29.

835 72 24
                                    

,,Máte všetko?" opýtal sa pre kontrolu Mac nás.
,,Áno." odpovedali sme všetci naraz.
,,Dobre, tak môžeme ísť. Nasadajte." povedal a my sme si všetci sadli do áut smerom na letisko. Konečne sa ide domov. V Sydney som skoro umrela. Ak tipujete, že je to kvôli Martinusovi a Lena, tak tipujete správne. Už mám na nich alergiu a je mi z nich nechutne. Ani neviem z ktorého mi je viac. Zrejme to je na rovnako.

,,Nejdeme sa ešte najesť?" opýtala sa nás Lea keď už sme boli na letisko.
,,Ja súhlasím, som príšerne hladná." je možné, že som trošku pažravá.
,,Aj ja a navyše lietadlo nám letí až za dve hodiny." povedal teraz Mac a keďže s ním všetci súhlasili tak sme išli do reštaurácie, ktoré je tu na letisku.
Všetci sme si sadli za veľký stôl, aby sa tam každý zmestil.
,,Nie, tu sedím ja!" vytlačila Lena zo stoličky Maca, ktorý si sadol vedľa Martinusa, pretože tak vždy sedávame len tá krava sprostá to nedokáže pochopiť.
Celý čas sa Martinus a Lena chychúňali a ja som si myslela, že ich odstrelím. A nie len ja, ale aj Mac a Lisa. Stále sme sa na nich pozerali vraždiacim pohľadom, lebo boli naozaj otravný. A potom som si myslela, že ja asi vybuchnem keď si Lena sadla na Martinusa a on ju začal kŕmiť. Je to nechutné! Dobre, žiarlim a zo dosť!
,,Nechápem ako som mohla byť s takým debilom." zašepkala som Lise keď sme vyšli z reštaurácie tak, aby nás nikto nepočul.
,,S debilom, ktorého miluješ." pošepkala mi naspäť a zasmiala sa.
,,Nie, to nie." teraz som sa ja zasmiala, ale nasilu.
,,Prosím ťa, mňa neoklameš. Snažíš sa len oklamať samú seba. Priznaj si to. Priznaj si, že k nemu niečo cítiš. A to čo k nemu cítiš je dosť silné. Hovorí sa tomu láska. Ty ho stále miluješ z celého srdca aj potom ako ťa podviedol." milá Lisa ty ani nevieš, že sa so mnou vyspal a potom ma odhodil ako nejakú handru. Len som pretočila očami a ďalej sa nevyjadrovala, lebo by sme sa nakoniec pohádali.

,,Neteším sa keď prídeme do New Yorku." povedala smutne Lena keď si vedľa mňa sadla v lietadle.
,,Prečo?" nechápem veď ona miluje New York.
,,Vybalovanie." no jasné. Ozaj, vybavovanie. Nie, to nenávidím. Väčšinou to tak dopadne, že sa vybalím až vtedy keď ideme znova niekam preč. No tentokrát sa musím prekonať.

,,Tak ahoj." lúčila som sa s Leou, ktorá ma odprevadila ku mne domov.
,,Pa. A nezabudni sa vybaliť."
,,Neboj zvládnem to. Pri najhoršom prídeš ku mne a vybalíš ma." zasmiala som sa keď som si spomenula, že väčšinou keď som bola a lenivá sa vybaliť tak Lea chytila nervy a urobila to za mňa. Na moju obranu ja som ju neprosila.

Keď som otvorila dvere od bytu a sadla som si na gauč prišla mi esemeska. Od Lei.
Lea: Ihneď sa vybaľ a nepoflakuj sa.
A potom prišla druhá.
Lea: Padaj. HNEĎ!
Dobre, tak sa radšej do toho pustím hneď. Nebudem riskovať, že sem príde uvidí, že som nič nespravila a začne mi nadávať. Ďakujem, ale neprosím si.

,,Tričká do skrine. Nohavice tiež. Toto do prania. Bože, to smrdí! Do prania a to hneď." komentovala som si moje vybalovanie. Tak to robím vždy. Ja viem, je to divné. Ale čo už narobíme.
,,A čo je ***** toto?!" v kufri som našla kondómy a tehotenský test. Bol k nemu aj krátky list.
Ahoj, za prvé prosím nezabi ma. Za druhé ukludni sa. A po tretie môžeš to využiť zo srandy. Myslím obi dvoje. Len to neprehnaj.
Tvoja milovaná Val, ktorú zrejme čoskoro zabiješ.
Musím uznať, že v jednom má pravdu. Čoskoro ju zabijem.

Ahojte tak je tu nová časť. Dúfam, že sa vám páčila aj keď je krátka. A prepáčte, že nevydávam časti, ale je to aj kvôli tomu čo som vám písala minule, že prečo nevydávam. Ale možno sa to zlepší.
Samozrejme nejaký vote alebo komentár poteší ❤️😘❤️😘😘❤️😘

❤️Ľúbim vás ❤️

                                  ☀️

Spolu?Navždy! [Marcus & Martinus] Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon