Життя після 30

96 4 0
                                    

Вибачте що довго не писала, просто мене забрали в лікарню для похудаючих. Всі думали я зможу протриматися на довгій дієті, і я змогла, але не довго. Через 2 дні всі пацієнти цієї лікарні опинилися в моєму жилудку. Їхні кості виходили з моєї сраки. Настав кінець цим дієтам. Мене забрали до хати і мама продовжує кормити мене булочками, щоб остаться в живих. Я ніколи не виходила на вулицю гуляти бо сусіди лякалися і думали що не всі мамонти вимерли. А я дивувалася, адже я така маленька квіточка. І ось настала неділя і я вирішила піти на діскач потусити з тими биками.
Вони всі були такі страшні але я побачила того єдиного бика який зразу припав мені до душі. Я потекла. Але виявилося що це в мене почалися місяки(місячні).
Коли я приповлза до хати, я розказала мамі з татом що я закохалася. І після цих слів вони прив'язали мене на сто двадцять ланцюгів до будки собачої. (Вони хотіли закуватм мене до ліжка але вони вже пробували і мене ліжко не витримало і вони задовбалися його купляти). Що буде зі мною та моєю любов'ю надалі, спостерігайте та коментуйте чи вам цікаво.
Люблю вас...ваша Тео

Маленька ТеоWo Geschichten leben. Entdecke jetzt