75

584 13 0
                                    

POV Emma

We doen de kamer deur open er staat een tweepersoons bed en een eenpersoons bed. "Wie gaat er op het eenpersoons bed?" Vraag ik dan. "Ik wel." Jack dan ik kijk verbaasd. "Wat is dit Jack je vindt het prima als ik bij Daniel slaap maar als ik alleen met hem ben niet?" Jack kijkt me grijnzend aan. "Nou kijk nu doen jullie geen verkeerde dingen omdat ik erbij ben en anders wel." Ik kijk hem verbaasd aan en kijk daarna Daniel aan en hij mij. We trekken beide een pedo face. "Haal niks in je kop Emma." Roept Jack dan zodra hij naar de badkamer loopt. "Hey Daniel ik heb wel zin in verkeerde dingen." Ik geef hem een knipoog dat hij mee moet werken. "Ja ik ook wel kom dan doen we het nu gewoon." Ik kijk Daniel aan en wacht op Jacks reactie. Opeens komt Jacks hoofd voorbij de deur. "Als jullie het gaan doen met mij erbij dan wil ik echt dood." Ik schud lachend mijn hoofd en val op het bed van het lachen.

Daniel springt naast me neer en geeft me opeens allemaal kusjes op me wang. Ik begin te glimlachen. "Wat wil je van mij?" Vraag ik dan. "Dat je komt knuffel." Hij begint heen en weer te wiebel met zijn wenkbrauwen. Ik bedenk me niet en ga staan en ga vol boven op hem springen. "Jij kleine bitch." Zegt hij dan zuchtend. "Hou ook van jou." Daniel duwt me van hem af en gaat tegen me aan liggen. Hij legt zijn hoofd op me buik en begin wat te frummelen aan zijn haar. "Emma als mijn haar er morgen niet uit ziet mag jij het ook weer mooi maken." Zegt hij dan. "Ja is goed." Daniel sluit zijn ogen en nog geen paar minuten later slaapt hij.

"Oo slaapt ie al?" Vraagt Jack dan. "Nee dat lijkt zo." Zeg ik zachtjes en lachend. Jack ploft op zijn bed neer. "Slaaplekker zusje." Jack draait zich om en nog geen paar minuten later valt die ook in slaap. Ik pak mijn telefoon en scrol nog wat op insta. Opeens zie ik iets voorbij komen over mij en Daniel.

@CelebrityNews: @seaveydaniel is gezien met een andere meid😔 ze zeggen dat hij haar heeft verlaten omdat ze zelf niet meer kon lopen😭@emilybesson: @emmaxavery moet deze onzin zien😂😂 dit was jij met Daniel toen je net uit ziekenhuis kwam😍❤️@wh...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@CelebrityNews: @seaveydaniel is gezien met een andere meid😔 ze zeggen dat hij haar heeft verlaten omdat ze zelf niet meer kon lopen😭
@emilybesson: @emmaxavery moet deze onzin zien😂😂 dit was jij met Daniel toen je net uit ziekenhuis kwam😍❤️
@whydontwemelons: dit is zo niet waar😂 gisteren stond er nog een foto samen met hun in @whydontwemusic verhaal onzin🎉

Ik moet er echt om lachen dat die gast denkt dat, dat ik niet ben. Ik leg mijn telefoon weg en ga ook proberen te slapen.

Our Brothers ft. Why Don't WeWhere stories live. Discover now