Kapitel 6 - Del ett

239 14 8
                                    


 "Guys which language is that?" hör jag någon småskrattandes säga. Jag rullar sömnigt över på sidan och blinkar några gånger. Åh nej, inte igen. Jag måste verkligen sluta somna mitt i alltihop såhär. De brister ut i skratt och jag rynkar på näsan i en grimas.

"What are you laughing at?" försöker jag säga men det låter mest som "Whahaoahia", så de skrattar bara högre. Jag gnuggar ögonen.

"What?" fräser jag. Nej, ingen morgonperson här inte. Fast i och för sig vet jag ju inte ens om det är morgon. Jag kisar mot klockan och ser att den är tio över elva på kvällen. Någon måste ha tagit av mig mina glasögon för nu ligger de prydligt hopvikta på nattduksbordet.

"You talk in some made up language in your sleep" förklarar Niall skrattandes. Jag känner hur mina kinder hettar. Mina fötter slår i golvet.

"Shut up" muttrar jag och släntrar över till badrummet. De skrattar fortfarande, bara lite lägre nu.

"Don't worry! I find it cute!" hör jag Harry skratta. Jag rodnar ännu mer och slänger igen dörren bakom mig. Whaet hade fullt upp med att kontrollera sina skrattattacker för att kunna säga någonting, och Cornie hade inte synts till. Inte heller Louis. Jag tvättar snabbt av ansiktet och plattar till mitt hår så gott det går. De har nu lyckats tygla sina skratt och pratar nu i normal ton.

"Not. A. Word!" hotar jag och lägger armarna i kors. De slänger upp armarna.

"So, what do we want to do now?" frågar Cornie som nyss kommit in i köket igen, följd av Louis.

"Truth or dare!" ropar Whaet innan någon annan i rummet ens hunnit tänka efter.

Vi tittar på varandra en stund, som om vi har en telepatisk debatt, innan vi bestämmer oss verbalt för att gå med på att köra sanning eller konsekvens och äta godis. Förhoppningsvis skulle jag kunna äta massor av socker och sedan glömma den här kvällen. Whaet reser sig upp och rusar in i köket för att hitta en flaska att snurra, sedan när hon kommer tillbaka bestämmer vi, alltså som vanligt Whaet, att hon ska börja. Hon snurrar flaskan och tillslut stannar den på Niall.

"Truth or dare?" flinar Whaet ondskefullt och lutar sig roat bakåt.

"Well... Er... Truth?" försöker Niall. Harry skrattar och kallar honom fegis.

"Who's the most attracktive person in this room... " börjar hon och ler finurligt. "... Of the opposite gender"

Niall spärrar upp ögonen och rodnar häftigt. Jag grinar och tar upp en näve godis.

"Wait!" ropar Louis plötsligt. "We need rules! What happens if the person doesn't want to do the dare or tell the truth?"

Det är då Cornie får en ondskefull glimt i ögonen, men vi avbryter hennes ondskefulla tankar med massor av kraftiga 'NO'.

"We have to take of our clothes and run around the hotel in underwear!" säger Harry och grinar. Vi andra gör konstiga grimaser, men går tillslut med på det. Innan natten är slut kommer vi ha hunnit bli utkastade från hotellet. Vi vänder oss mot Niall igen.

"Tell us!" beordrar Louis. Niall mumlar någonting ohörbart.

"What was that?" säger jag och viftar på ögonbrynen. Jag känner sockerkicken komma krypandes.

"Cornelia. Okay? I said it. My turn!" säger han och snurrar flaskan.

"Sweetie, I don't think red is your color" säger jag ursäktande och klappar Niall lätt på kinden innan jag inser att flaskan landat på mig.

"Wait!" utbrister jag och tar en till näve godis. Jag lär behöva sockret, tänker jag lite nervöst.

"Truth" säger jag sedan, innan han ens hinner öppna munnen. Niall verkar ha svårt att komma på en bra fråga.

"What do you like the most about... Louis?" ler han och knuffar till mig. Varför i hela fridens namn sitter jag bredvid honom?

"Uh, well... " vid det här laget har jag allas ögon fastklistrade på mig. "I like his... Uhm... Eyes"

Jag gillar allt med honom. Hans humor, hans leende, hans klädstil, hans sångröst och hans hår. Han är attraktiv, okej? Jag hostar generat inombords, tyst och blinkar några gånger.

De himlar med ögonen åt mig, men det gör mig inte mindre generad. För att få folks fokus från mig snurrar jag snabbt flaskan som landar på Harry.

"Truth or dare" säger jag snabbt och viftar med händerna så de tittar mot Harry istället.

"Dare" blinkar han med ett fånigt flin på läpparna.

"I dare you to run down and tell the girl in the reception, with a extremly girly voice may I add, that you're in love with Justin Bieber. Oh, and you can't walk away until she tells you to." ler jag. Han spärrar upp ögonen men ler och visar upp sina smilgropar.

"Of course! Who doesn't love Justin? His body is just wow." tjuter Harry med en extremt pipig tjejröst som får oss alla att falla ihop av skratt.

"Wa-Wait!" får Whaet fram mellan skrattattackerna. Hon lyckas tillslut få fram mobilen. "I'm so recording this."

Vi alla tar fram våra mobiler och följer efter Harry när han börjar gå mot trapporna. 

Vänner för alltid (One Direction, Svenska)Where stories live. Discover now