Розказ про моє життя

228 8 7
                                    

Мене звати Теодора,але всі називають мене Тео,а всі мої шкільні друзі Теодорка....мені 30 і більшість людей мене кличуть маленька Тео це дуже обіно адже в 30 років я вже не девствініца,так я це зробила тампоном на свій ювілей...в мене ніколи не було хлопців бо я занадто красива для тих сільських биків..моя краса  розсипалася на всіх,я цвіла і пахла як квіточка...як казала моя мама не для тих биків мама квіточку ростила. А тепер  трішки про мене: так я дійсно вважаю себе квіточкою правда трішки великою квіточкою, ну не знаю це напевно тому що моя вага 170 кг і це тільки я на вагу одною ногою стала. А коли ставала двома, то ваги доходили до максимуму і ламались пополам. Короче справжньої ваги я не знаю. Ось моя фотка

Мене тато з мамою дуже люблять і до сих пір я для них маленьке сонечко

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Мене тато з мамою дуже люблять і до сих пір я для них маленьке сонечко.Мама часто варить борщ,булочки вопшем я жру все що бачу приблизно 6кг в день,мене батьки хотіли потримати на дієті але я чуть свого тато не з'їла мене зтрмали міліціонери але я їм кості всі переламала і тепер мене всі кормлять.В мене метало-жилізне ліжко бо всі ламалися під мною.Я працюю директором в конюшні мене всі дуже поважають особливо мої корови та свинки.В нас общаЯ любоф.Я ношу парик бо мої бдзюрки вже розліталися з башки.одного разу на паску я ішла святити кошик і коли я переходила дорогу то мене збила фура я встала і пішла а от фура зімнулася в гармошку а шофера вже зразу поховали.ось це моє життя я буду ще багато писати про себе тому читайте!!
Люблю вас ...ваша Тео

Маленька ТеоOù les histoires vivent. Découvrez maintenant