19 - MEZUNİYET BALOSU 🌟🎬🎼🕐♥️🔐💣📸📷🎆🎇🎤🎬🎹🎸🎺🎷🍺🍸🍻🍷🎓🎓🎓🎓🎓🎓

4K 119 23
                                    

             Erdem'in omzunda huzuru bulmuşken, aylar öncesinden sınıfın kokoş kızlarının okul balosu için hazırlandığını hatırladım. Bense yaşadığım tüm kabuslar ve yüreğimi hançerleyen gerçeklerle yüzleşirken bunu tamamen unutmuştum. Kim derdi ki birkaç ay öncesine kadar baloya elini sımsıkı tutabileceğim, belimi güçlü elleriyle kavrayıp beni sahiplenebilecek Erdem gibi kızların favori erkekler listesinin en başını çeken biriyle sevgili olabileceğimi? Hayat her zaman sürprizlere gebeydi.


        Oysa şimdi uzun zamandır hayalini kurduğum anın tam ortasında, Erdem'in arabasında, ellerim ellerine kilitli bir vaziyette, kokusu kokuma karışırken saçlarım omzunda dans ederken ruhumda ruhuma dingin yağmurlar yağdıran sevdiğim adamla, Erdem'le baş başaydım. O, bana öylesine iyi geliyordu ki; ruhumda en sevdiğim şarkının melodisi mırıldanırken, tenimde onun eşsiz deniz kokusu dalga dalga dans ediyordu. Artık ayrılmamız imkansızlaşmıştı. Erdem benim her şeyim olmuşken daha iki gün önce evinde, yatağın üstünde yaşadığımız o heyecan dolu anların, ruhumdaki lanet olası abimin dokunuşunu bana hatırlatmasıyla irkilişim ve ona "Dur!" deyişim niyeydi? Oysa ki o an heyecandan ölebilirdim. Bedenim ayak parmaklarıma kadar heyecanla titrerken her zerrem delicesine Erdem'i istiyordu. Peki neden vücudu vücudumu örttüğünde, elleri kalçalarıma indiğinde, yüreğimi yerinden çıkarırcasına heyecanlandıran bu duygu; bir an kendini hayvansı dokunuşlarla, istemediğim, bilmediğim, ruhumu zedeleyen, midemi bulandıran, zarar göreceğimi söyleyen yüreğimi susturamamıştı?


        İşte tam o an, Erdem'in bedeninin tüm ağırlığını üzerimde hissettiğim o an, yerini hain abimin yaşattıklarına teslim etmişti? Üzerimde sevdiğim adam varken, beynimde birden abimin iğrenç, pis ve azgın görüntüsü belirmişti. Erdem'i "Dur!" diyerek kendimden uzaklaştırmıştım. Erdem ise tüm masumluğuyla daha ileri gitmek istemediğim için bunu söylediğimi sanmıştı. Bendeki ilk olacağının heyecanını, tadını ertelemişti. Belli ki Erdem bile yıllarca o aşağılık sapığın ruhumda açtığı kanserli hücreleri aşkıyla tedavi etmekte, yaralarımı sarmakta zorlanacaktı. Ancak bunu ona söylemek o kadar da kolay olmayacaktı. Erdem habersizce ruhumdaki yaralara bir bir merhem sürerken; ona da kanserli hücrelerimi bulaştırmayayım diye umut ediyordum.


         "Bebeğim! Ne çok düşündün ya? Hadi ama! Neşelen biraz. Sen benim kızımsın ve birazdan gecenin prensesini, kainatın en güzel kızını baloya hazırlayacağız!" derken dudakları sağa doğru sevinçle kıvrıldı. Rüyada gibiydim. Lüks bir alışveriş merkezinin önünde durduk. Yanımda babamın verdiği paranın buradan herhangi bir elbise almaya yetmeyeceğini düşünerek ezildim. "Erdem, burası biraz pahalı olabilir. İsterken başka bir yere...." derken elleriyle dudaklarımı kapattı. "Bugün balo elbisen benden ve itiraz istemiyorum. Hem ben daha sevgilime doğru dürüst bir hediye bile alamadım ki." derken gülümsedi. "Bende." derken başımı öne eğdim. Kulağıma eğildi ve "Sen bana evrenin bugüne kadar verdiği en güzel hediyesin." diye cevap verdi. Yanaklarım utançla kızardı.


     Arabadan indik. Elimi sımsıkı tuttu ve beni kendine çekip belimi kavradı. İtiraz etme şansım yoktu. Hoş olsaydı da şu an ki büyüye kapılmayı ruhum delicesine istiyordu. Hayatımda ilk kez girdiğim bu son derece lüks mağazada çalışan kadın "Hoşgeldiniz Erdem Bey. Size nasıl yardımcı olabilirim?" diye sordu. Belli ki annesiyle defalarca burayı aşındırmıştı. O'nu iyi tanıyor olmalılardı. "Gördüğünüz bu küçük kül kedisinin akşama bir prensese dönüştürmenizi istiyorum." derken gözlerini benden ayırmıyordu. Çalışan kız gülümsemiş, bense yine kulaklarıma kadar kızarmıştım. Buradaki tüm elbiseler şahaneydi. Bir gün buradan alışveriş yapabileceğim hiç aklıma gelmezdi. Kız, renkli birbirinden farklı ve benim bedenimde en az on elbiseyi serdi önüme. Dilim tutulmuş gibiydi. Erdem "Hadi güzelim, şununla başla." diye en baştaki elbiseyi işaret etti. On elbiseyi de tek tek giydim. Erdem her kabinden çıkışımda beni süzüyor,hayran hayran beni izliyordu. Halinden çok zevk alıyor gibi görünüyordu. Her giydiğim elbiseden sonra kurduğu cümlelerle beni daha da utandırmayı başarıyordu.


EFLALWhere stories live. Discover now