10☪

1.8K 118 3
                                    

- Te szuka – Alfa Nala torkára fogott, de az csak gúnyosan mosolygott.

- Mi a baj Alfa? Én mondtam, hogy sokkal jobb vagyok mint ő – vicsorogva erősített a szorításán.

- Engedd el – csapott a kezére Char, amitől elengedte. – Te is ugyan olyan hibás vagy. – Ökölbe szorított kezekkel elfordította a fejét. – Ne hibáztass mást azért mert vagy olyan marha, hogy nem lököd el. Szerinted miért zavart meg mindig? Ennyire hülye vagy?! – kiabált az arcába.

- Tudom. Én is tudom! – kontrázott vissza. Fogait összeszorítva nézett a gúnyosan mosolygó szukára. – Ha még egyszer a közelembe jössz vagy Kiyoe közelébe. Letépem a fejed. – Ezzel a barlangjába sétált. E szavak után se lohadt le a vigyora. Tudja, hogy Alfája soha nem tud neki ellen állni. Könnyedén legyőz egy kislányt.

Jarl, ha nem fogja le Rinat félő neki támad a nőnek, még meg téve azt, amit az Alfájuk mondott.

- Engedj – tépte ki kezeit az erdő felé sétálva.

- Rina! - szólt utána Jarl.

- Megkeresem – Jarl sóhajtva hagyta. Tudja most ő nem tud semmit se tenni. Nő kell oda. Nala elégedetten sétált a barlangjába. 

Rina az illat irányát követve rátalált a zokogó lányra. Szíve szakad meg úgy látva az eddig mosolygó lányt.

- Kiyoe – suttogta közelebb lépve. Letérdelt mellé lassan felemelve a lányt, akkor látta meg egy nyulat szorongat a kezei közt.

- Meg akartam neki mutatni – rekedt hangjára ránézett. – Saját két kezemmel fogtam. Azt hittem büszke lesz rám. Hogy örülni fog neki. Erre.. – Újabb síró görcs tőrt rá. Rina könnyeivel küszködve húzta magához a lányt.

- Nyugodj meg – suttogta. – Most ő is utálja magát. Nala eltervezett mindent. Te is tudod milyen, Karanal is rosszabb. – Érezte ahogy kezeivel átöleli a hátát. – Alfa megfenyegette őt. Ha a közeledbe mer menni letépi a fejét – nyitotta a száját. – És az ő közelébe. – Becsukta. Egyikük se tudja meddig ülhettek ott egymást ölelve, de Rina már csak szuszogást hallott. - Elaludt – megkönnyebbülve sóhajtott fel. Óvatosan a kezeibe vette, kisebb mosoly volt ajkán mikor látta a nyúl ott szuszog a karjai közt. – Elfogott állat a vadászához szokik. Mily ismerős. – Kuncogva sétált a lakterület felé. Jarl ahogy meg látta őket felé futott átvéve az alvó lányt.

- Hát ő? – csodálkozott a nyúl látványán.

- Ő fogta – fél felhúzott szemöldökkel nézett a párjára.

- Mily ismerős – Rina kezét a szája elé téve nevetett halkan. Jarl ösztönösen vitte az Alfájuk barlangjához, majd nagy kanyart véve vitte a sajátjukba. Alfa az ágyán ülve nézte végig, ahogy Jarl először hozzá akarta bevinni, majd elfordult. Térdein támaszkodva bámulta a talajt. Valahogy ki kell engesztelnie. De hogyan? Ezt most nagyon elrontotta..

- Kendő! – Kiyoe a nyakán még mindig hordja a kendőt, pedig már tud beszélni. – Áh.. Egy nyamvadt kendővel semmit nem oldok meg. – Sóhajtva túrt a hajába. Reggelig csak azon gondolkozott mivel is engesztelhetné ki a lányt, míg nem eszébe jutott valami. Kiyoe néha-néha kiejti a száján, hogy olvasna valamit. Amint felkelt a nap felpattant az ágyáról és egy legtávolibb faluba ment.

