gitmeğğğ.

          Ben bunları düşünürken sınıfa gelmiştim bile. Sınıfa girdiğimde Jisoo hala uyuyodu. Ve karşındaki Jimin ise ona hayranlıkla bakı-Bi dk Jimin? Bakıyor? Jisoo' ya? Lanat ossun Jimin sen benim kankamsın.

¢Shipler;
Liskook
Rosemin
Vsoo
Yoonnie
Degistirmek istediğiniz varsa yorumlara. Bye bye 🙌

BangtanPinkWhere stories live. Discover now