Ik hou van je

174 10 2
                                    

Perrie p.o.v.

Zodra ik het vliegtuig uitstap staat er allemaal papparazzi op mij te wachten. Pfff daar heb ik nu dus echt geen zin in. Ik wil gewoon naar Zayn toe. Gauw loop ik samen met mijn boddyguard naar de uitgang van het vliegveld. Daar staat een zwarte range rover met geblindeerde ramen. De deur wordt open gedaan en het eerste wat ik zie ZAYN. Als ik zit geeft hij me meteen een knuffel en we beginnen te zoenen. Zayn gaat met zijn tong naar binnen en we beginnen te tongen. Terwijl we dat doen gaat Zayn met zijn handen onder mijn shirt naar mijn borsten. Net toen hij mijn borsten wilde 'masseren' wordt er tegen ons gepraat. "Ahum. Doe dat maar op je hotelkamer ofzo. Nu zitten jullie in de auto met andere mensen. Dat kan je echt niet maken." dag romantische sfeer. Kut chauffeur. Toch beginnen we allebei hard te lachen en houden we maar op met zoenen en Zayn haalt zijn handen onder mijn shirt vandaan. Zayn slaat zijn arm om mij heen en ik ga met mijn hoofd tegen zijn borst aan liggen. Dit voelt zo fijn, ik heb het zo gemist. Hij geeft me een kus op mijn hoofd. "Ik hou van je" zegt hij. Ik kijk hem aan "Ik hou ook van jou. Heel veel." zeg ik terug. Zayn krijgt een glimlach op zijn gezicht. We kijken elkaar aan en geven elkaar een kus. Zo blijven we een hele tijd doorgaan.

Ivey p.o.v.

Zodra Melanie meneer Chatterpal zag schoot ze meteen in de stress. Nu zit ze nog steeds helemaal zenuwachtig op haar stoel. Wat is er toch gebeurd? Is ze zo bang voor hem? Ik bedoel hij is altijd al een pedo geweest. Hij kijkt altijd naar je kont en bij een aantal meisjes loopt hij achter hun aan of als hij hun op de gang hoort gaat hij naar hun toe rennen en probeert hij hun aan te raken op verkeerde plekken. Hij deed alleen nooit wat bij Melanie of bij mij.

Zodra de bel gaat rent Melanie meteen het lokaal uit. Ze is altijd wel snel, maar zo snel is ze nog nooit geweest. Ik moet gauw opschieten wil ik haar een beetje bijhouden. Helaas is Melanie sneller dan verwacht en mag ik gezellig in mijn eentje naar de volgende les lopen.

Bij mijn volgende les aangekomen zie ik Melanie al helemaal achterin zitten. Gelukkig hebben we aardrijkskunde, hier kan je namelijk doen wat je zelf wilt. Als ik naast Melanie ga zitten hoor ik haar snikken. Ze zit met haar gezicht tegen haar tas aan, dus ik kan haar niet aankijken. "Melanie...?" Melanie kijkt met betraande ogen op. "Wat is er?" vraag ik. Melanie zegt niks. "Heeft Chatterpal je wat aangedaan?" vraag ik zachtjes. Ze begint harder te huilen en knikt. Ik schrik hier echt heel erg van. Waarom vertelt ze me dit niet eerder? Denk ik, maar dan snap ik haar punt ook wel. Hoe zou je zo iets moeten vertellen? Maar dan nog... Ik sla mijn arm om haar heen en knuffel haar. "W...w...wanneer....?" vraag ik niet wetend wat ik moet zeggen. "G....gi.....gister.....gisteravond...." zegt Melanie die nog harder begint te huilen. Daarom was ze ook weg gisteravond. "Wat heeft hij gedaan?" vraag ik. "Gewoon...aan mijn borsten gezeten...." zegt ze zacht. Ik wist dat Chatterpal erg is, maar hij moet van mijn vriendin afblijven. Ik omhels haar weer. "Het komt allemaal wel goed." Fluister ik in Melanie's oor. "Dames zouden jullie even willen opletten alstublieft?!" schreeuwt meneer Ketelaar door de klas heen.

Melanie p.o.v.

Ik besluit Ivey uiteindelijk maar te vertellen dat Chatterpal aan me heeft gezeten. Het verhaal van Schuur vertel ik haar nog niet. Ik zeg ook alleen maar dat Chatterpal aan mijn borsten heeft gezeten, ik ga niet verder vertellen over de verkrachting. Dat vertel ik haar later wel... Ik ben wel opgelucht dat Ivey nu een deel van het verhaal weet. Waarschijnlijk was ze erg geschrokken. Dat kan ik gewoon aan haar gezicht zien.

"Dames zouden jullie even willen opletten altublieft?!" Kut meneer Ketelaar. Moet ik ook nog naar die saaie les gaan luisteren. Ik kan er niet meer tegen. Ik pak mijn spullen en loop het lokaal uit. Ik zie vanuit mijn oog hoeken dat iedereen me verbaast aankijkt, aangezien ik altijd een heel braaf kind ben." Meneer Ketelaar roept me terug, maar ik luister er niet naar. Huilend ren ik naar de dichtsbijzijnde wc. Ik hoop dat er niemand achter me aan komt. Ik heb totaal geen zin in iemand op het moment. Zelfs niet in Ivey.

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏

Hee dit is een weer een kort hoofdstuk i know.... maar ik vond het wel weer eens tijd om te updaten. Misschien post ik vanmiddag nog wel een stuk.

vote/comment?
Ly -xxx- Angela

The dance (dutch 1D fanfiction)Where stories live. Discover now