Jarl lihegve riadt fel körbe nézve, és meg is látta a zaj forrását. Kiyoe hánykolódik az ágyban. Kipattantak szemei. Jarlt a frász kerülgette a szemeitől, soha nem látott még olyat. Hófehér vörös árnyalattal.

- Ahh.. – fejét fogva állt fel kisétálva a barlangból. Jarl kikelt az ágyból követve a lányt. Begörnyedt háttal sétál a folyóhoz. Fejét fogja, tarkóját karmolja. Befutott Charhoz.

- Char. Char ébredj! – rázta a vállait.

- Mi van már? - motyogta kómásan.

- Rohama van – fél felhúzott szemöldökkel pislogott rá, majd hirtelen ugrott ki az ágyból a folyó felé futva. Kiyoe ott térdel a homlokát a talajnak szorítva a tarkóját karmolva. Sikításra Rina felült kábán szétnézve. Látta nincs mellette Jarl, másik ágy is üres. Újabb sikításra felugrott kifutva a barlangból a hang irányába tartva. Char próbálja lefogni a lányt, de erősebb mint hitte. Ellökte magától egészen a folyóig sétálva, majd belezuhant.

- Kiyoe! – bele akart ugrani, de Jarl lefogta.

- Most kell egy kis hideg neki. Tűz forró a teste – Rina aggódva nézte a víz alatt a fejét fogó lányt.

Alfa érzi valami baj van, mégse tudja mi. Rossz érzése van már egy ideje, ami miatt majdnem vissza fordult, de végül ment tovább. Neszre megtorpant. Fejét forgatva fülelt, de a hangok a háta mögül jöttek. Hátra nézett a válla felett, majd döbbenten nézett le. Hófehér nyúl vörös szemekkel.

- Aztán te honnan jöttél? – leguggolt mire a nyúl felugrott és a hátsó lábaival arcon rúgta. – Te kis.. – Felpattant kergetve az előle menekülő nyulat. Addig-addig kergette míg egy ismerős sikolyra megtorpant. Felemelte a fejét és látta a lakterületen van, ami nyulat kergetett tovább futott egészen a folyóig. Észbe kapva futásnak eredt, ahol meg is értette a rossz érzése okát. Szerelme a folyó partot markolva liheg senkit se engedve közel magához.

- Kiyoe ne szórakozz! – kiáltott rá Char. Kinyitotta a szemeit mitől hátra hőkölt. Rina elnyílt ajkakkal nézte a szemeit, majd ijedten ugrott meg a lába mellett elszáguldó nyúltól. Közelebb lépdelt hozzá a fejét Kiyoe arcának dörgölte. Egyre lassabban vette a levegőt, szemei újra fű zöldek és kezdtek lecsukódni. Alfa hirtelen mozdult a lány csuklóját megfogva kihúzta mielőtt ájultan merült volna a víz alá.

- Te hol voltál?! – csattant fel Rina, de ő nem foglalkozott vele. Szerelmét kezei közt tartva a haját kisimítva az arcából emelte fel lassan.

- Nálam lesz – ellenkezni akartak, mégis tudták erre szükségük van. Legfurcsább a nyúl ott ugrált az Alfa lába mellett.

- Char, láttad? - kérdezte Jarl még mindig Alfája hátát bámulva.

- Láttam – bólintott. – És túl ismerősek. – Értetlenül néztek rá, de követték a barlangjába. Kis dobozkájából elő vett egy vastag könyvet és lapozgatni kezdte. – Meg van. Hófehér szemek vörös árnyalattal.

- Jó és mi az? – sürgette Rina.

- Átváltozás jelei: Fej fájás, tűz forró test, csontok, izmok fájása – Jarl és Rina döbbenten néztek össze. – Ellenállás: Irdatlan fej fájás, véres karmolások a fej bőrön, fájdalmas sikolyok. Emberi test ellenállás: Halál. – Végét suttogta.

- Tehát?! – csattant fel Rina.

- Ha továbbra is ellenáll bele fog halni - mondta Char felemelve a fejét.

- És minek áll ellen? - kérdezte ingerülten Jarl.

- Az átváltozásnak. Kiyoe...

🍁


Vérfarkas Királynő [✔] {Javításra vár}Where stories live. Discover now